Бібліосіті: що читають рожищенці?

15 Січня 2017, 15:00
1550 Джерело: psyfactor.org

У сучасному світі високих технологій і комп’ютеризації все менше уваги люди приділяють книгам. І дарма, адже книги мають позитивний вплив на людину. Ефект від читання книги не можна зрівняти з переглядом фільму, знятого за мотивами цієї книжки.

Район.Рожище продовжує свою рубрику «Бібліосіті».

У неділю, 15 січня, ми запитали у рожищенців, які книги вони полюбляють почитати перед сном, чи у вільний час.

Залісцівський сільський голова Галина Микитюк: «Не завжди знаходжу час для читання художньої літератури. Коли працювала вчителем української мови та літератури, то тоді читала більше. Постійно переглядала твори на уроки.

Часто, звичайно, хочеться перечитувати твори Тараса Шевченка і Лесі Українки. Взагалі, люблю читати книги під настрій. Зараз в більшості читаю пресу, зокрема різноманітні інтернет-видання. З друкованих матеріалів, то читаю газету «Наш край», «Голос України». І ще хочу виписати нову газету «Твій вибір».

Депутат Рожищенської районної ради Олександр Кучірка: «Кожного дня  читаю Район.Рожище. На художню літературу бракує трохи часу. Та колись любив читати пригодницьку та фантастичну літературу. Останню книгу, яку я прочитав, називається «Клас пані Чайки», автор – Малгожата-Кароліна Пекарська».

Начальник управління соціального захисту Ярослав Фандич: «Зазвичай, читаю новинні матеріали. Колись захоплювався пригодницькою та історичною літературою».

Відповідальний секретар ГО «Федерація волейболу Рожищенського району» Богдан Гура: «Читаю детективи та історичні книги. Зараз перечитую «Знищимо всіх виродків. Жінкам не зрозуміти» Бориса Віана, «Випробування злом» Росса Макдональда і «Дорога в пекло» Алістера Макліна. Не можу сказати, що ці книги мені дуже подобаються, але все-таки читаю».

Доцент кафедри української літератури СНУ імені Лесі Українки Віктор Яручик: «На даний момент читаю нову книгу П’єра Леметра «До побачення там, нагорі». Вона здобула Ґонкурівську премію, тому вирішив її прочитати. Окрім цієї книги, в силу своїх професійних зацікавлень змушений і полюбляю читати сучасну українську літературу. З улюблених авторів можу назвати Юрія Винничука, Юрія Андруховича, Василя Шкляра»

Отож, дорогі рожищенці, додайте читання книги в свій щоденний графік справ, і ви на собі переконаєтеся в користі цієї справи. Хороші книги подарують чудовий настрій, позбавлять від депресії, поліпшать сон та додадуть багато позитивних моментів в житті.

А що читаєте ви? Наступного разу ми обов’язково зателефонуємо до вас.

Коментарі
16 Січня 2017, 13:10
...МІШНО КОЛИ НА ЗАПИТАННЯ ЩО ЧИТАЕТЕ ВІДПОВІДАЮТЬ ЩО ГАЗЕТУ"нАШ КРАЙ"...НЕ ЛЮБЛЯТЬ В НАС ЧИТАТИ КНИГИ НА ЖАЛЬ...
16 Січня 2017, 21:26
школа виживания...от що читають рожищенці
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром