Козин: місцеві мешканці організували святковий концерт

24 Січня 2017, 11:02
2549

Нещодавно у клубі села Козин відзначили різдвяно-новорічні свята заходом під назвою "Хай у ваших оселях любов і добробут панують, хай щастя і мир різдвяні свята подарують".

Завдяки організаторським здібностям завідувачки клубом Олени Карпук свята в цьому невеличкому селі завжди проходять весело, завзято і з запалом.

Тож насамперед щедрували, колядували, гарний настрій дарували учасники мішаного вокального ансамблю у складі: Анастасіі Кучмук, Таїсії Архипчук, Олени Карпук, Людмили Мосійчук, Оксани Бобрович, Володимира Архипчука, Дмитра Черена, Дениса Архипчука, Андрія Кучмука, Юрія Бондарука.

Неможливо було стримати сміх та аплодисменти, коли на сцені з’явилася Богданка Яковчук-Бесараб з піснею "Я знов на сцені".

Розігрів глядачів у прохолодному залі запальний танець у виконанні Соломії Пилипчук, Дарини Мосійчук, Катрусі Вакулюк та Насті Кучмук. Далі теплом огорнула пісня"Сонячний промінчик" у виконанні найменших учасників свята.

Неабияку акторську майстерність продемонстрували учасники гуртків художньої самодіяльності, показавши гостям веселі сценки "Вертеп на сучасний лад", "Як наш кум переродився" та "Панянка-селянка".

Вокальним мистецтвом збагатили концерт солісти Володимир Архипчук, Наталія Миколайчук, Оксана Кучмук, Олена Карпук та дуети у складі  Яни Бесараб і Дарини Мосійчук, Христини Мосійчук і Богдани Яковчук-Бесараб. Перлини сміху котилися глядацькою залою, коли веселі гуморески читав Володимир Архипчук.

Не забули  учасники заходу і про тих, завдяки чиїй мужності й самовідданості, мають можливість спокійно відпочивати і зустрічати свята. Учасникам АТО були адресовані найщиріші слова вітань і пісня «Молитва на Різдво», яка побачила світ завдяки проекту «Пісні війни».

Здалося, що час промайнув миттєво, а завдяки теплим та щирим емоціям ніхто навіть замерзнути не встиг.

1

1

2

1

1

1

1

1

2

1

1

1

Коментарі
24 Січня 2017, 15:05
Козинці МОЛОДЦІ,,,,,
24 Січня 2017, 23:30
Молодці. З них і потрібно брати приклад
24 Січня 2017, 23:59
Козин, молодцi!!!! Переспа,берiть приклад!
26 Січня 2017, 18:17
СЕЛО МОЛОДІЄ .ДУША МОЛОДІЄ .ТАК ТРИМАТИ .
31 Січня 2017, 13:50
Гарно!!! Молодці!!! Переспа слідкує і тішиться своїми сусідами)))
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024