PushupChallenge: як віджималися чиновники Рожищенської РДА

30 Січня 2017, 17:20

30 січня працівники райдержадміністрації прийняли виклик від ГО «Рожищенське районне об'єднання учасників АТО» та взяли участь у флешмобі «PushupChallenge». Керівники структурних підрозділів та працівники апарату райдержадміністрації у кабінеті голови 22 два рази здійснили віджимання від підлоги на камеру, згідно з правилами флешмобу.

Держслужбовці передали естафету Рожищенській міські раді, – повідомляє у Фейсбуку Тетяна Урбан.

Довідка: флешмоб «22PushupChallenge», коли учасники 22 дні поспіль, 22 рази віджимаються від підлоги на камеру започаткований 2016 року в США, набув значної популярності в різних країнах світу, в тому числі в Україні. Має за мету підтримати учасників бойових дій з посттравматичним синдромом, підтримку воїнів та загартування тіла.

Сучасну назву флешмоб отримав після оприлюднення звіту департаменту у справах ветеранів в США в липні 2016 про самогубства серед ветеранів США за 2014 рік. З'ясувалося, що близько 22 ветеранів щодня накладають на себе руки.

В Україні на початку 2017 року естафета набула масового характеру і до неї долучились представники вищого політичного керівництва та військового командування держави. Акція проходить на підтримку ветеранів, що повернулись із зони проведення АТО.