Претендента на місце директора РД «Просвіти» назвали брехуном

31 Січня 2017, 11:54
6146

У понеділок, 30 січня, на сторінці ГФ «Народна самооборона міста Рожище» в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація під назвою «Чи може брехун керувати культурою?». 

Нагадаємо, що в четвер, 26 січня, в Рожищенській районій раді відбулось засідання конкурсної комісії з приводу обрання директора РД «Просвіта». Члени комісії сказали своє остаточне слово висунивши на керівника Районного Дому «Просвіта» Сергія Горбача. Що саме викликало обурення у громадськості читайте в дописі самооборонівців.

«Кілька днів тому відбулося засідання комісії, яка обирала найдостойнішого серед претендентів на посаду керівника будинку культури «Просвіта». Більшістю голосів члени комісії схвалили кандидатуру Сергія Горбача. Як виявилося, не просто співака і музиканта, а справжнього «народного артиста». 

На прохання розказати публіці про випадок, коли майбутній очільник будинку культури був пійманий на браконєрстві, пан Горбач сказав дослівно «Такого не було взагалі. Я не знаю хто це придумав. Я людина забезпечена». 

Оце так так! Буквально сьогодні нам надали копії протоколів затримання браконєрської групи, яка сітками виловлювала рибу на ставках у Рожищі. Під час затримання один зі співучасників накивав п’ятами. Здогадайтеся про кого йдеться? Так, цей «герой» це і був нинішній головний кандидат на посаду. 

Однак уникнути відповідальності Горбачу не вдалося. Спільники «здали» його інспекторам. Справу про адмінправопорушення передали до суду. Але і на розгляд справи Горбач не зв’явився. Рішенням Рожищенського районного суду його разом зі спільниками притягнуто до адмінвідпоідальності у вигляді штрафу розміром 340 гривень, а також зобов'язано сплатити судовий збір - 270 грн. То що, пане Горбач, хто це придумав? Може, суддя Панасюк? 

Рожищани, як гадаєте, може претендувати на очільника будинку культури людина, яка ще від початку всім бреше? 
А як тоді щодо питання про використання музичних інструментів будинку культури на приватних заходах? Як щодо участі пана Сергія у Революції Гідності? Насправді, ми всі знаємо відповіді на ці питання. От тільки Горбач боїться признатися. Швидше за все він все ж таки виступав на Майдані, тільки трошки іншому…

Побачимо, чи проковтне цю брехню депутатський корпус районної ради, який на початку лютого прийматиме рішення про призначення директора будинку культури «Просвіта». Чи, можливо, комусь саме такого і треба?». - йдеться на сторінці Рожищенської Самооборони в Facebook.

До повідомлення самооборонівці виклали й документи. 


 

А ось тут можна переглянути відео засідання конкурсної комісії з приводу обрання директора РД «Просвіта».

 

Коментарі
31 Січня 2017, 14:09
Ну, якщо вже така ситуація, то я звертаюсь до очільника ГО "Народна Самооборона міста Рожище" Олександра Дулюка: скажіть, Олександре, це правда, що ви більше 10 років займалися контрабандою через українсько-польський кордон і не запалатили за ту діяльність жодної копійки податків у державну скарбницю, чи то все брехня і люди злословлять, брешуть і зводять наклепи?
31 Січня 2017, 14:27
а чого саме це питання ,яке стосується дуже багатьох жителів РАЙОНУ, задається одному Дулюку. він що є кандидатом на якусь посаду. абстрактне запитання,без будь -яких підтверджуючих документів. А пан Горбач свідомо брехав на камеру. здивувало що був чи є безробітним. в автобіографії випливає зовсім інше - з 2006 р. по теперішний час працівник Рожищенського РД "Просвіта"
31 Січня 2017, 14:31
Два "культурні" черевики пара, і чому ж в Рожище з культурою незаладилось?
31 Січня 2017, 14:32
А дійсно чого в рішенні суду вказано, що Горбач безробітний. Він, що і там збрехав.?
31 Січня 2017, 14:33
Ця влада багато знає про честь чи гідність? Позор, за що гинуть хлопці?
31 Січня 2017, 14:45
"...дуже багатьох жителів РАЙОНУ..." не постять у фейсбуках всяку хрєнь.
31 Січня 2017, 15:11
Чи сплачено правопорушником горбачем штраф?
31 Січня 2017, 15:45
А чого дулюк не відповів на запитання,всім ну дуже важливо знати.
31 Січня 2017, 16:17
Чому питання задається саме Дулюку? А тому. Все дуже просто. Він позиціонує себе як громадський активіст, моральний авторитет, чесний та справедливий громадянин, який бореться за права жителів громади міста, який старається впливати на всі важливі суспільні та політичні події у місті та районі і навіть за його межами. Більше того, він прагне контролювати як сам процес, так і конкретних чиновників та їх рішення. А для того, щоб бути тим, ким хочеш здаватися для жителів міста слід бути, в першу чергу, самому чесним перед людьми та Богом. А тоді вже щось і від когось вимагати чи когось контролювати. Жителі міста поки що не делегували усіх цих прав пану Дулюку і прикриватися інтересами всієї громади та представляти її він поки що немає жодного ні морального, ні тим більше законного права. А тому питання не до всіх жителів міста, а саме до активіста Дулюка щодо його "минулого контрабандиста" якраз є дуже доречним та своєчасним. І повірте його відповідь громадськість чекає з не меншим нетерпінням, ніж від Горбача.
31 Січня 2017, 16:25
Низько з вашої сторони, вельмишановна самооборона. Совєцкі методи випробовуєте.
31 Січня 2017, 16:26
Мій справжній пост до сьогодні був лише один, а саме: 09.12.2016 о 9.53. Проте я також підтримую позицію, що не можуть одні злодії бути контролерами стосовно інших злодіїв. Через таких людей (знову ж мова про різного роду контрабандистів) держава щодня втрачала і втрачає мільйони гривень. При цьому не важливо, що за контрабанда. Чи це сигарети, чи бурштин, чи ліс. Все це однакове зло, яке колосально підриває екноміку країни. Також саме ці люди постійно дають хабарі тим самим податківцям, правоохорнцям всіх мастей та митникам, бо вони привикли жити не за законом, а за правилом "все порішаєм". Бо так їм вигідно і зручно. І тепер, природно, хто як не вони збираються ходити по кабінетах і вимагати звіти про статки корумпованих чиновників. Кому як не їм відомо про походження цих статків. Адже ці статки вони набули, в першу чергу, завдяки вам, саме вам "активісти-контрабандисти"!!! Я так розумію ці люди прийшли вимагати назад свої ж хабарі. Ну дуже високоморально. Це ж ви привикли їздити п'яними і платити хабарі міліції-поліції, саме ваші машини та буси постійно їздять зі значними перегрузами та з товаром без жодних документів та товарно-транспортних накладних (знову ж платимо, чи не так?), саме ви ввозите товари через кордон без сплати мита взагалі або зі значним його заниженням, саме ви наймаєте чи наймали незаконний міліцейський супровід і т. і т.п. Повірте, я про це знаю дуже багато як і ви. Про сплату вами податків взагалі мовчу, бо у більшості своїй ви всі навіть не зареєстровані як підприємці. А щодо того, що саме держава винна в тому, що ВИ ВСІ не працюєте на нормальних роботах, а «просто змушені» возити «контрабас», то це взагалі смішно. Нормальних робіт повно, проте чи потрібні ці роботи вам? У вашому розумінні нормальна робота – це коли за один день можна умовно «підняти» ну скажімо 100 – 1000 умовних одиниць і більше, це вже все індивідуально і залежить від того «хто чим двіжує», висловлюючись вашою термінологією. Тому жодної роботи ви ніколи не шукали і не шукаєте. Для чого це вам? Також ви привикли вимагати від держави все по максимуму – і дитячі нам давай, і субсидії в нас виходять хороші, і пенсії по інвалідності багато хто виробив (у всіх як не як «професійні захворювання»). А про середню зарплату на яку живе пересічний бідовий українець ви навіть нічого не чули, ви навіть розмір мінімальної зарплати в країні не знаєте, бо ніколи так не жили. А ТОМУ ВИ ТАКЕ САМЕ ЗЛО ДЛЯ ДЕРЖАВИ ЯК І КОРУМПОВАНІ ЧИНОВНИКИ, І ВАША ВИНА У ТАКОМУ ЖАЛЮГІДНОМУ СТАНІ УКРАЇНИ НІЧИМ НЕ МЕНША, ВИ ТАКА САМА ЧАСТИНА КОРУПЦІЇ ТА ЗЛОЧИННОЇ СИСТЕМИ. СЛАВА УКРАЇНІ!
31 Січня 2017, 16:34
Якщо ви не знаєте то Дулюк депутат міськради і населення вже делегувало його представляти інтереси містян. І як писали вище він не пхається на посади , щоб допомагати "другові" тобто коханці красти гроші обманюючи державу , а брехати ,бачимо, він добре вміє. Сподіваюся депутати розберуться хто є хто інакше гріш ціна цій раді.
31 Січня 2017, 16:41
Ото строчить . Цікаво а ти працюєш на виробництві і допомагаєш піднімати економіку чи є таким собі паразитом - чинушою що в робочий час може писати такі довгі пости. Не заздри контрабандистам вони в 30 вже сиві , а діти працюють від народження.
31 Січня 2017, 17:25
Панасівна а ви свого кабанчика і долари завезли по депутатах і Матвійчуку вділили, бо щось дуже нападаєте на горбача всі разом.
31 Січня 2017, 17:31
працювати на економіку?а де вона?а вона це те бидло яке показоло свої е-декларації поки вони не будуть наказані казна наша буде пуста. нехай почнуть з себе порядок наводити а потім пресуйте нас
31 Січня 2017, 18:11
Ти такий розумний? То не варто тоді когось тут паплюжити - глянь спочатку на себе! ХЕРої серед нас тут намалювалися!!!
31 Січня 2017, 18:13
Про те, що Дулюк депутат міської ради відомо всім. Але в тому то й справа, що призначення керівника РД "Просвіта" не має жодного відношення до його повноважень як міського депутата. Це компетенція дещо іншого представницького органу, а саме: районної ради та її депутатів. Я б хотів би побачити який би піднявся гвалт якби хтось із районних депутатів ( при чому не як чиновник, а саме як районний депутат) почав тиснути на прийняття рішень мерією, міськими депутатами чи їх комісіями. Тому тут така ж ситуація. У Дулюка жодних законних повноважень у цьому плані немає. Він старається впливати на процеси виключно як представник Самооборони.
31 Січня 2017, 18:20
Що да то да. Хай займається депутат своїми справами, а не лізе куди не просили. Он днями піднімали суто міську проблему - ПРО БРОДЯЧИХ СОБАК ТА ПОГАНУ РОБОТУ КОМУНАЛЬНИКІВ. То щось пана міського депутата не було ні видно, ні чути. Бо ж мера хаяти не можна, - мер він же свій. Чи не так? Та й для чого в це лізти, що візьмеш із собак? А от як посади ділити, то він і компанія вже тут як тут. І робити конкретно нічого не потрібно і пропіаритися можна файно. А ще ж може щось і вигоріти. Сьогодні одного не дамо призначити, а завтра вже інші претенденти самі на поклон за погодженням прийдуть. Чи не так?
31 Січня 2017, 18:25
Бляха-муха, шо ви вчепилися до Дулюка. Він мені теж не подобається, але ж справа не в Дулі. Справа в тому. що якесь хоче знову прийти до влади через брехню. Бреше шо на майдані, бреше що не притягався, бреше... От в чому справа. Вже в нас і так вистачає при посадах брехунів, то давайте й далі бедемо пхати таких от лжепатріотів, а хлопці хай на сході гинуть, поки тут будуть на їх крові хазяйнувати от такі от негідні, мяко кажучи люди. Ви пане відводите тему ,аби тільки почати іншу мову, але знайте - ви такі самі як і той шо преться за корито. Пішли ви!
31 Січня 2017, 18:31
Героям Слава!!!!!!!! "Респект". Все в "точку".
31 Січня 2017, 20:12
Саші Дулюку потрібно сказати велике спасибі, що рук не опускає. Це важка справа з цим бидлом боротися. Вони думають, що як у 2004 році, люди покричали "Разом нас багато" і розійшлися. А Ющенківці давай з Януковцями посади ділити. Цього разу так не буде. Чим більше Гайворонська і Ко нагліє, тим більшою буде розплата. Треба все святе втратити, щоб після такої кривавої революції вершити такі справи. Наше містечко маленьке, ми про усіх все знаємо. Горбач завжди чарував своїм співом, але коли погодився брати участь у такій афері. Потрібно бути самокритичним. Ідучи на таку посаду, мав би знат, що усе вилізе на поверхню. Коли такі рішення суду лежать в архівах, а ти собі співаєш - це одне, а коли ти брешиш, це інше. Після цього як тобі Сергію на сцені співати про Україну, честь і славу. Ти перетворився на Таньку, яка теж брехала, що не працююча, коли судли за п'янку. Позор. Найдостойніше вийти з цієї ситуації - це зняти свою кандидатуру. Можливо хоч це відбілить. Всетаки буде по чоловічому і достойно.
31 Січня 2017, 20:38
Я ніколи не займалася контрабандою і за кордоном не була , все життя підтримувала економіку України, чесно платила податки і де вони? і не тільки я одна така, таких більшість, а гроші наші осіли в олігархів і в місцевих князьків. Зауважте, що тільки євреї один одного витягують з багна на гору, а українці топлять один одного, давлять свій свого. Найболючіше, що гине цвіт націі, молоді хлопці і неясно за що і за кого. Поки вони там кров проливають, місцеві князьки за чужий рахунок наживаються. А контробандистам, маючи на увазі не державного рівня, а таким що змушені це робити, щоб якось вижити, я співчуваю, бо це нелегко, особисто я просто не змогла б і морально і фізично таким займатися. Найбільше не переношу БРЕХУНІВ і тих хто наживається на інших.
31 Січня 2017, 20:52
Горбач брехун! Брехав судді комісії. До чого тут Дулюк Романюк Це інша спраа.
31 Січня 2017, 20:54
"супер рішення суду" як безробітному та взагалі ця людина в біоггафії нарисала ще багато брехні і навіть дуде багато
31 Січня 2017, 20:56
А яке відношення має до призначення на посаду директора РД "Просвіта" вилов риби сіткою? Тим більше, що не пійманий - не злодій. Але навіть якщо й було, то хіба це перешкода? Ну притягнули до адмінвідповідальності і що з того? Все! Щиро розкаявся і більше не буде. А співає він гарно, організатор теж кажуть непоганий. А основне - ще молодий і людина таки з культури, а не з вулиці. Артист, а не політикан
31 Січня 2017, 21:17
Але не господарник і не мененджер. Він не кіровнік. З музики нігде господаря не буде. Тим більше, замішаний в роздвоєнні колективу. Він їх ніколи не об'єднає. Це буде тривати довго. Нм буде керувати Танька, а це ще гірше. Потрібно незалежну людину.
31 Січня 2017, 21:18
а де розкаяння ? в тому то і справа , як би сказав так і так - було , признаю , винен. так ні все треба обманом. от і пожинає плоди своєї "творчості" . директор не обов"язково має співати, чи бути артистом. головне бути хорошим менеджером, організатором можна подумати всі завклуби музичні таланти
31 Січня 2017, 21:19
Я не за Горбача , але як що він не подобається активістам то замість того щоб бруд лити запросіть на участь у конкурсі якусь кваліфіковану людину яка спокійно його виграє . А то якщо вибирати Горбача або Горбача то не тяжко здогадатись хто переможе .
31 Січня 2017, 21:43
Підтримую. Будь-якою галуззю поинен керувати представник цієї галузі, а не "спєц на всі руки" з партійною приналежністю і ще тим більше якийсь дуже чужий та іногородній. Партії та їх вплив на життя країни міняються, міняється влада, і тільки час та історія розсудить хто був правий, а хто винуватий. А хто сказав, що нинішні так би мовити переможці від влади - це правильно, справедливо і надовго? Вся нинішня дискусія зводиться до одного: не допустити до посади Горбача, бо він начеб то коханець Новосад та підтримував не ту політичну силу. І що з того? Це його особиста справа, чи вам так не здається? Всім властиво помилятися. Але питання в іншому: це він помилився ?, чи помилися ви всі, його критикани? Суспільні настрої дедалі різняться. Збідований народ, який стає все більш схожий на жебраків може відповісти по справжньому жорстко. Здобутки революції гідності вже дуже давно є сумнівними,- лише не всі готові собі признатися в цьому: тотальне зубожіння населення, космічні комунальні тарифи (на субсидію довго не сподівайтеся), гіперінфляція (всі знають курс долара), тотальна корупція якої не знав навіть попередній злочинний режим, так звані реформи медицини, пенсійний вік, мінімальна зарплата, податки, розмір штрафів і т.д. і т.п. Якщо помиляюся - назвіть хоч один позитив. Свідомо не хочу не говорити про війну в країні. Адже "доргий сусід" тільки й чекав нагоди, щоб здійснити свої загарбницькі плани, питання в іншому: чи сталося б це якби наше недолуге керівництво цьому активно протидіяло, а не ділило посади та фінансові потоки добрих 2 місяці після революції? Спитайте про це основного активіста, ну ви зрозуміли про кого я, а вже тоді робіть висновки. І ще одне - будьмо відвертими всі як один і для самих себе: що сьогодні страшніше - сіткою ловити рибу (це навіть якщо взагалі не ловив, або навіть ловив та нічого зловив) чи ОФШОРНІ КОМПАНІЇ (не буду казати в кого, про все це сказали "панамські документи") яких зі слів ТОГО САМОГО ніколи не було і немає. То може "брехня", яку ви закидаєте Горбачу, це і є тим основним критерієм завдяки якому САМЕ ВІН ПОВИНЕН ОЧОЛИТИ ПРОСВІТУ. ТАКІ НИНІ ПРАВИЛА ГРИ В ДЕРЖАВІ ЗА ЯКУ ВИ БОРОЛИСЯ!!!!
31 Січня 2017, 21:59
А чому районних депутатів вже повідомляють, що голосування буде таємне? Таємно - воно ж всьо панятно нашо.
31 Січня 2017, 22:37
Люди добрі, подумайте хоч трішки......... згадайте яким чином прийшла на посаду Таня... Де то видано, щоб керівник "виступала" на корпоративах...... Яка поважаюча себе людина на це пішла б... Ведуча , диктор, вокаліст.. І т.д. , але не начальник ВК. Ото ще просуне Горбача і ХАЙ СПІВАЮТЬ.........
31 Січня 2017, 22:38
Горбач - браконьєр, кажете,може й так. Я з вами згідний. Якщо він сам визнав, то про що мова. Бо якщо він був би не згідний, то треба було боротися за свою честь та гідність, а не банально думати - раз не прийшов на розгляд адмінсправи, то значить не винен. Свідки та поплічники вони такі - все скажуть і всіх здадуть. І так було завжди. Але я зараз не про це. Ось це його "браконьєрство" - це просто дитячі забавки. Наведу один приклад - рожищенський суддя, який вчинив ДТП у нетверезому стані із постраждалими в Маяках (тоді це ще були Маяки, нині Княгининок) - це куди крутіше, ніж Горбач-браконьєр із сіткою на ставках та ще й при тому, що нічого не зловили???? Чи ні? Громадськість я вас запитую: це так чи ні? Суддю ніхто не звільнив, просто він судить зараз не в Рожищах, а в іншому місці. Ось Так. Він що не вчинив правопорушення? Безперечно вчинив. І таких випадків я можу назвати безліч. Тільки де ж актитвісти? Я скажу вам де. Вони беруться лише за те, де є негласне добро. Чомусь правохоронних органів вони не чіпають, бо можна й по шапці отримати. Бо є за що. Більше того, про це знає і одна і інша сторона. Тому всі мовчать. А ось культура - це якраз та галузь, яка нікому не цікава і де можна самостверджуватися. Це як знущатися над жінкою, яку немає кому захистити. Це як мінімум підло та низько. А тому моє резюме - не підходить вам Горбач, - виставіть свого достойного кандидата, навіть якщо ним буде сам хтось із активістів. Невже у ваших рядах не знайдеться достойного? Бо така якою є нинішня ситація в Просвіті - так теж так бути не може. Культура - це не лише суцільний хор "надвечіря'я", повинно бути місце й сучасному мистецтву та культурі. Цей сайт пише про молодих людей, які організовують "4 акорди", презентують збірки власних віршів, просто переймаються сучасним мистецтвом та культурою. Ось де потенціал. Навіть якщо вони не ваші члени, пане Дулюк. Запропонуйте та презентуйте їх суспільству. Я дому тут якраз у вас буде підтримка.
31 Січня 2017, 22:42
Саші Дулюку потрібно сказати велике спасибі, що рук не опускає. Це важка справа з цим бидлом боротися. Вони думають, що як у 2004 році, люди покричали "Разом нас багато" і розійшлися. А Ющенківці давай з Януковцями посади ділити. Цього разу так не буде. Чим більше Гайворонська і Ко нагліє, тим більшою буде розплата. Треба все святе втратити, щоб після такої кривавої революції вершити такі справи. Наше містечко маленьке, ми про усіх все знаємо. Горбач завжди чарував своїм співом, але коли погодився брати участь у такій афері. Потрібно бути самокритичним. Ідучи на таку посаду, мав би знат, що усе вилізе на поверхню. Коли такі рішення суду лежать в архівах, а ти собі співаєш - це одне, а коли ти брешиш, це інше. Після цього як тобі Сергію на сцені співати про Україну, честь і славу. Ти перетворився на Таньку, яка теж брехала, що не працююча, коли судли за п'янку. Позор. Найдостойніше вийти з цієї ситуації - це зняти свою кандидатуру. Можливо хоч це відбілить. Всетаки буде по чоловічому і достойно.
31 Січня 2017, 23:10
Окремі дописи - це я вам скажу просто щось. Редакція вчіться писати. Є по справжньому інтелектуальні коментатори на вашому сайті, а це багато чого варто, що вас читають не дурні люди...
31 Січня 2017, 23:16
Сергій Васильович тримайся, твоє діло праве. А хто безгрішний не хай кине камінь.Бо весь це "бред" не стосується аж ніяк до твоєї роботи і тут зразу зрозуміло , що ти сильна особистість і тебе хочуть любими способами вибити з колії така вже сутність нашого регіону, якщо людина чогось варта відразу треба з'їсти. Вірю в твої сили і надіюсь що з твоїм приходом на керівну посаду в Просвіті зміниться все накраще зявляться нові молоді люди які будуть піднімати нашу культури .
31 Січня 2017, 23:17
не знаю як правильно написати в район рожище-у моіх дітей крик душі-якісь невігласи познімали і забрали годівнички для птахів з усіеі вулиці. не знаю чи назло дітям чи птахам.прошу повісьте іх на місце.
31 Січня 2017, 23:23
Ви говорите про речі , які не стосуються посади директора. От наприклад Тонька билася зі своїм чоловіком безліч раз і це є зафіксовано в міліції сам чоловік звертався до голови щоб її звільнити бо вона не виховує дітей а лише їздить по барах п'є і гуляє з підприємцями, і нічого робила начальником освіти виховувала інших дітей.
31 Січня 2017, 23:30
То буде конкретна відповідь на питання першого дописувача чи ні? Пане міський депутат, пора звітувати. Громадськість готова вас вислухати, питання в іншому - чи готові ВИ?
31 Січня 2017, 23:31
Схаменіться досить колотити, як Вам не соромно підіть із честью додому на заслужений відпочинок дайте молоді працювати. Ну хоча вже з честю не вийде тохоч просто ідіть і не колотіть.
31 Січня 2017, 23:40
Як Гойманиха за себе писала зразу було видно а на цих вся адміністрація працює. Ще й самі себе хвалять.
31 Січня 2017, 23:46
А я й Вас підтримую... І думаю - не я один
31 Січня 2017, 23:53
а Ви побачили, хто називає кандидата на посаду брехуном? Ще більші брехуни
31 Січня 2017, 23:54
Ця шайка Горбач,Новосад, Добровольських і т.д . це є лицемірні брехливі огидні люди,які не варті доброго слова. Вже він і в Луцьку напрацював та накірував ще досі не можуть оговтатись. Горбач одумайся поки не пізно
31 Січня 2017, 23:54
Браво!!!!!! Знімаю шляпу
01 Лютого 2017, 00:08
приходьте в неділю в 13.00 за адресою вул. Першого травня 36 на всі Ваші запитання отримаєте відповіді.Готовий до дискусії.
01 Лютого 2017, 00:08
Коли вже гьлосування буде таемним то інакше як блюзнірство всю цю заваруху навкого культурои не назвеш.І на цей раз всякі гайворонські та іхні прихвосні обведуть людей круг пальця.пане Музико може хоч Ви людина поміркована припините цю бридоту!
01 Лютого 2017, 00:18
Я зроблю все по закону
01 Лютого 2017, 00:22
Але ж ім закон як дишло.от в чому гірка правда!!!
01 Лютого 2017, 00:28
Я довго мовчала спостерігаючи за всім що відбувається у нас в культурі і читала в про коханців, родинні звязки, браконєрство, використовування інструментів та яка "Новосадиха" сучка . А зараз хочу висловити свою "громадську позицію" . "Новосадиха" не сучка а дурепа! Бо не помічала як біля себе пригріла не змію, а цілу гадь як Романюк Л.П. коли Т.П. її була вигідна вона її чуть не в зад цілувала, а як побачила що затряслось крісло під Т.П. в мить перебігла на іншу строну тільки поновили на роботі знову тут як тут бігала в зад заглядала. А тепер що до роботи Романюк Л.П. 20 років поспіль висиділа в культурі біля Павлючки та зробила з неї директором , а зараз вона і її обсирає 14 років директором їхала на горбах у Добровольських,і руками "Новосадихи" прибрала Савочкіну бо вона її ще тоді хотіла звільнити такого бездарного керівника так і працівника. Якщо говорити про родинні звязки то Романюк пригріла всю родину у культурі дочку Іллону яка постійно п'є і курить на даху в бібліотеці і Т.П. зробила її ще заввіділом та преміювала за це, сестру Катерину, Юлю, племінницю Наталю та внучату племінницю Марію це щодо родинних звязків. І зараз знову усім бреше і прибідняється що вона така бідолога їй гроші треба заробити, а скільки тобі вже треба чоловік буса має кожного дня возить на роботу , хвалилась що зятю машину купила, онуку машину купила хату вистроїла, в Шинкарука приміщення купили для бізнесу напевно це все за зароблені гроші в культурі. А проаналізувати її роботу то нічого взагалі сказати навіть і згадати не можна хіба одне тільки вбьори вивітрувала, думала що всіх купити можна як казала Ілонна"ми з мамою виграємо бо в нас все схвачено" але тут сталось не так як гадалось. Досить достали!
01 Лютого 2017, 00:34
До речі, Ви вже за Гойман так бралися, ну так бралися....А результат?
01 Лютого 2017, 00:43
А яка в вас освіта? Щось по грамотності ви зовсім на бібліотекаря не тянете!
01 Лютого 2017, 00:59
а ви спитайте у пані гойман вона має що вам розповісти про результат. правда якщо захоче .
01 Лютого 2017, 01:00
Позбиралися, маленькі!!! Що отримали команду фас? Знаєте що цікаво - під жодною публікацією на цю тему не було такого ажіотажу від... Назвемо це "протилежною стороною". Таке враження, що на той момент була команда сидіти й мовчати. Була впевненість, що все пройде відносно гладко. Але не так сталося. Ні, Горбача таки затвердили, але раптом на поверхню вилізли речі про які мав би ніхто не знати. Не порядок. І де гарантія, що завтра не оприлюднять фактів про громадські (чи як це правильно називається, коли людину відправляють на штрафні роботи?) у військкоматі? То з того що відомо. А скільки ще скелетів в шафі майбутнього директора? Водіння в нетверезому стані то лише квіточки. ( цікаво як би ви закукурікали, якби він вас збив машиною Тані, а потім золотим голосом відспівав на похоронах). Можете мені апелювати, що скелети є у всіх. Так. Але не всі, сховавшись за жіночу спідницю пруть на посаду. Той хто назвався бібліотекарем перемудрив сам себе: альо, чудік, під цією публікацією Таню крім тебе ніхто с-ою не назвав. Тобі буде штраф від замовників. Я то думаю, що сьогодні собак на вулицях не було видно - а це вас з поводків господарі поспускали, дали команду мочити Дулюка, а ви поки перли до своїх компів, дорогою розбризкуючи слиню, перелякали всіх псів. Бідні тварини ховалися від вашого сказу. Все досить: фу! Місце! свою порцію корму ви вже відпрацювали на сьогодні. На лоточок і спати. Завтра господарі проведуть аналіз написаного і кинуть вам кістки зі свого столу відповідно до кількості надрукованих символів.
01 Лютого 2017, 01:02
Оце так КУЛЬТУРА !!! П"ють,Курять,б....ють,с...ть один на одного,готові перегризти один одного,брешуть,крадуть...що ЩЕ???А позитивне щось у нашому районі є?
01 Лютого 2017, 01:15
Це не район, а повна жопа...
01 Лютого 2017, 01:22
МОЛОДЕЦЬ!!! сказана чиста правда.ота пафосна поведінка Романюк усіх дістала. "Новосадиха" та "Добровольська" завжди допоможуть і привітаються!!! Не ходять з скривленою мордякою по БК. Село приїде концерт поставить,а сама палець об палець не стукне. Добре що є ще Марценюк, ГОРБАЧ,Добровольська,Павлючик і Поліщук з якими можна поговорити і запитати щось. І ви ще колотите і претеся далі на посаду якої не гідні??? Не позорте культуру!!! Не топчіть тих працівників які,на відмінну від вас працюють!!!
01 Лютого 2017, 01:26
Купка диванної сотні сьогодні активна))
01 Лютого 2017, 01:27
А яка ж має бути культура? Танюха - рулить на 200% відсотків. Сама в інтригах та бруді заплуталася і опричників за собою потягнула. То зараз почався такий моральний пресінг на Сашку, думають не витримає, відступиться, але не врахували , що призначення правопорушника Горбача на посаду директора обурило не тільки Дулюка. Ця справа вже набрала резонансу далеко за межами району. Та й Самооборона це не один Дулюк! Так от ця шайка де безпосередні учасники очільники РДА вирішила вже почати зводити рахунки. До сесії де має бути прийняте остаточне рішення - мало часу і треба терміново змішати з брудом, принизити опонентів ( це Савчукові методи - моральне нищення. Хто працював з ним має пам'ятати, як зустрічав людей в своєму кабінеті з закладеними на стіл ногами). А враховуючи те, що сайт цей читають, особливо коментарі, виникла ідея почмирити тих хто проти Горбача, з розрахунку що це почитають і депутати райради. І з більшим задоволенням проголосують за Горбача. То ж, шановні депутати, не дайте себе так принизити! Ця шайка переконана, що вами можна крутити, на всі боки!
01 Лютого 2017, 01:28
34 депутати. За Горбача 18 ( 17+1 ) голосів. Голосування таємне.Депутатів обробили.Ніхто не взнає,хто за коого. Горбач за 5 хв. директор.
01 Лютого 2017, 01:58
БОГ палкою не приходить бити. Як Романюк і всі інші.... поступили до Савочкіної ( Царство Небесне їй, світлої душі була Людина) так сьогодні і пожинають. "якби корови доїти на фермі... то давно сиділа б дома"
01 Лютого 2017, 03:16
Ми хочем тиші, хочем храмів.<br/>Ми хочем музики й садів.<br/>А всі залежимо від хамів,<br/>від хрунів, хряків і вождів.<br/><br/>Ми всі залежимо від хамів!<br/>Від їхніх кланів і сваволь.<br/>У нас немає наших храмів,<br/>у нас немає наших доль.
01 Лютого 2017, 09:45
Ну що розминаєм кисті пальців і вперед. А стоп до робочого компа ще 20 хвилин. Ну зараз на Дулюка знов посипиться, хоча при чому він тут стаття то про брехуна.
01 Лютого 2017, 10:12
Ви не дуже зважайте на писанину цих невдах. Казяться, бо розуміють свою нікчемність.
01 Лютого 2017, 10:13
Зробіть будинок ПРОСВІТА сімейного типу імені Добровольських .
01 Лютого 2017, 11:30
Хочу подякувати Сергію за громадську сміливість , що виставив свою кандитатуру . Хто там ще &quot;виставився2???Музикантів&quot;від бога&quot; рідко турбує світ)). Можна жити і все життя насолоджуватися гармонією музики і бути щасливим. Я сам менеджер і НІКОЛИ НЕ ЗМІГ БИ подумати ПОКЕРУВАТИ культурою. При появі такого таланту, як Сергій, такі як я мають ставати під стінки.)) Хто з &quot;писарчуків&quot; знає як організувати хор, вирізнити талант,настроїти бандуру чи .....Сергію! не читайте і не приймайте до серця написані прикрі слова. Сміливо беріть в руки розпечену диригентську паличку&quot;ПРОСВІТИ&quot; і зробіть те, що Вам найкраще вдається - ОРГАНІЗУЙТЕ ЗПАГОДЖЕНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ &quot;ОРКЕСТР&quot; з КОЛЕКТИВУ СВОЄЇ ОРГАНІЗАЦІЇ!
01 Лютого 2017, 12:32
А з кого ж він організує той оркестр? Танька немає музичної освіти інструментом не володіє шофер та завгосп теж далекі від музики. А солісти не інструменталісти. Так що шановний Новосад С.М. стійте під стіною .
01 Лютого 2017, 12:53
Ти не Labuh, якщо ти не знаєш, що в Рожищах є оркестр і причому не один, то ти ніхто і звуть тебе ніяк!.. Послухай Новосада, він хоч і з своїми мурахами в голові, але, як правило, завжди каже мудрі речі і цей випадок не виключення!
01 Лютого 2017, 13:17
Про яких саме Рожищан ти ведеш мову?
01 Лютого 2017, 13:21
Про &quot;свідомих&quot; Рожищан
01 Лютого 2017, 13:23
Новосад С.М. каже мудрі речі на своєму поприщі чи то пак бізнесі. Щось я ні разу його не бачив на концертах в Домі Просвіта. А це означає що хтось поселив чужих мурах у його мудру голову.
01 Лютого 2017, 13:54
Підтримую повністью Новосада С.М. і бажаю ВСІМ ДЕПУТАТАМ СОЛОМОНОВОЇ МУДРОСТІ бо в нашому районі потрібні такі творчі люди як С.В. Горбач для того щоб притягувати до себе не &quot;пліткарів&quot; а таких самих обдарованих молодих людей.
01 Лютого 2017, 13:58
Хай розженете те старе закореніле кодло дармоїдів і набере нових молодих обдарованих людей які працюватимуть для людей.<br/>.
01 Лютого 2017, 13:58
Не хвилюйтесь все буде добре.<br/>.
01 Лютого 2017, 13:59
Ну ось нарешті з'явилися потенційні учасники третього оркестру під керівництвом Горбача.<br/>Вчіть нотну грамоту.
01 Лютого 2017, 14:59
РД Просвіта стає рожищенським дурдомом просвіта. Комісія на чолі з Дунцьом, яка до культури не має жодного відношення, рекомендує Горбача<br/>Куплені депутати голосують за Горбача.<br/>Хто винуватий? Дулюк?
01 Лютого 2017, 15:22
Чого так всі рвуться в просвіту? Може через те що бюджетом там передбачено 7 лямів грн. (250 тис. $) ?
01 Лютого 2017, 15:54
Новосадиха з своїм коханцем Горбачем бабло люблять, вони готові за посади особливо де можна на шару бобло в косити по вистрілювати всіх хто стоїть в їх назаваді...... а він це вміє практика вже була.....
01 Лютого 2017, 17:00
ВЛЕ В КОЖНОМУ КОМЕНТІ Е ЯКАСЬ ДОЛЯ ПРАВДИ...І ПРО ЛІДУ ЯКА ВЖЕ НІГ ПІД СОБОЮ НЕ ЧУЛА ТА ДОБРЕ ВМІЕ ПІДЛИЗУВАТИСЬ І ПРО ТАНЬКИНУ СТЕРВОЗНІСТЬ ЯКО ІЙ НЕ БРАКУЕ І ПРО ТЕМНЕ МИНУЛЕ ГОРБАЧА...ЗАКЛИКАЮ МУДРИХ ЛЮДЕЙ ДОБРЕ ПОДУМАТИ ЯК БУДЕТЕ ОБИРАТИ.ХІБА НЕ ЯСНО ЩО В ПРОСВІТІ НЕ ПОТРІБНІ НІ ЛІДА НІ ГОРБАЧ А ЗОВСІМ ІНША ЛЮДИНА ЦІ ПОГРУЗЛИ В ІНТРИГАХ І НЕЗАВИДНИХ СПРАВАХ...
01 Лютого 2017, 17:23
Ніколи ще в культурі не було таких склоків і бардаку відколи керувати прийшли Добровольські .Жах та й годі. Люди цим живуть .
01 Лютого 2017, 17:24
Горит и кружится «Просвіта» <br/>А над районом нашим дым, <br/>И значит, нам нужна одна победа, <br/>Одна на всех - мы за ценой не постоим. <br/>Одна на всех - мы за ценой не постоим. <br/><br/><br/>Нас ждет огонь смертельный, <br/>И все ж бессилен он. <br/>Сомненья прочь, уходит в бой отдельный, <br/>Двенадцатый десантный батальон. <br/>Двенадцатый десантный батальон. <br/><br/><br/>Когда-нибудь мы вспомним это, <br/>И не поверится самим. <br/>А нынче нам нужна одна победа, <br/>Одна на всех - мы за ценой не постоим. <br/>Одна на всех - мы за ценой не постоим.
01 Лютого 2017, 17:37
Сепаратисти вступили вхід піснями.
01 Лютого 2017, 17:54
!!! Дійсно Дурдом Просвіта!!!
01 Лютого 2017, 18:25
Ще забули додати: виконує Добровольська. А залі лопаются вікна - чарівний голос Джальсоміно. Зі старечим вібрато. Горбач, як будеш директором вижени цю пенсіонерку нарешті ! Вона всі концерти портить.
01 Лютого 2017, 20:35
Гобач з Танькою думають що всі дураки навколо а вони одні розумні .
01 Лютого 2017, 20:41
ще не все втрачено в &quot;Просвіті&quot;. припустимо адекватні депутати не проголосують за Горбача. що маємо ? а маємо за прцедурою 2 місяці з новим конкурсом , з новою ( адекватною ) комісією, новими кандидатами ( надіюсь цим двом хватить розуму не подавати свої кандидатури ), ЧЕСНУ бьоротьбу і врешті решт нового незаангажованого директора &quot; Просвіти&quot;. в принципі це можливо. як проголосують ?????????????????????????????????????
01 Лютого 2017, 20:48
Горбач - директор. Я вже все вирішив
01 Лютого 2017, 21:06
згоден...економіки у нас немае..і люди виживають хто як може..домайданились.........
01 Лютого 2017, 22:52
Схаменіться Евгенович!
02 Лютого 2017, 01:26
Народ, от з'їхали з теми то з'їхали. Від початку, яке питання стоїть? Чи має право людина, яка вже при відборі відверто говорить неправду очолювати РД &quot;Просвіта&quot;? Чи має право на це людина, яка цієї посади добивається інтригами і обманом? Вам мало було каруселі з ГО? Та не тримається ніякої купи факт, що завклубша, з вет. освітою, яка не може два слова до купи зв'язати, раптом стала членом українсько-польського товариства. Та це просто наруга якась! Там рівень Гаврука! От би хтось запитав, іі ГО займається, мали б шанс побачити, як поводяться риби, коли стають двогогими. Далі ця історія з браконьєрством, знову ж: і я не я і хата не моя. Забезпечений чоловік, розумієте, а машина Танькина. Хтось тут писав, що Горбач має мужність... Та там де в чоловіків зазвичай знаходиться мужність, в нього не те, що не сіяно - не орано! Хіба мужній чоловік так вчинить? Хіба щоб на жінку, через нього було вилито стіль бруду, змішано зі всім з чим тільки можна. Як Горбач міг допустити, що на Тетяну через його забаганку впали всі шишки? Він же іі ніби любить? Чи то тільки любить можливості, які вона йому на блюдичку підносить? Та візьми одружися з нею! Не дозволь паплюжити, але ж ні... Тоді в директори не можна. Підленько так, ницо. Гидотно. І тут ще хтось сміє його захищати.
02 Лютого 2017, 07:38
а ще шановні виникає питання до пана Горбача де він був в 14 , 15 році з своєю волонтерською діяльністю ? Та інформація про травневу поїздку в травні 16 року з 15 концертами вже приїлася і набридла. самопіар. справжні волонтери так не чинять , мовчки роблять свою роботу , а не один факт затирають до дірок. хтось щось чув про поїздку Оексюка в зону АТО власною фурою ? про те як ховалися в полі соняшників , бо був обстріл ? отож бо!!!!!!!!!!!!! А скільки підприємці надали фінансової та матеріальної допомоги хтось знає ? чи може про це розписано в районці ? Пане Горбачу не спекулюйте темою волонтерства. раджу її взагалі не зачіпати у виступі на сесії , бо питань виникне багато. а там і до брехні не далеко.................
02 Лютого 2017, 11:18
Оце так прямо в ціль. Браво (Ну ви даєте) (А ще) (ДО Горбач).
02 Лютого 2017, 12:58
Браво!!!!!!Прямо в ціль,знімаю шляпу!! !!
02 Лютого 2017, 15:36
Горбач,а якщо по правильному то Новосадиха тут все вирішуєза своїх ....ів,схаменися нарешті. Не будь маріонеткою.Невже у тебе не вистачає розуму,не позорся ,відсосав і відійди в сторону.Вже є кандидатури на твоє місце в ліжку,вона попробувала кращих.
02 Лютого 2017, 17:43
Видно правду написали.що ховаєшся за Таніною спідничкою.Так .що милі члени комісіі виберіть когось молодого і не &quot; зальотного&quot;.а свого з Рожищ чи з свого району.А тобі повинно бути стидно за свою поведінку великий &quot; АРТИСТЕ &quot;
02 Лютого 2017, 18:13
Ти не видаляй правди .а зроби висновки.Забирай своїх маму і Танюшу і гайда на велику сцену.
02 Лютого 2017, 19:10
що наш хлопець забрехався по самі вуха і сам себе переконує, що то Дулюк винен. Сірожик, пряничок тиш солодкоголосий, ніхто крім тебе не винен в цій ситуації. Розкажи краще рожищанам, чому так щиро Луцьк тебе рекомендує? А тому, що бояться, що ти назад вернешся і Танюху з собою прихопиш! А вас двох жодна організація на витримає. В інституті ще досі, хто зі сміхом, хто з сумом згадують твою діяльність. Але ніхто!!!! не бажає твого повернення. От ти такий півун великий, а чому тебе в Луцьку не запрошують на різні фести? Влітку там весь час щось проходить, а тебе ніде нема? От Вася Закрева - є, а тебе бачити не хочуть! Просто ти, попри всі амбіції, весільний музика і не більше. А ще аферист і обманщик, який при потребі такого пилу в очі напустить, що очі виїдає. Шановні депутати, цей кадр не потрібен нашому місту ні в якості директора, ні в якості співака!
02 Лютого 2017, 22:44
моральний авторитет, чесний та справедливий громадянин, ОЙ НЕ СМІШІТЬ ЛЮДЕЙ З ЙОГО ЧЕСНІСТЮ ДУЛЮК ПРИХОДИВ НА САМООБОРОНУ ЩОБ ПОЇСТИ САЛА . ВЗЯТИ СИГАРЕТ ФОРМУ НОВУ А СТАРУ СКИНУТИ І ВІДДАТИ ХЛОПЦЯМ ...А САМ ЯК ТА КРИСА ХОВАВСЯ І БОЯВСЯ ЩОБ ХОЧ ЙОГО НЕ ЗАБРАЛИ НА СХІД....А КОЛИ ЇХАВ ДО ХЛОПЦІВ ТО ГОВОРИВ ЩОБ ТУШОНКУ ВІДЛОЖИЛИ ЯКА КРАЩА БО ЩОСЬ ТРЕБА ПОЇСТИ
02 Лютого 2017, 22:50
А ЩЕ ТА ЧЕСНА СВОЛОЧ ДУЛЮКІВСЬКА КОЛИ ЇХАЛИ ПО 200 ТО ВЗЯВ 1000 ГРИВЕНЬ ЩОБ НАЖЕРТИСЯ ...КОЛИ СІЖУК ЇЗДИВ ЗА СВОЇ ГРОШІ І ПРИВОЗИВ ..А ЦЕЙ ТІЛЬКИ СИДИТЬ І ПАСЕТЬСЯ ТАМ .....
02 Лютого 2017, 22:53
Я зміню призвіще коли виберете мене директором.
02 Лютого 2017, 23:04
от якби Новосадиха взяла колишнього голови адміністрації Дулюка на роботу то була б добра а так переступила і з того все і почалося ....ПРАВДИВИЙ був голоав адміністрації Дулюк який їздив державною машиною мало що не в туалет
03 Лютого 2017, 00:42
то є чиста правда, а ще згадайте, як вони піарили своє волонтерство?! Загружають у машини ЛЮДСЬКИМИ скарбами, афоткають себе і потім ті фотки закидають, де тільки можуть. І за спиною Вадима Дулюка бігом ховалися від мобілізації (бо він головою тоді був)....
03 Лютого 2017, 09:49
Саме так - загружали , ДОСТАВЛЯЛИ, як ви кажете сфоткали , тільки поправлю з хлопцями на передовій. і викидали на фб. то дайте докази що крали, об&quot;їдали. що ви робили в той час ? ніхрина. а на рахунок ховалися від мобілізації - запитайте особисто в О. Алєксєєва. чи слабо ? але все це бажання відійти від теми. Цікаво а Горбача чому не зачіпали ? Танька добазарилась ? поки одні хлопці воювали, інші загружали машини ЛЮДСЬКИМИ скарбами , ці собі спокійнісінько заробляли на корпоративах, не пожертвувавши ні копійочки. БРЕХУНИ
03 Лютого 2017, 10:33
А хто це в нас заворушився? Яка погань? Та якби ти так жерло, як Дулюк брав тушонки, то вже давно здохло і роковини по тобі відсвяткували!!! Чого ти сюди влізло зі своїм дє-ом? Маєш факти - подай в суд!!! Ато аби гавкнути! Кажеш ховалися від мобілізації ? Оскільки ми тут говоримо про Горбача, як претендента на директорське крісло, то треба розуміти, що цей тип був мобілізований? Чи може був добровольцем??? А ні! Правильно, в той час, коли, як ти тут пишеш Самооборона загружала машини і фоткалася, він на Світязі чи в Хрінниках солов'єм заливався - виспівував бабки зашибав! Так що нема чого виступати тут... А щодо Вадима, то тобі Новосадиха в голову таку геніальну думку в безтолкову башку вклала?
03 Лютого 2017, 23:00
Ганьба всім дописувачам я старша жінка і вшоці від прчитаного чи в нас в Украіні багато таких лютих людей чи ви чуєте себе ,гидко низько не полюдськи а там на сході гинуть молоді хлоці ви подумали за що вони вмирають щоб ви так собачились пошли вам Господи розуму
03 Лютого 2017, 23:34
не ьажай комусь щоб хтось здох бо сам попадеш в той капкан....
04 Лютого 2017, 16:16
Не пий, дурню, де там хто кому таке побажав? Ти як читаєш, то вникай в суть написаного, або не пхай носа свого сопливого носа в розмову дорослих людей!
04 Лютого 2017, 22:46
Горбач Вам угрожаэ, що ви так вправно все видаляэте. Він дійсно забив курку сусідці Новосадихи на її подвірї. Тьотя Женя звуть її. От такий він в побуті і житті з людьми, сусідами та й колегами.
05 Лютого 2017, 15:28
ТИ ПИШИ ЧМО ПРАВИЛЬНО БО ПОМИНКИ МОЖУТЬ ПОВЕРНУТИСЯ НА ТВОЮ СІМ&quot;Ю ..ДУМАЙ ГОЛОВОЮ ЩО ПИШИШ.А НЕ ТИМ ШО .......
05 Лютого 2017, 17:57
Таке ч...мо як Горбач ще треба пошукати кожен день бреше і вже навіть сам собі вірить .Напевне йому і їй треба вже допомога спеціалістів .Там вже й погляд не такий як треба.
06 Лютого 2017, 10:08
А яка вона Новосадиха,коли вона розведена,скоріше Горбач вже.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024