«Чотири акорди» порадували рожищенців живою музикою

15 Січня 2017, 16:00
2636

У суботу, 14 січня, якраз на свято Василя або ж Старий Новий рік, в затишному кафе «Містечко» відбулися зовсім нетипові, досить незвичні і точно неформатні «Чотири акорди» - традиційний акустичний вечір, що періодично проводиться у Рожищі.


Вперше такий захід проводиться в такому закладі. Попередні зустрічі відбувалися у приміщенні районної дитячої бібліотеки, районної бібліотеки для дорослих, в БК села Копачівка, а також на відкритих майданчиках.


Тому такий формат «кафешного» затишку був досить цікавим як для організаторів і виступаючих, так і для гостей вечору.


Вперше на «Чотирьох акордах» також був поділ на два блоки – переспівів відомих композицій та авторських пісень.


А в перерві був так званий «вільний мікрофон», в рамках якого всі бажаючі могли виступити чи то з віршами, чи то з піснею, чи то просто з теплими словами. Словом, «вільний мікрофон» також був впроваджений вперше в форматі «Чотирьох акордів».


Виконавцями пісень були гості з м. Луцька – Віталій Редька та Ольга Гончар, Юрій Дмитрук, Микола Стоцький та Анастасія Козяк, місцеві виконавці – Сергій Янішевський, Юлія Нікітюк та сопілкар Макар Мартинюк.


А звучали цього вечора пісні як українських так і закордонних виконавців, зокрема Chris Isaak, Amy Winehouse, гуртів «Paramore», «Pretty Reckless», «Evanescence», «Веремій», «Вася Club», «O.Torvald», «Тартак», «Один в каное», «Скрябін» та багато інших.


Також звучали авторські композиції, що також вразили присутніх. У рамках «вільного мікрофону» своєю творчістю ділились поети Дмитро Семенюк та Наталія Воронка, а пісню «Білі лебеді» виконала Любов Черніцька.


Загалом було гарно. Організатори висловлюють подяку кафе «Містечко» та гостям вечора. Було затишно, цікаво, приємно. 








Фото Володимира Ковалюка

Коментарі
15 Січня 2017, 18:54
Молодці. Так тримати!!!
15 Січня 2017, 18:55
рожище рулить!!!!!!!!......
16 Січня 2017, 00:05
Молодці!!!! Так і тримати!!!!!
16 Січня 2017, 02:37
Супер, щаслива, що таке є в Рожищі)))
16 Січня 2017, 18:25
Розвивайтеся ..молодці
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024