У Рожищі обирали найкращі листи до Святого Миколая

20 Грудня 2019, 09:14
2787

Конкурс на кращий лист Святому Миколаю, який організувала Рожищенська міська рада, продемонстрував, що діти добрі, щирі та талановиті. Мріють про найрізноманітніші подарунки, але найбільше хочуть миру і щастя для своєї родини.

Про це повідомили на сайті міської ради.

Участь у конкурсі взяло 46 дітей. Хтось писав сам, комусь допомагали мама чи бабуся, але всі листи – щирі, по-дитячому наївні, подекуди смішні, а іноді – по-дорослому мудрі.

«Зізнаємося вам, що обирати з такої кількості учасників лише три переможці було дуже складно. Судді – редакторка районної газети «Наш край» Наталія Яковлева, депутатки міської ради Тетяна Панасюк та Ірина Гундир, художниця Оксана Шатунова та секретар виконавчого комітету Рожищенської міської ради Оксана Данилюк довго та детально читали кожен лист, переглядали кожен малюнок, обговорювали», – йдеться у повідомленні.

Роздумувати було над чим, адже діти ділилися таємницями, розповідали про свої гарні справи, плани на майбутнє, просили у Святого те, що цінують найбільше, про що мріють. Комусь для щастя треба модна футболка, комусь – кружка. А комусь – мир на землі та порядок у місті.

Особливо суддям припав до душі лист Анастасії Матискіної, яка й здобула перемогу у своїй віковій категорії (11-12 років). Дівчинка пише, що їй дуже подобається місто Рожище й хоче, аби люди, які тут живуть, не засмічували його, не руйнували майданчики. Просить миру та щоб ніколи по телебаченню не було новин про загибель військових та діток, про страшні хвороби, які забирають життя найдорожчих.

Ще одна переможниця – Софійка Воробей (категорія 9-10 років), щиро зізнається, що не завжди була слухняною, але дівчинка зробила цього року багато гарних справ, тому «святий Миколай» не міг це не оцінити. Адже впевнений – ця дитина в майбутньому зробить ще більше добра.

Особливим та оригінальним був лист 8-річної Богдани Черняк (категорія 6-8 років). Дівчинка у віршованій формі розповіла про себе, про добрі справи та про мрію – мирне небо над Україною.

Отож усі переможці отримають заслужені призи та Грамоти з рук міського голови Вячеслава Поліщука, а всі учасники – подарунки від Святого Миколая!

Усіх учасників та учасниць конкурсу «Напиши листа святому Миколаю» запрошують на яскраву новорічну вечірку, з іграми, призами, солодощами та веселою розважальною програмою у п'ятницю, 20 грудня, у районному домі «Просвіта». Початок – о 16:30.






Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024