Судили уродженця села Топільне, який побив дівчину й вкрав три телефони

08 Лютого 2020, 12:49
Підсудний зламав дівчині носа 4176
Підсудний зламав дівчині носа

Луцький міськрайонний суд розглянув кримінальне провадження щодо неповнолітнього уродженця села Топільне Рожищенського району, студента першого курсу луцького коледжу «Монада».

Слухання справи відбулось 3 лютого. Про це йдеться у вироку суду.

Обвинувачений у вересні минулого року вкрав у неповнолітніх мобільні телефони «Xiaomi Redmi 6 3/32 GB Blue» вартістю 2 233 гривні та «Huawei P Smart Plus» вартістю 4 139 гривень. Також він побив потерпілу, у якої вкрав телефон. Він зламав дівчині ніс та спричинив закриту черепно-мозкову травму зі струсом мозку. Судмедексперт відніс ці травми до категорії легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров'я.

Окрім того, неповнолітній підсудний за попередньою змовою зі ще одним обвинуваченим у грудні на зупинці громадського транспорту поблизу магазину «Берізка» на вулиці Рівненська у Луцьку побив чоловіка та вкрав у нього мобільний телефон марки «Xiaomi Redmi 4X» вартістю 962 гривень.

Допитаний у судовому засіданні уродженець села Топільне в присутності законного представника свою вину у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушень визнав повністю. Він відшкодував потерпілим збитки. У вчиненому розкаявся та просив суворо його не карати.

Суд ухвалив визнати хлопця винуватим у пред'явленому обвинуваченні за статтями 190 ч.1, 185 ч.2, 125 ч.2, 186 ч.2 Кримінального кодексу, призначивши покарання чотири роки позбавлення волі. Відповідно до статтей 75, 104 Кримінального кодексу хлопця звільнили від відбування покарання у виді позбавлення волі з іспитовим терміном на два роки, якщо він протягом цього часу не скоїть нового злочину та виконає покладені на нього судом обов'язки.

Коментарі
09 Лютого 2020, 18:01
І хто ж то цей " крутий" з Топільного ? Цікаво знати .
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024