У Рожищі відбувся дитячий турнір з міні-футболу

24 Січня 2020, 15:32
3825

У Рожищенській районній дитячо-юнацькій спортивній школі нагородили переможців дитячого турніру з міні-футболу, присвяченого пам'яті тренера Степана Наконечного.

У четвер, 23 січня, в спортивному залі навчального закладу за підтримки Рожищенської міської ради та міського голови В'ячеслава Поліщука відбувся турнір з міні-футболу серед дітей. Про це повідомили на сайті міської ради.

У змаганнях взяли участь 6 команд. Це юні спортсмени з сіл Топільне та Переспа, Рожищенського ліцею № 4, ЗОШ № 1, 2 та 3 міста Рожище.

Після запеклої боротьби місця розподілилися таким чином: 

І місце – команда з села Топільне.
ІІ місце – Рожищенський ліцей № 4.
ІІІ місце – команда ЗОШ № 1.

Переможці та призери були нагороджені статуетками та призами від організаторів турніру.

Номінації:

Кращий бомбардир – Даниїл Євтушок (ЗОШ № 1).
Кращий гравець – Богдан Присяжнюк (село Топільне).
Кращий воротар – Богдан Зінгель (ЗОШ № 1).

Довідково: Степан Наконечний – український футболіст.  За свої молоді роки гідно представляв Волинь на найбільших футбольних полях як України, так і за кордоном: гравець збірної держави, перший волинянин-чемпіон України у складі збірної Києва. В роки юності – перший бомбардир «Волині». Виступав за «Волинь» (Луцьк), «Динамо» (Брест), СКА (Мінськ), «Спартак» (Андижан), «Ростсільмаш» (Ростов-на-Дону).

Останні роки свого життя присвятив тренуванню юнацької команди в Рожищенській ДЮСШ. Щиро переймався невдачами своїх підопічних та радів, коли з його подачі народжувалися нові футболісти.

Коли через травму ноги йому заборонили виходити на футбольне поле, поставив перед собою ціль – присвятити себе тренуванню дітей. Він не прийняв пропозиції тренувати молоде покоління в інших містах, а повернувся в рідне Рожище, бо прагнув передати свою любов до футболу дітям із малої батьківщини.

Помер легенда волинського футболу 3 липня 2017 року. Похований на кладовищі у Рожищі.

Коментарі
25 Січня 2020, 00:21
Де фото справжніх переможців? Адже перше місце зайняли учні с.Топільне...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024