Чому у Рожищі пахло газом

19 Грудня 2019, 12:14
4518

Багато мешканців Рожища та деяких навколишніх населених пунктів скаржилися на запах газу, який відчувався на вулиці і у приміщеннях.

Така ситуація спостерігалась у середу, 18 грудня. Начальник Рожищенської районної дільниці Ківерцівського управління енергогазового господарства Микола Ходзінський у коментарі Район.Рожище пояснив, що стало причиною неприємного запаху та запевнив, що небезпеки він не становить, якщо немає витоку газу.

За словами посадовця, нещодавно працівники Рожищенської газорозподільної станції додавали у газ одорант – речовину для надання сильного специфічного запаху, головним чином попереджувального, за яким визначають місця витікання. 

Цю речовину додавали й раніше. Як пояснює Микола Ходзінський, запах був сильним через незвичне для зимового періоду підвищення температури повітря. Запах газу можна було відчути від газового котла, навіть, якщо ввімкнутий лише запальник, та звичайної газової плити.

За словами чоловіка, 18 грудня до газової служби надійшло чимало звернень від громадян, на які реагували належним чином.

Коментарі
24 Грудня 2019, 02:56
Можливо хтось варив)))
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024