Перед громадою прозвітує Рожищенський міський голова

28 Січня 2020, 15:20
Рожищенський міський голова В’ячеслав Поліщук 3812
Рожищенський міський голова В’ячеслав Поліщук

Рожищенський міський голова В’ячеслав Поліщук прозвітує за 2019 рік під час чергової 54 сесії міської ради сьомого скликання.

Презентація основної інформації про життя міста, роботу міської ради та виконавчого комітету за попередній рік розпочнеться 29 січня об 11:00 у приміщенні Рожищенської міської ради. Про це повідомили на сайті оргуну місцевого самоврядування.

Під час звіту презентують інформацію про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти міського бюджету та інші питання щодо діяльності Рожищенської міської ради у 2019 році.

Запрошують усіх охочих жителів міста.

Коментарі
28 Січня 2020, 17:42
Розберіться вже на кінець з директорами і довічними президентами дитячих садочків, їм вже по 100 років нехай ідуть відпочивати, чи у нас немає кимось в 2 рази молодшим замінити, куди вже вони ті гроші пхати будуть.
28 Січня 2020, 18:25
Оууу циркове шоу намічається.
28 Січня 2020, 19:32
Все добре, все ок.
28 Січня 2020, 20:54
Нормальна людина рожищенський міський голова. Для пришиблених рожищанок з великим чорним піднебінням і окремих випірдишів треба Піночета. P.S. З коментатором 17:32 згідний
28 Січня 2020, 21:21
Сядьте в себе на кухні, заваріть чаю, налийте в гарну філіжанку та заспокоївшись, обдумайте-подумайте, що доброго не тільки для себе, а для суспільства кожен із вас зробили! Подумали? Багато? А тепер згадайте, чи часто вам за добро платили тією ж монетою! Даю сто відсотків, що не завжди! На жаль, наша природа така - сидіти і гадити, гадити й сидіти на одному місці. Поліщук, якби не хотілося кому там його обхаяти, дуже хороша, порядна людина. Людина, яка дійсно, в наш складний період дбає про добробут міста. Тільки не треба згадувати, щось типу "а ось той, а той...". Кожного мера ви гадили! Просто раніше не було такого "крутого" майданчика, аби вилити всю свою отруту на когось, як тепер. Ще скажу, що мало бути хорошим мером, людиною, треба вміти відстояти свою правоту там, вище. Достукатися і вигризти кошти на ту чи іншу справу. А Поліщук це робить постійно! Просто ви цього не знаєте, та й не хочете знати! Бо ж простіше - обгадив, вніс своє "компетентне" бачення в ту чи іншу справу і все! Робота на день виконана! Місто справді оживає, ремонтуються дороги, сквери, тротуари, вуличне освітлення, яке ще років 6 тому було тільки на одній-двох вулицях - тепер є майже скрізь! У ДНЗ міста за всі роки стільки не зробили, як за Анатоліча! А ви шукайте кістку в молоці, травіть людину, бо ж це "місія" всього вашого життя!
28 Січня 2020, 22:55
Нехай краще тротуар біля садочка, адміністрації і освіти зробить. А то тільки про себе подбав
28 Січня 2020, 23:13
Ага, все робиться, тільки от в межах центральної вулиці і безпосередньо біля міської ради. Купили газонокосарку ту круту і косять пів парку біля міської ради і той сквер, а решту хлопці з комунгоспу косами маслають. 2 дитячі майданчики і то разом. А зупинки громадського транспорту це взагалі витвір мистецтва.<br/>Міський голова це перш за все представник офіційний міста і хороший менеджер і господарник, який має вкладати в розвиток міста і його інфрастрктуру. А в нас це мер лише для галочки-ставити автографи на документах, організовувати святкування і світитись на різних заходах і міроприємствах
29 Січня 2020, 00:25
Треба не лише про тротуари піднімати питання. Необхідно знати: чи записали у декларацію на отримання субсидії свої заробітки громадяни, які заготовляють картоні ящики, і потім здають у пункти прийому вториної сировини.
29 Січня 2020, 10:27
Цікаво-цікаво, коли мер тільки для галочки, то чому в місті саме за Поліщука зроблено найбільше!? Назви за якого ще мера робили дороги, тротуари, освітлення, сквери, тренажерні площадки, відроджена футбольна команда, була поповнена автомобілями база в Дільниці благоустрою, пжкг, в садочках встелена бруківка, зроблені вікна, відремонтовані групи, встановлені в місті відеокамери, розроблені проекти на подальше облаштування тротуарів та водопровідно-каналізаційних мереж? Та багато іншого. Розумію, що тобі щось доказувати, то краще з дубом поговорити, але все ж дуже б хотілося почути!
29 Січня 2020, 12:25
Які дороги, про що ти шепчеш?200кв. м. вулиця це ти називаєш зробленною дорогою?Чи площадка на якій розпиляли бабло 640грн.м2 за покладену бруківку?За чий рахунок поповнився автопарк?За ті гроші з багатоповерхівок які вони беруть на обслуговування будинків і жодного ремонту не роблять. Поліщук сам сказав що ці гроші пішли на зарплати.Тобто проср@ли.<br/>Їдь подивись на будь яке ОТГ.Там футбольні поля давним давно построєні і вже реконструйовані знову. Мер Поліщук це 6 років втраченого часу.<br/>Освітлення вулиць і то робиться наполовину з фондом Ігоря Палиці.Класно піаритись на чужих грошах.
29 Січня 2020, 12:47
Кажеш 200 м? То чому зі всіх таких чудових мерів не зробили за надцять років хоч 50 метрів? Який Палиця? Ти з головою дружиш? Короче, бот ти проплачений, не хочу з тобою вести дурну переписку, бо тобі заплатили за те, що среш мера! Флаг тобі в руки та попутного вітру!
29 Січня 2020, 16:39
Мамо,хвалять нас , хто доню ви мене а я вас .
29 Січня 2020, 17:18
Сральніка построїть на 5и сотах землі в центрі міста.
29 Січня 2020, 19:10
Сральнік на 5и сотих це будівництво з перспективою. Будуть приїздити висратись жителі інших міст де ще не збудували сральніки. Уявіть перспективу цього проєкту. Відвідувачі закладу наповнюватимуть бюджет міста, Рожище почне розбудовуватись і стане великим європейським центром сирунів та сирух.
29 Січня 2020, 19:13
Цікаво які ще є ідеї в міської ради да рожищан?
29 Січня 2020, 19:15
То де той сральнік має бути, піду в чергу стану. Бо як європа зїдеться то не займеш чергі.
29 Січня 2020, 19:38
Поки нема сральніка, то сріть тут! Бо ж десь має те гавно із вас виходити!
29 Січня 2020, 19:45
Колись були одні бари, потім бари переробили в аптекі. Що далі...
29 Січня 2020, 19:46
Ще місто має чудо дерево з європи
29 Січня 2020, 23:42
Аптеки замість барів -- раніше рожищани печінки нищили тепер лікують. P.S. Незабаром жителі Європи будуть приїзжати в Рожище на чудо-дерево подивитись. Туристи це свіжа копійка для міста.
30 Січня 2020, 11:23
Хіба так можна? Хіба у тебе є кепало???<br/>&amp;quot;То чому зі всіх таких чудових мерів не зробили за надцять років хоч 50 метрів?&amp;quot; - 50 метрів чого???<br/>Тротуару??? Отямся, чоловіче/жіночко! Якщо ти говориш за бруківку на тротуарах - то по вулиці Незалележності від магазину &amp;quot;Карамелька&amp;quot; і до &amp;quot;Золотої рибки&amp;quot; зробили попередні &amp;quot;чудові мери&amp;quot;, по вулиці Незалежності від БДТ і до Олімпа зробили &amp;quot;чудові мери&amp;quot;. Чи ти цього не знаєш??? Якщо ти про дороги - то вулиця Гагаріна, вулиця Привокзальна, вулиця Грушевського, частково вулиця Шевченка була зроблена &amp;quot;чудовими мерами&amp;quot;. &amp;quot;Чудові мери&amp;quot; зробили водогін в районі вулиці Гранична (там колись було ЧП - отрутохімікати попали в грунт і забруднили грунтові води), зробили водогін в районі Ковбасні, поставили водонапірну башню. Чудові мери в часи тотального занепаду і розрухи зберегли і відновили дитячі садочки, в садочку дзвіночок зробили шатровий дах, побудували котельню - ти про це все не знав/не знала???<br/>Кожен мер робив в силу можливостей - КОЖЕН!!! І кожен мер був достойний - його вибирало місто з відчутною перевагою в порівнянні з іншими кандидатами. І діючий мер молодець, працює на благо міста - сумнівів немає в цьому!!! Поліщук КРАСАВА!! Але якби тобі це було неприємно - Кожен мер долучився до розвитку міста, КОЖЕН!!! І кожен із попередніх міських голів практично віддав своє життя служінню місту - кожен вмер практично на роботі... Не можна так казати, що попередні голови були погані - вони всі були чудові кожен у свій час - Лігостай, Замлинний, Алієв!.. Ти хто такий чи така щоб так говорити про цих людей? В тіні не стоїш!!!<br/>Бо навіть якщо так думати як ти, то треба ширше думати - при попередніх мерах депутатами були такі люди як Зінгель Вадим, Шварцкоп Віра, Козакевич Григорій і ще багато інших - то виходить що і вони тоді нічого не робили, депутати помикали бездіяльності &amp;quot;чудових мерів&amp;quot;???<br/>Закрий рота, юродиве!!!<br/>Усі робили в силу можливостей, усі заслуговують на честь, хвалу і пошану. Усі міські голови.
30 Січня 2020, 13:42
А я хочу подякувати нашому меру, за те, що дуже багато зробив, особливо для садка 1. Привівши свою дитину, ніхто з мене не взяв хабар за влаштування дитини. А 100 літні директорка дає про садок, то подушки придбали, то матраси поміняли ... на відмінно від попередниці!
30 Січня 2020, 14:11
Хочу подякувати і дякую то трохи різне...<br/>Хочеш дякувати - дякуй))
01 Лютого 2020, 00:06
А то можна подумати, що за гроші (які є в наявності в бюджеті, хоча це гроші платників податків, а не мера) настільки важко, в наш час купити подушки, чи замінити матраси? Дитину влаштували можливо даремно, а працівника за гроші з, намальваними мертвими американськими президентами, тут ще невідомо кому дякувати і за що.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром