У Ольганівці створять прийомну сім'ю

16 Січня 2020, 14:19
Фото ілюстративне 3717
Фото ілюстративне

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації.

15 січня роботою комісії керувала голова районної державної адміністрації Інна Гайворонська. Про це повідомили у Рожищенській РДА.

На порядок денний винесли два питання: про створення в районі нової прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання та виховання дітей, позбавлених батьківського піклування; про надання дозволу на укладення договору дарування житлового будинку, де зареєстрована малолітня дитина.

Секретарка комісії проінформувала членів комісії про те, що громадянка, яка проживає в селі Ольганівка Рожищенського району, виявила бажання створити прийомну сім’ю та взяти на виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Потенційна прийомна мама ознайомлена із законодавством щодо сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, пройшла спеціальну програму підготовки при Волинському обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молод. У центрі рекомендували її для включення до Єдиного електронного банку даних про сім’ї потенційних усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів.  

Під час роботи комісії прийняли рішення підготувати проекти розпоряджень голови райдержадміністрації про створення прийомної сім’ї та надання дозволу на укладення договору дарування.

Коментарі
17 Січня 2020, 21:18
Для чого друкувати таке тупе повідомлення, яке не містить конкретної інформації? Чому б не назвати прізвище людини, яка хоче створити прийомну родину? Дуже тупо!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024