Продавці з Рожищенського ринку поділилися порадами, як не замерзнути на морозі

19 Січня 2017, 09:10
4148

Цієї зими рожищани відчули по-справжньому люті морози зими. Термометри показували більше -20 °C.

Кореспонденти редакції Район.Рожище розпитали продавців ринку, як вони витримують морози впродовж майже половини дня. А також, які секрети знають, щоб зігрітись взимку.

Наталя Кочеткова, продає фрукти та овочі

Головне – це тепло одягнутись. Потрібно подбати про те, щоб ноги не замерзли. Одягати теплі шкарпетки, наприклад, в’язані шерстяні, ангорові або махрові, тому що прості байкові навряд чи зігріють. Найкращим взуттям будуть унти чи валянки. Від холодної землі захищає дерев’яний трап, тому що просто на землі стояти значно гірше.

3

 

Тетяна Куденчук, продає фрукти та сухофрукти

Навіть не знаю, чи є тут якісь секрети. Мабуть, це вже просто загартованість, адже працюю на ринку 20 років. Кави чи якихось інших напоїв не п’ю. Як на мене, найголовнішим є постійний рух. Якщо тепло, зручно одягнутись і постійно рухатись, то й морози не страшні.

5

 

Оксана Ващук, продає печиво та інші продовольчі товари

Потрібно пити гарячий чай, який зігріває організм зсередини, ще й руки зігріти можна. А ще взувати якісне тепле взуття та теплий одяг з натуральних тканин. Ось так і гріємось, нічого особливого.

1

 

Віра Гнатюк, продає верхній одяг

Я не можу сказати, що взагалі щось роблю для того, щоб не замерзнути. Лише тепло вдягаюсь і взуваюсь. Чаю на роботі не п’ю. А також не раджу пити  спиртне. Воно не просто не допомагає зігрітись, а навпаки – розширює судини, а так замерзнути можна швидше.

 

Олександр Дмитрук, продає рибу та різні харчові продукти

Моїм методом зігрітися є гарячий чай і електричний камін. Багато рухаюсь, не сиджу на місті, тому й не мерзну.

2

 

Коментарі
20 Січня 2017, 17:47
В пані Тетяни завжди купую фрукти...приємна...мила...гарна жіночка....
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024