Благодійниця з Чехії подарувала для дітей з Рожищенського притулку дивовижне свято

22 Січня 2017, 21:05
4661

У суботу, 21 січня, до діток з притулку для дітей служби у справах дітей Волинської ОДА завітали незвичайні гості. 

Кажуть, що кожна людина протягом життя має пройти певні випробування… У кожного вони різні й приходять вони у різні, іноді у зовсім неочікувані, моменти.


Поряд з нами живуть люди, які з випробуваннями долі зустрілися у зовсім юному віці, так, як вихованці обласного притулку для дітей, що знаходиться у Рожищі.

В кожної дитини тут різна, по своєму складна,  доля, подекуди непрості характери і щира віра в те, що вони потрібні! І дуже добре, що є люди яким небайдужі ці не за віком дорослі і водночас маленькі люди.


Вихованці притулку завжди щиро радіють гостям. І навіть не стільки подарункам, скільки звичайній людській увазі і небайдужості.

Вже не вперше благодійниця з Чехії, яка через свою племінницю Павліну Булавчук, робить діткам, що опинилися в непростій життєвій ситуації, приємні сюрпризи.


От 21 січня з легкої руки цієї благородної пані в притулок завітали гості. Гурт «Барви» клубу села Сирники, де власне бере участь Павліна та маленькі «барвинята» під керівництвом Оксани Глушко вітали дітей.





Хоча не просто вітали – влаштували справжній концерт: співали колядки, щедрівки, віншували та грали народні ігри.







Чудова жива атмосфера, радість, щирий сміх, здавалося, що свято вдалося, але…  відчиняються двері й до залу заходять дитячі улюбленці - фіксики Сімка та Нолік.




І розваги продовжуються: ігри, загадки, змагання, веселі випробування і море дитячого захвату! А коли по залу закружляли мильні бульбашки, то здавалося  навіть повітря засяяло веселковими барвами.



На прощання всі діти отримали в подарунок пакуночки з солодощами та побажання щасливої, прихильної долі. І, дійсно, дуже хочеться, щоб на цьому завершилися випробування  для вихованців притулку і подальший їх життєвий шлях був шляхом успіху, і перемог.



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024