«Є твори, в яких живе душа автора», – волонтер про пісні виконавця з Рожищенського району

28 Січня 2020, 11:22
Під час зустрічі на Сході 2796
Під час зустрічі на Сході

Реп-виконавець з Рожищенського району, учасник АТО Микола Габдулхаков взяв участь у творчо-волонтерській поїздці на Схід.

Про це розповів волонтер, учасник АТО та музикант Юрій Щербик на своїй сторінці у фейсбуці.

За кілька днів волонтери проїхали уздовж лінії розмежування в Донецькій області, відвідали військових та друзів із цивільних.

«Десь встигали лише передати воїнам щось і з того, що везли (продукти, одяг чи взуття, медикаменти, автозапчастини…), десь могли з людьми поспілкуватись та показати свою творчість. Шкода, що і цього разу, коли вже їхали додому, отримували інформацію про загиблих у тих місцях, які ми вчора відвідували», – пише чоловік.

Музикант також розповів, що Микола Габдулхаков здивував його у поїздці.

«Я з ним познайомився три роки тому, коли Коля ще воював, а ми приїхали з подібною волонтерською допомогою. Після того ми неодноразово виступали на різних сценах та в різних містах, але в цій поїздці він зміг здивувати й мене! Сам бачив, як люди, які на початку Миколиного виступу говорили, що не знають, що таке реп чи не розуміють його, зовсім змінювались та вже після кількох треків ставали прихильниками творчості Миколи!

Вкотре переконався, що немає хороших чи поганих стилів музики. У різних музичних напрямках є твори, в яких живе душа автора – на такі твори обов’язково відгукуються душі слухачів», – вражено розповідає Юрій Щербик.



Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39