Водій, який на смерть збив дівчину в Копачівці, за минулий рік мав чотири штрафи

25 Січня 2020, 21:32
Ірина Мерчук 8147
Ірина Мерчук

Загибла внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Копачівці Рожищенського району – 23-річна Ірина Мерчук.

Про важку втрату для родини написав родич дівчини, начальник управління патрульної поліції у місті Рівне Сергій Мерчук на своїй сторінці у фейсбуці.

Також він повідомив, що водій, який збив Ірину на пішохідному переході, за минулий рік мав чотири штрафи за неналежне водіння.

«Біль родини не передати, Іринка 23 роки. Я не хочу проводити паралелі, смерть на дорозі – це один з переліків моєї роботи, і на жаль, висновки причин в мене одні й ті самі – мізерні штрафи. У минулому році «водій» мав їх 4. Він поки ховається, але ми його знайдемо, знаю точно», – написав чоловік.

Нагадаємо, аварія сталася у центрі села Копачівка ввечері 24 січня. 25 січня поліція знайшла автомобіль, на якому скоїли ДТП.

Коментарі
26 Січня 2020, 01:34
Цікаво який судя судив? Яке покарання було водію і яке покарання буде суді який допустив черговий випадок (нажаль смертельний)
26 Січня 2020, 02:26
Та там певно штрафи такі... шось мовчать за що саме, значить класичне ментяцьке здирництво за парковку, десь повернув під знак, банальщина... і вже ліпитимуть з неборака чудовисько, бо бачте панську кров йому Бог під колесо привів... Там ще треба розбиратись, перш як валити все на слабкодухого водія...<br/>Ну але ж це наш свино-стайл. Не важливо шо та як, - важлива ПОМСТАААААА СТРАШНАААА!<br/>І пише цей рівненський нашальнікє, мов остолоп, що й школи не закінчив,- про 3500тисяч там ше писаав, шо ж ви обрізали його ПОСТ...
26 Січня 2020, 02:34
Горець!!Твій язик взяти і до колодки!!!Такі як ти тільки те і вміють,що втікати з місця трагедії!! А якби зупинився і допоміг, викликав швидку,то і дівчина можливо залишилася б живою. Але ж це твій свино-стайл!! Знаєш,що що на 100% є в гівні?
26 Січня 2020, 02:38
Вічна пам&amp;quot;ять тобі Іринко...
26 Січня 2020, 13:58
Шкода що смерть забирає нормальних людей, а не виродків Співчуття рідним та близьким загиблої.
26 Січня 2020, 15:29
&lt;p&gt;Ясно ОДНЕ - ті, хто понамальовував переходи на трасах плювати хотіли на пішоходів. Бо відомо, що в темну пору пішохода в темному не видно... Це все нюанси, але корінь проблеми саме в такому якищі як &amp;quot;зебра&amp;quot; на яку всі ДАРЕМНО надіються і йдуть по ній ніби то підл захистом Закону... але не будьте наївними - закон вам не вбереже життя! Ходіть НЕ по &amp;quot;зебрах&amp;quot;, а там, де машини далеко і не зможуть збити, навіть якби хотіли... Отак треба виживати в цій країні фейкових законів, фейкових ментів і фейкових судів... САМОМУ за себе думати треба! І десятому зарубати на носі, шоб ні на що і ні на кого не надіявся.&lt;br /&gt; Всім РОЗУМУ в голови і ОБЕРЕЖНОСТІ.&lt;/p&gt;
26 Січня 2020, 16:00
Всі перед Богом ходимо. Нікому не бажаймо зла і не робімо. Будьмо терпиміші як і Заповідав нам Христос.<br/>Інакше які ми християни, якщо маємо стільки зла за пазухою??
28 Січня 2020, 11:16
Шановний пасторе, терпимість призводить до повної втрати вибл@дками відчуття реальності і безкарності.. Свинцева пігулка, а не ваша філософія терпимості, найкращий засіб для вибл@дків і цього водія-вбивці.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024