Чотири сільради району отримали гроші від ЄС на втілення мікропроектів

10 Жовтня 2015, 10:37
1627

8 жовтня в районній раді під керівництвом Андрія Музики пройшла нарада стосовно впровадження в районі спільного проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду−ІІІ», інформує прес-служба відомства.

У ній узяли участь голова райдержадміністрації Інна Гайворонська, начальник управління фінансів РДА Лілія Клебанська, начальник управління Державної казначейської служби України в районі Оксана Кулюк та сільські голови.

В ході наради координатор районного ресурсного центру громад Марія Печко проінформувала присутніх, що в рамках цього проекту було  відібрано чотири сільські ради (Літогощанська, Носачевичівська, Пожарківська, Щуринська) й із числа сільських активістів створено громадські організації  «Стохід», «Джерело»,  «Відродження», «Мрія». Також ці громади пройшли етап інституційного розвитку, підготували мікропроектні пропозиції, провели тендери та відібрали підрядні будівельні організації для впровадження мікропроектів. У вересні було розпочато будівельні роботи і використано перший транш коштів Програми розвитку ООН як авансовий платіж, зазначила Марія Ярославівна. 

Крім того, учасники наради обговорили питання використання місцевих бюджетних коштів у рамках співфінансування мікропроектів громад.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024