Хто став головою Доросинівської ОТГ

22 Грудня 2019, 23:02
8611

У Доросинівській об'єднаній територіальній громаді відбулися вибори. 

Депутатів та голову громади обирали у неділю, 22 грудня. За посаду голови змагалося шість кандидатів. Хто здобув перемогу у виборах, Район.Рожище розповіла голова Доросинівської сільської виборчої комісії Наталія Корнійчук.

Найменшу кількість голосів отримав Віктор Косарик – 18 голосів (1,1%). Олексій Наюк набрав 67 голосів (4,2%). Олександр Віннік отримав 69 голосів (4,3%). За Віктора Ткацевича проголосувало 190 виборців (12%). Микола Вавренчук набрав 206 голосів (13%).

Беззаперечним лідером і переможцем виборів став Микола Касянчук, отримавши 1023 голоси (65%).

Читайте також:

Коментарі
23 Грудня 2019, 01:28
Мєдний ще той дірєктор
23 Грудня 2019, 01:42
Нормальний мужик
23 Грудня 2019, 01:54
Ну да нормальний все отг забезпечить роботою. Будете хвости свиням крутити
23 Грудня 2019, 03:02
коли корови буде продавати
23 Грудня 2019, 03:45
ВІТАЮ!
23 Грудня 2019, 09:30
Ситуація знайома. Переважна більшість "за", але завжди знайдеться пару гімнюків, яким все не так. Нехай людина попрацює, покаже себе, тоді будете критикувати. Якщо буде за що. УСПІХІВ.
23 Грудня 2019, 10:39
Шановні &amp;quot;#обливачібрудом&amp;quot;. Запитання до Вас. Хто Вам забороняв подавати свою кандидатуру? Це риторичне запитання... Справа у тому, що кожен з Вас розуміє: Ви недостатньо освідчена людина. У Вас немає авторитету. До Вашої думки ніхто не прислухається. Ви не ініціативна людина. Вам зручніше лежачи на дивані об**рати інших, самому при цьому нічого не роблячи. Ви з тих хто вважає, що &amp;quot;якось воно буде&amp;quot;, &amp;quot;це не моя справа&amp;quot;, &amp;quot;хай розбираються самі&amp;quot;, .... <br/>Цитуючи класика: &amp;quot;Занавес!&amp;quot;
23 Грудня 2019, 10:48
Чого дурні? Бо бідні! Чого бідні? Бо дурні!<br/>Вибрали паморока, який хотів щоб центр був в щурині, який постійно краде і обманює людей.<br/>Ну молодці, дибіли
23 Грудня 2019, 11:00
Нащо казати якщо не знаєте, з самого початку він був за отг в Доросинях .І досить уже цього бруду
23 Грудня 2019, 11:02
А Касянчук М.В. , на мою думку, переміг заслужено.
23 Грудня 2019, 12:42
То вже треба зовсім і волевиявлення виборців не поважати і сліпим бути ,щоб при такому великому відриву в голосах за Касянчука цього не признавати.<br/>Сильні вміють не тільки вигравати.а й програвати. І це додае їм честі.<br/>А лаються після поразки і щось доказють лише слабаки..<br/>Хто не вміе програвати ,той і не заслуговуе перемоги.<br/>От і все.
23 Грудня 2019, 13:11
Ви &amp;quot;адвокатує&amp;quot; Мєдного без фактів і без аргументів, тому що їх у вас просто нема і бути не може. Мєдний очолював Ворончинську сільраду кілька каденцій поспіль - це досить багато, щоб проявити себе і оцінити роботу. Так от оцінювати нема чого. Села негазифіковані - це пряма і безпосередня вина Мєдного, показник його організаторський здібностей і демонстрація повної відсутності стратегічного мислення. Друге: Ворончинська церковна громада не перейшла до ПЦУ, бо цьому прямо протистоїть той Мєдний разом з бабою Катькою (директорка-глибока пенсіонерка Ворончинської школи). Тобто тут Мєдний показує себе ярим антидержавником, а це вже вам не видати &amp;quot;справку&amp;quot; бабі про те, що свиня здохла. Тому не зрозуміла позиція районних чиновників, які його так дружно підтримують. Хоча, насправді, це свідчить про продажність, корумпованість, моральну гнилість, тупість, безвідповідальність районного &amp;quot;начальства&amp;quot;. Це ще говорить про повну відсутність низових структур у Зеленського, а, як наслідок, його політичну нерозбірливість, що несе серйозні загрози не лише його політичному майбутньому, а й безпосередньо державі. Єдине, що дає хоч якийсь оптимізм - вибори проміжні, восени будуть загальноукраїнські. Є підстави сподіватися, що Мєдний за цей час &amp;quot;проявить&amp;quot; себе, громада зорієнтується і висуне щось путяще. Чому Мєдний, а не Касянчук? Тому що його по іншому в рідному селі ніхто не називає. Це теж один з показників його &amp;quot;авторитету&amp;quot;.
23 Грудня 2019, 13:13
Ворончин молодці - знають що бидло, але це своє бидло. А доросині сіра аморфна маса а не село, по результаті виборів. Не бачу в ньому майбутнього.
23 Грудня 2019, 14:00
А вас в селі інакше як Макар теж ніхто не називае.<br/>І що..? Чим ви кращі?<br/>Самі бачите який авторитет уМиколи і який у в селі.<br/>Миколо,учіться погравати,може колись і виграете.<br/><br/>А на рахунок того що Ворончиньська громада не перйшла до СЦУ.<br/>Ви вважаете що це нормально коли голова тисне на своїх односельчан,тим більше в церковному питанні..? <br/>ХІБА ЦЕ В ПРАВОВОМУ РУСЛІ..?<br/>Якраз навпаки.<br/> Саме те ,що він повів себе в цьому питанні як справжній ЗАКОНОслужбовець і справжній християнин ,який не перевищив своїх уповноважень в цьому питанні і додае Миколі Касянчуку особливої шани від людей і від Бога.<br/>Це ОБОВЯЗОК голови сільської громади бути своерідним гарантом Конституціі.<br/>І він з честю виконав цей обовязок,на відміну від багатьох інших продажних сільських голов,котрі по -ІУДСЬКИ за 30срібняків переступили і через людей(які не бажали міняти віри своїх предків) і через Бога!<br/>Тому стільки людей віддало йому більше 1000 голосів!<br/>А скільки голосів отримали ви ,з вашою продажною політикою..?<br/>-трошки більше як 200..гм)<br/><br/>Нічого не випадково,Миколо. Робіть особисто для себе висновки.
23 Грудня 2019, 14:11
Всі Ваші &amp;quot;факти&amp;quot; маячня і не більше:<br/>1. Відсутність газифікації сіл - при теперішній ціні на газ і всіх цих танцях з бубнами навкруг транзиту і т.д. це скоріше перевага, а не недолік.<br/>2. Перехід до ПЦУ - при нагоді поцікавтесь чим Вавренчук М.М. &amp;quot;вбив&amp;quot; свій рейтинг, навіть у своєму рідному Кияжі програв.<br/>3. Про підтримку &amp;quot;районного начальства&amp;quot; - у Вас хибна інформація.<br/>4. Про авторитет - результат виборів ось показник, а про те, що Миколу Володимировича називають &amp;quot;Мєдний&amp;quot; то ви, напевно, ніколи не жили в селі і не знаєте що таке сільське (вуличне) прізвисько...
23 Грудня 2019, 14:26
Друзі , що за брєдятіну ви несете тут усі ??? У кожного кандидата був час донести до виборців свої потуги <br/>І вважаю , що при такому розриві непотрібно кулаками махати <br/>Поживемо - побачимо <br/>Дайте хай працює<br/> Неставте палки в колеса<br/>Якщо дійсно «Лапоть» тоді буде імпічмент <br/>Це ж усе буде видно.
23 Грудня 2019, 14:33
Районне керівництво тут ні дочого .Вибирали самі люди , видно знають кого потрібно вибрати , молодці. <br/>А Миколі Володимировичу бажаю міцного здоровя та успіхів у цій нелегкій роботі.Хай Вам щастить !!!
23 Грудня 2019, 15:06
Вавренчук лузер, надіюсь після цих виборів ти зрозумієш що в Доросинях тебе не поважають, ніколи тобі більше не бути головою сільської ради, іди пасти свиней
23 Грудня 2019, 15:20
Макар ти тепер розумієш яке ти гівно?
23 Грудня 2019, 15:30
Панове я хоть і неприхильник Вавренчука , але майте повагу!!! І якась Субординація хай буде присутня<br/>Краще якщо є неповага чи притензії , висловіть їй в лице , а то «ноунеймами» усі герої !!!
23 Грудня 2019, 15:33
Головний висновок з виборів у тому, що місцевість безнадійно депресивна, і цій сумній і прикрій тенденції кінця не видно, навіть більше - цьому не видно кінця. Саме в цьому причина такої вбогості кандидатів і новообраного кандидата. Тому далі нас чекає все більший занепад: через років 5 в результаті &amp;quot;оптимізації&amp;quot; залишиться одна школа в Доросинях, теж саме чекає на медицину.
23 Грудня 2019, 15:52
Повністю підтримую позицію автора коменту &amp;quot;До адвокатів Мєдного&amp;quot;. Чи не єдиний коментар, якій дійсно відповідає стану справ на території громади. Переважна ж більшість коментарів якраз підтверджують висновок, що територію населяє в основному бидло, яке власне заслуговує на те, що обрали. А ще згоден з коментатором, тому що бачу, як московські попи кинулися на його захист, примітивно і безсовісно маніпулюючи фактами, подіями і процесами. Власне, це й зрозуміло, бо ж треба хоч якось відробляти путінсько-кирилівські срібляки.
23 Грудня 2019, 16:13
Господи де ви були раніше?) хочете дорогти новому голові ? ( хоча звісно я незнаю його ) так об’єднайтесь зробіть для громади!!!! Якщо так у вас серце болить за це !!!
23 Грудня 2019, 16:15
Ахахахаха і знову у всьому вині &amp;quot;московскі попи&amp;quot; путін і.т.і.... у вас параноя, смішно читати маячню божевільного
23 Грудня 2019, 16:31
В мене є тільки одне питання, а чому він Мєдний?
23 Грудня 2019, 17:01
ОТГ дійсно депресивне, нема великих господарств. На рахунок ФАПів, то їх не буде ніде. Позакривають. А школи теж прикриють. Така політика держави.
23 Грудня 2019, 21:03
Цю страшну таємницю може відкрити лише сам Мєдний.
24 Грудня 2019, 21:26
Ви знаєте добу наша округа без електрики. Тому оцю всю &amp;quot; полемику&amp;quot; не читав і не збираюсь вступати з безіменними &amp;quot;героями&amp;quot;. Але для адекватних відвідувачів сайту зроблю деякі уточнення. Доросинівська ОТГ буде працювати і розвиватись, я в це вірю. Які шляхи розвитку, я озвучував перед виборцями перш за все в школах громади. Я їх знаю з вивченого досвіду раніше створених ОТГ, а це Вишнівська Любомильського р-ну Прилісне Маневицького, Голоби Ковельського та Княгининок Луцького районів та власного досвіду. Зустрічався з головами ОТГ,керівниками відділів, був в цих громадах. Я постараюсь ці думки бачення розвитку ОТГ донести до новообраного голови. депутатів. В доступний спосіб працюватиму на розвиток громади і сам. В чому вона проявлятиметься інформуватиму через сторінку в мережі &amp;quot;Фейсбук&amp;quot;. А про результати роботи команди і новообраного голови ОТГпобачимо через рік і зробимо висновки .
25 Грудня 2019, 21:36
Пан Миккола Касянчук вітаю Вас. Бажаю від душі Вам терпіння, прислухатись до громади, які Вас обрали. Не бути ліцеміром, а то сьогодні комуніст, а завтра за ОУН, аби собі набрати балів. Будьте мудрою людиною Бережіть нашу віру Христову з часів князя Володимира. Старйтесь і не купляйтесь, будьте мудрою людиною!!!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром