Рожищенські самооборонівці влаштували для дітей активний відпочинок

23 Січня 2017, 07:05
2530

У неділю, 22 січня, в День Соборності України, активісти ГФ «Народна самооборона міста Рожище» влаштували для рожищенських дітей катання на квадроциклах.

Ідея організувати незвичне свято виникла у активіста самооборони та депутата райради Володимира Паламаря

Чоловік каже, що було боляче дивитися, коли його дитина каталася на квадроциклі, а інші діти стояли і дивилися з неприхованим бажанням також осідлати залізного коня. Сміливіші підходили й запитувати скільки коштує таке задоволення.

- Я вирішив, що якщо є можливість подарувати дітям радість, то чому б це не зробити?, - посміхається Володимир.

Заручившись підтримкою інших членів Самооборони, Володимир Паламар разом із Олександром Дулюком навідалися до Рожищенського міського голови В’ячеслава Поліщука з проханням, аби він посприяв у виділенні території, де б можна було влаштувати безпечні катання на квадроциклах. Отримавши згоду, разом обійшли територію міського парку та вибрали ділянку біля пошти.

- Працівники КП «Дільниці благоустрою міської ради» розчистили територію від снігу. Хлопці з Самооборони скинулися на пальне та поставили огородження. Більший квадроцикл мій власний, а менший підприємця Зарембюка з Луцька, який радо відгукнувся на прохання надати транспорт для такого собі креативного дитячого відпочинку, - розповідає Володимир.

А креативне свято справді вдалося на славу. Бо від охочих прокататися з «вітерцем» не було відбою. Діти із задоволенням сідали за кермо, а тих, хто боявся власноруч кермувати – катали дорослі.

Як зауважив наш співрозмовник, влітку планують організувати щось подібне, тільки в більшому та цікавішому форматі. Тож поки чекаємо літа, пропонуємо вам, читачі, переглянути відзняті на події відео та фото.








 

Коментарі
23 Січня 2017, 17:03
Молодці!!! Мій син був у захваті, цеж яка подія для нього, сам їздив за кермом, ввечері неможливо було переслухати розповіді про катання на квадроциклі.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024