У Рожищі боржникам відключатимуть воду

31 Січня 2020, 16:30
Боржникам відключатимуть воду 3389
Боржникам відключатимуть воду

У Рожищі боржників попередили, що у разі несплати боргу за водопостачання та водовідведення – відключать воду. 

Про це повідомили на сайті міської ради.

У четвер, 30 січня, старша інспекторка «Муніципальної поліції Рожищенської міської ради» Мар’яна Демчук, начальник дільниці «Водоканалу» Андрій Ходзінський та контролери Рожищенського ПЖКГ провели в місті комісійне обстеження абонентів, які не сплачують за послуги та не заключили договори на водопостачання й водовідведення.

З порушниками провели роз’яснювальну роботу та склали акти, щодо сплати заборгованості в п’ятиденний термін.

«Якщо абоненти продовжують накопичувати борг – Рожищенське ПЖКГ вимушене застосовувати радикальні міри та обмежувати послугу водопостачання», – йдеться у повідомленні.

Відновлення послуги відбудеться тільки після оплати боргу та робіт з підключення згідно технології, вартість яких залежить від складності робіт під час повторного підключення й коливається від 500 до 7 000 гривень.

У разі відключення абонента від водопровідних та каналізаційних мереж за абонентську заборгованість, для підключення необхідно особисто прийти до Рожищенського ПЖКГ та виконати звірку розрахунків, отримати рахунок на оплату за роботи по підключенню.

Коментарі
31 Січня 2020, 20:13
я знаю одного чудака якій має переоплату. дасте грамоту ньому?!.
31 Січня 2020, 21:47
Все правильно.Дуже вчасне рішення.Але потрібно відключати не тільки водопостачання,а й водовідведення.Щоб могли ср@ти тільки в коментарях!(Або громадському туалеті,якого поки нема)
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024