На ремонт даху школи у селі Уляники дадуть 295 тисяч гривень

18 Грудня 2019, 14:14
2997

Відбулося засідання 55 позачергової сесії Копачівської сільської ради.

Депутати зібралися 16 грудня. Про це повідомили на сайті Копачівської громади.

Начальниця відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності Оксана Волошин повідомила, які зміни запланували внести в бюджет. Зокрема 295 245 гривень залишків освітньої субвенції спрямують на капітальний ремонт даху загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів в селі Уляники.

Під час засідання сесії депутати ознайомилися з Програмою розвитку культури Копачівської сільської ради на 2020-2024 роки, а також затвердили План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік та Програму профілактики правопорушень, боротьби зі злочинністю та безпеки дорожнього руху на 2020-2022 роки.

Програмою передбачили сприяння організації роботи дільничних офіцерів поліції на території громади, а саме: сприяти наданню окремих або реконструкції наявних приміщень для розміщення дільничних пунктів поліції та їх обладнанню засобами телекомунікації та зв’язку з метою оперативного та якісного надання поліцейських послуг, а також здійснювати організаційно-правове забезпечення профілактики злочинності на території громади.

З метою здійснення профілактики правопорушень в рамках програми запланували здійснити монтаж камер відеоспостереження, а також впровадження інших засобів та способів боротьбі з правопорушеннями не заборонених чинним законодавством.

Окрім того, під час засідання сесії директора Копачівської ЗОШ І-ІІІ ступеня Івана Косміна перевели на посаду директора Комунального закладу «Опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня села Копачівка» Копачівської сільської ради.


Коментарі
19 Грудня 2019, 18:15
Кузава в тємє?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024