За подарунками до Дня закоханих – у рожищенський магазин «Дивосвіт»

30 Січня 2020, 09:33
3680

До улюбленого свята всіх закоханих – Дня святого Валентина – залишилося два тижні. Часу якраз вдосталь, щоб придивитися, вибрати і купити подарунок, який точно полонить серце коханої людини.

М'які іграшки в усі часи були найкращим подарунком до Дня закоханих. По-перше, це дуже мило і романтично. По-друге, такий подарунок довговічний, його приємно обійняти і думати про коханого, коли його немає поруч. М'яка іграшка – це назавжди. Вона стане не просто скороминущим сюрпризом, а зможе прикрасити спальню або дитячу, ставши приємним нагадуванням про подію.

Величезний вибір м'яких іграшок – у рожищенському магазині «Дивосвіт». Там можна купити плюшевих ведмедиків різного розміру, м'які червоні подушки у формі серця, милих песиків і пандочок.

Особливої уваги заслуговують велетенські м'які ведмеді, які точно вразять кохану людину. Є у магазині оригінальне крісло-ведмідь, яке стане окрасою дитячої кімнати.

«До Дня закоханих подарунки треба робити з любов'ю. Приходьте, і ми Вам у цьому допоможемо», – люб'язно запрошують продавці.

Читайте також: У магазин «Дивосвіт» – за настільними іграми

















Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024