Рожищенські таланти колядували та щедрували, щоб поїхати на всеукраїнський конкурс

22 Січня 2020, 11:31
2895

Початок 2020 року не перестає дивувати та радувати новими перемогами вихованців та керівників Рожищенського будинку дитячої творчості. Цього разу талановиті діти Рожищенського району підкорили місто Мукачево.

Юні таланти здобули високу нагороду на ХХІІІ Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі естрадної пісні «Різдвяна зіронька 2020». Про це повідомили на сторінці навчального закладу.

Назва фестивалю, який традиційно проводять наприкінці різдвяних свят, задала тематику різножанрових творів: традиції і обряди України.

Кожен конкурс потребує фінансової допомоги. З цим завданням вихованці зразкової студії вокального та сольного співу «Зорепад» разом з керівником Людмилою Семерою та акомпаніатором Валентином Матвійчуком справились самостійно, колядуючи та щедуючи в установах міста, за що їм щиро і щедро дякували рожищани. 

Квартет «АКВА» у складі Світлани Поліщук, Анастасії Поліщук, Мирослави Пашковської та Софії Міненко вже не вперше бере участь у цьому конкурсі. У 2016 році дует «СвітАна» виборов ІІІ місце. А цьогоріч професійний вокал юних рожищанок особливо відмітило журі конкурсу – у номінації «Естрадний вокал» у третій віковій категорії дівчата посіли омріяне І місце!

«Ми дуже ними пишаємося, адже вихованок Рожищенського БДТ запросили на виступ у гала-концерті, де вони гідно виступили і ще раз продемонстрували свою майстерність», – йдеться у повідомленні.

Впродовж чотирьох чарівних та напружених днів перебування в Карпатах панувала дружня атмосфера не тільки на фестивалі, а й на відпочинку. Високі гори, старовинні замки, гарячі чани та термальні води, які відвідали дівчата, надали їм нових сил та бадьорості. Емоції та відчуття свята переповнювали навіть від простого споглядання засніжених гірських вершин…

«Щиро дякуємо батькам Ірині та В’ячеславу Поліщукам, Оксані Пашковській та Катерині Марчук, які є надійною опорою та підтримкою наших вихованців. Окреме спасибі керівнику гуртка «Дизайн та конструювання легкого жіночого одягу» Надії Семенюк за дивовижно-колоритні костюми, від яких всі були в захваті, та методисту Рожищенського БДТ Світлані Мурі за вишукані віночки. Особливі слова подяки – бабусі учасниць квартету Анастасії та Світлани Поліщук, Софії Григорівні, яка всю свою любов вклала у майстерні вишивки, які прикрашають сценічні костюми конкурсанток», – висловлюють вдячність педагоги.



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024