У Соколі скликали позачергову сесію сільради, аби залишити у селі амбулаторію

26 Грудня 2019, 16:10
Голова Сокілської сільської ради Олег Бондарук 5666
Голова Сокілської сільської ради Олег Бондарук

Депутати Сокілської сільської ради надали в оренду частину приміщення сільської ради для розміщення Сокілської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Згідно з документом, який ухвалили 26 грудня на позачерговій сесії сільської ради, медзаклад розташовуватиметься у селі Сокіл Рожищенського району до 30 червня 2020 року. Про це повідомила кореспондентка Район.Рожище.

На вимогу громади та за зверненням депутатів, яке ініціювала депутатка Надія Сасовська, 26 грудня скликали позачергове засідання сесії, адже на черговій сесії, яка відбулась 23 грудня, не вистачило голосів, аби залишити медзаклад у селі. Представники громади чекали своїх обранців у приміщенні сільської ради з 12:00. Близько 15:00 сесія розпочалася.

На запрошення громади приїхала також головна лікарка Рожищенського центру первинної медико-санітарної допомоги Леся Басалик.

Вона виступила перед громадою, пояснивши, що від 1 січня 2020 року юридичних підстав для розміщення амбулаторії у селі Сокіл не буде. Тому, якщо оренду приміщення не погодять, вирішуватиметься питання перенесення медичного закладу у приміщення Рожищенського центру ПМСД.

«Ми не матимемо повного юридичного права тут знаходитись, тому муситимемо звідси піти, якщо договору про оренду не буде», – сказала посадовиця.

Оголошення про позачергову сесію розклеїли напередодні. Також людей інформували у фейсбуці.
Оголошення про позачергову сесію розклеїли напередодні. Також людей інформували у фейсбуці.

Перед 12:00 до сільської ради почали сходитися люди.
Перед 12:00 до сільської ради почали сходитися люди.

На запрошення громади приїхала головна лікарка Рожищенського центру первинної медико-санітарної допомоги Леся Басалик.
На запрошення громади приїхала головна лікарка Рожищенського центру первинної медико-санітарної допомоги Леся Басалик.

У жовтні цього року Сокілська амбулаторія отримала акредитацію на три роки, тому має право на існування й надання медичної допомоги.

На позачерговій сесії Сокілської сільсько ради депутати більшістю голосів дали в оренду приміщення площею 42,8 метри квадратних для потреб медзакладу.

У приміщенні сільської ради Сокілська амбулаторія знаходиться із серпня 2019 року. Така потреба виникла через непридатність колишнього приміщення, звідки медзаклад мусив виїхати.

Із сімейним лікарем Сокілської амбулаторії Валентиною Ласкавою декларації заключили понад 1800 пацієнтів.

Голова Сокілської сільської ради Олег Бондарук спілкується із сімейним лікарем Валентиною Ласкавою.
Голова Сокілської сільської ради Олег Бондарук спілкується із сімейним лікарем Валентиною Ласкавою.

Кілька десятків жителів громади чекали депутатів понад три години.
Кілька десятків жителів громади чекали депутатів понад три години.

Із сімейним лікарем Сокілської амбулаторії Валентиною Ласкавою декларації заключили понад 1800 пацієнтів.
Із сімейним лікарем Сокілської амбулаторії Валентиною Ласкавою декларації заключили понад 1800 пацієнтів.

Коментарі
26 Грудня 2019, 19:21
Якби пані Ласкава була трохи розумніша, то такої ситуації ніколи б не було. Який той голова не є вона мусила би приструнити свого синочка і наладити контакт. Це нормально щоб отаке здоровий мужик виписував?!? Ласкава думає, що вона в селі цар і бо. Дозволяє собі арати на пацієнтів, не вітається. То це нормально? Як вона себе веде. Хай дякує голові і цілує йому руки. І тій жінці з района. Якби не вона, не було б нічого. Правильно пишуть соколяни, то саме Ласкава знищила лікарню!!# а зі своїм синочком ще собі знищить репутацію і начальству.
26 Грудня 2019, 19:34
ой це так смішно)))) Ласкава бігала за Петровську агітувала а тепер Леся приїхала її спасати))) чи то може вона щоб тримати валю подалі від себе?)
26 Грудня 2019, 19:55
соколяни то є пропащі люди. який позор. ледь не просрали останнє
26 Грудня 2019, 20:14
Приїде санстанція а там немає ні води ні туалету, що буде казати ласкава. Вона то воює бо має хорошу зарплату, а ви за що?? За оце ставлення.
26 Грудня 2019, 20:20
То вже проблеми ласкавої. люди відстояли лікарню на місці,ґ молоці
26 Грудня 2019, 20:22
Хай йдуть во на коляду колядують на воду в лікарню скільки можна на церкву збирати?
26 Грудня 2019, 20:24
як то ще Мосійчука не було?
27 Грудня 2019, 02:18
треба чекати коментарі Ореста ,бо нічого не зрозуміло
27 Грудня 2019, 09:55
Проснулася вся сільська рада і пише гадості. А якби я був головою то в мене там вже давно був туалет. бо я не люблю ходити на двір можна проморозити пісюнчика. І руки милом мити треба. Такщо коли соколяни матимуть нормального старосту то і в клубі буде спортзал з душовою і туалетом бо ми теж люди і заслуговуємо на комфорт за нашу працю. я ЗА ТЕ ЩОБ ВСІ МАЛИ ЗАРПЛАТИ І МОГЛИ ДОЗВОЛИТИ СОБІ ПРИСТОЙНЕ ЖИТТЯ. А не окремі особистості квартири дочкам купували. А коментарії від Ксюши то коментарії Кольки і Людки які навіть в нас не приписані но вона в нас депутат. Ну ще Лена могла написати в неї обіда на мене, як кажуть на обіжених воду возять. На рахунок Петровської моя мама дуже поважає її як спеціаліста, а Леся Іванівна проявила себе як чудовий керівник, відстоюватиж свої доходи та умови праці має право кожен того люди і створюють профспілки. Всетаки це рішення прийняла громада. І це абсолютна заслуга активістів з громади. Моя мама їх не організовувала. вони все зробили самі. Я сам був в шоці купив 5 піц і поїхав угощати цих людей. Ну якось так вийшло що обранці забулися про тих хто їх обрав. Ще раз на рахунок туалету це просто неповага голови і його працівників до самих себе, маючи людський ресурс з тих хто з біржі праці і тих хто відбуває покарання у вигляді виправних робіт не вирити септік і не поставити туалет, це позор. хоча в нас і дошка оголошень була відсутня 2 роки поки вибори не прийшли.
27 Грудня 2019, 10:58
Слухай сюди, великий правдолюб.<br/>Критикуючи когось, глянь, дурню, на себе.<br/>Ти обгадонив і облив лайном цілий Божий світ, ти на всіх ображений, усі тобі не такі.<br/>Ніхто з дівчат тобі не дає...<br/>Можливо, це ти не такий?<br/>Ти - вийняток! Самородок. Точніше виродок.<br/>Ніхто з простих смертних не може зконтактувати з Одіном - у тебе це на раз-два.<br/>Тобі усі поперек горла, усіх ти ображаєш і обзиваєш.<br/>Якби ти був головою...<br/>Та не будеш ти ніколи Головою.<br/>Ніде. <br/>Ніколи.<br/>Для того щоб мати можливість десь виконувати функції держави зараз потрібно надати медичну довідку із психдиспансера та характеристику по місцю проживання / по місцю роботи. <br/>Де ти візьмеш ці документи?<br/>Підробиш?<br/>Те, що колись ти був на державній службі - це позор для тої ж самої держслужби. Нічим хорошим ти там не відмітився.<br/>Закрий свій ротик і не вякай на цілий світ.
27 Грудня 2019, 11:04
1. Допис Ореста:<br/>Гниле в нас село повинен признати не активне безучасне і ядро тут гнилі люди.<br/>(Вигнали мою маму з Соколя, а я думаю може це на краще. Думаю, як швидше збудувати врємянку може з СІП панемей, щоб вона не втомлювалась їздою. А потім хату, всетаки буду завідним кавалером з хатою в Рожищах і дачею в Соколі. Так дивишся і люди просто роблять тобі краще, роблять усе щоб ти був серед людей серед дівчат. Гниле в нас село повинен признати не активне безучасне і ядро тут гнилі люди.)<br/><br/>2. Наша громада Сокільська золота<br/>(Наша громада Сокільська золота, методом пресінг, булінга і ловінга депутатів утримали в селі таки амбулаторію. Це все завдяки простим людям, не депутатам і не голові. не якимось чиновникам з адміністрації.<br/>Дуже в нас хороший керівникПМЗ Леся Іванівна це стальні нерви, люди просто дивлячись на неї набралися сміливості і самі без команд все зробили. От такого треба керівника ОТГ. Людина з досвідом і чистою логікою та надзвичайною витримкою.<br/>Чесно вже надоїли вгодовані кабани які бухають і дирибанять<br/>Якщо є зворушення в такому невеличкому селі як Сокіл де громадяни стали активними то будуть, ще і в країні.)<br/><br/>Ти вибачився перед селом???
27 Грудня 2019, 15:29
Головою я не буду я буду старостою, якщо люди виберуть. .Дякую, доречі за словіа, що не дає пропозиції дати посипались
27 Грудня 2019, 15:40
Бондарук Олегофрен, воно тупі недолуге.вибрали собі проблему і посміховисько
27 Грудня 2019, 15:47
А звідки Ви так знаєте про його інтимне життя? В соц мережах можна писати, що завгодно. Може він з одруженими мутить. Вік такий. Не тре тапки хлопець і все. Пише всяку фігню. От самі подумайте Ви б пішли з хлопцем який кричить, що в нього повно дівок, чи з тим в хто їх немає і хламідій не збирає. На рахунок нього то я знаю точно що з алкоголічкою він точно не буде і взагалі романтик, подаркі дарить дорогі
27 Грудня 2019, 15:51
Просто ми прості сільські люди нам біде не потрібне ваше городське. Підітерла сукенкою і пішла.
27 Грудня 2019, 16:06
Торф копати - ось твій удєл!<br/><br/>Далі:<br/>&amp;quot;Наш голова не дозволяв розмістити в коридорі.<br/>Далі в мене в планах їхати до рубльова кращого друга Бондарука, вибачитись за гриби і вести мову за нашу атовську землю бо нам її так дали, що насправді не дали. Власне я думаю що це афера і розкрадання грошей громади через неправильно надані послуги землеупорядником. Змова осіб для того, щоб видурити з бюджету сільської ради більше грошей. Але це потрібно щоб бачив спеціаліст і мені розтолкував чого так сталося бо вже моєму другу два спеціаліста намікнули і пояснили що так інколи стається. Чесно я дуже хочу щоб Бондарук отримав судимість і в судовому порядку був лишений звання держслужбовця.&amp;quot;<br/><br/>Тож деся писав шо дали в рожищах на логовій...<br/>чи то як? чи то не то?<br/><br/>все не т и все не так, когда пишущий... дурак!)))<br/>То не про тебе, староста?
27 Грудня 2019, 17:25
Як же мене зненавидів Матвійчук. Ви ніколи не керуватимете районом, бо у Вас немає грошей і на ОТГ Вас не виберуть. А я війду в авангард нашої червоної партії і ми будемо керувати не одним селом чи країною а цілим світом. Бо наш комуністичний рух переможе Вашу дрібнобуржуйську владу, а Вас закопамо в торф, якщо Ви будете чинити опір розбудові людства та розвитку людей як особитостей. Геть регіонала з будь яких державних установ.Слава комунізму, Слава робочому народу
27 Грудня 2019, 18:15
Де ти і де Матвійчук!!!<br/>Корона не давить в голову?))))))))))))))
27 Грудня 2019, 18:25
Порівнюєте корупціонера і добровольця героя АТО. За Ласкавим реально люди йдуть, бо бачать, що він чесний і щирий. Сила вона в правді. Тримайся козаче роздавиш ти всіх цих клопів
27 Грудня 2019, 18:49
я не фанатка бондарука. це самий бездарний голова за всю історію села, але орест вже просто в печінкам усім. як би ви и люди чули що про нього говорять в селі. він з всіма вже пересварився. видумує дурацькі історії, без доказів звинувачує людей, погрожує. це просто жах мати такого в свому селі. він вже боїться вечором виходити на вулицю, бо його караулять і хочуть бандою віддубасити добре. так вже він всім остогид. тільки сидить сторочить гадості в мами під юпкою. таке вже нице створіння. і ця вся історія з тою лікарньою то все з вини цього мудака.
27 Грудня 2019, 19:00
Хто корупціонер? Матвійчук??? Ти дура чи дурень!!!<br/>Толік порядніший чоловік і в житті жодним словом нікого не образив і нічого не осквернив. На відміну від Ласкавого.
27 Грудня 2019, 19:27
Я не фанатка путіна, але Медведєв чесний чоловік, а ті атовці вже всім нодоїли. З нормальними людьми Орест нормальний. І йому дійсно треба йти в політику, он який знаменитий як його ненавидять корупціонери.
27 Грудня 2019, 19:36
Та вони Ореста просто бояться всі. Нормальний хлопець, любить жартувати, а як обідять то кусає. От і все всі його знають як нормального трохи відлюдткуватого хлопця. Отець Василій казав то його проблема почуття справедливості. От він за те що людей захищає і страждає. Але нерви залізні ніколи не відступить. Матвійчук старий Орест молодий. Нащо їх зводити в боротьбі ясно, що Оресту вистачить чекати і він переможе. Хоча якби вони обоє пішли на ОТГ то булоб цікаво Орест програв би, але через 5 років взяв би реванш, так як в Соколі.
27 Грудня 2019, 19:57
Орест ти молодчина матвійчука треба мочити тому що він гниль і алкаш засів в чиновниках і доживає до пенсіі
27 Грудня 2019, 23:54
Все ласкавий в політиці і від цбого нікуди не дінешся. Проявив характер. Такі і мають бути політики. Хочуть з козака зробити послушну мишку. Чим більше наговорили тим більше людей шукатимуть в нього захисту. Можна сказати в нас всхідна зірка лівого спрямування. Ласкавий не лінуйся працюй з людьми, а далі партія і верховна рада. А Ви люди чого хотіли. Лідера? Он він у Вас є. А на обіжених воду возять
28 Грудня 2019, 15:45
Я памятаю Ореста зі школи, тихий спокійний хлопець типічний ботанік. Його так само не вибрали президентом школи, вибрали Саковчиху. а він пішов робити стенгазету. то єдине що в школі робилося стенгазета. От він там і малював як дівчата курять і пють вся школа збігалася і дивилася. Думаю він не змінився просто після війни став більш сміливим і жосткім.
28 Грудня 2019, 23:42
Де там сміливим??? Хіба у фейсбуці.. І все на сесії не ходить тільки в інтернеті виписує
29 Грудня 2019, 21:42
Навіщо всі ці срачі? Ви мені гроші скидайте і буду молитися за Вас та зцілювати. Не треба буде навіть з хати виходити. Навіщо Вам та Ласкава?
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024