У Рожищі нагородили авторів листів до Святого Миколая

24 Грудня 2019, 09:15
2974

У Рожищі для учасників міського конкурсу «Напиши листа Святому Миколаю» влаштували свято.

Ще у листопаді міська рада оголосила конкурс дитячих листів до Чудотворця. Про це повідомили на сайті органу місцевого самоврядування.

Участь у конкурсі взяло майже 50 дітей. Хтось писав сам, комусь допомагали мама чи бабуся, але всі листи – щирі, по-дитячому наївні, подекуди смішні, а іноді – по-дорослому мудрі.

Кожна надіслана листівка була яскравою та оригінально оформленою, а звернення до Святого Миколая своєю щирістю та відвертістю розчулили конкурсну комісію у складі редакторки районної газети «Наш край» Наталії Яковлевої, депутаток міської ради Тетяни Панасюк та Ірина Гундир, художниці Оксани Шатунової та секретаря виконавчого комітету Рожищенської міської ради Оксани Данилюк.

Переможцями конкурсу стали: Богдана Черняк (категорія 6-8 років), Софійка Воробей (категорія 9-10 років) та Анастасія Матискіна (категорія 11-12 років).

Переможці отримали призи та грамоти від Рожищенського міського голови В’ячеслава Поліщука під час загального свята для усіх учасників конкурсу, яке відбулося 20 грудня в РД «Просвіта».

Посадовець зізнався, що сам читав листи, які надійшли на конкурс та був приємно здивований, що діти мріють не тільки про іграшки та ласощі, а щоб рожищани цінували все що є в місті: не руйнували майданчики, не смітили, дбали про добробут та порядок. Міський голова побажав кожному учаснику та учасниці міцного здоров'я й вручив переможцям подарунки.

Після урочистостей до дітвори завітала справжня казка, яку влаштували для учасників конкурсу юні актори Народного аматорського театру РД «Просвіта» на чолі з талановитою керівницею Наталією Марценюк.

Під час вистави «Жила була Сироїжка» актори відкрили глядачам чарівний, невідомий світ, де живуть симпатичні та веселі грибочки. Кожен казковий гриб має свій характер, свої таланти та свої особливі риси. Ця неймовірна історія розповіла дітям про красуню Сироїжку та її друзів. Про те, як дружба та любов допомагають подолати перешкоди. Історію про добро і віру в себе.

Танці, співи та веселі забави продовжувалися майже дві години. Казково-новорічного настрою додалося, коли до зали увійшов Святий Миколай. Він подякував усім діткам за листи та вручив усім солодкі подарунки.

А коли свято підходило до завершення, діти фотографувалися разом зі Святим Миколаєм та обіцяли бути завжди чемними на радість батькам, аби наступного року до них знову завітав Божий Угодник.














Коментарі
24 Грудня 2019, 15:16
Дітки - молодці, і міська рада теж, організували гарне свято
25 Грудня 2019, 00:20
Так, згідна. Гарна ідея з листами, гарні подарунки для діток і втілення свята теж гарно! Молодці! Дякуємо!
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром