Вибори голови Доросинівської ОТГ: зареєструвалось шість кандидатів

17 Грудня 2019, 15:14
6238

Вибори голови Доросинівської об'єднаної територіальної громади відбудуться вже 22 грудня. За пост очільника громади боротимуться шість кандидатів, які вже зареєструвались на участь у виборах.

Про це Район.Рожище повідомила голова Доросинівської сільської виборчої комісії Наталія Корнійчук.

Нагадаємо, до Доросинівської ОТГ увійшло п'ять населених пунктів.

Зареєстровані кандидати на посаду голови Доросинівської ОТГ

Микола Вавренчук – 1957 року народження, освіта вища, пенсіонер, проживає у селі Кияж Рожищенського району, суб'єкт висування – Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина».

Олександр Віннік – 1972 року народження, освіта середня спеціальна, безпартійний, директор Доросинівського будинку культури, проживає у селі Доросині Рожищенського району, самовисування.

Микола Касянчук – 1969 року народження, освіта вища, безпартійний, голова сільської ради села Ворончин, проживає у селі Ворончин Рожищенського району, самовисування.

Віктор Косарик – 1958 року народження, освіта вища, безпартійний, вчитель загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів села Вічині, проживає у селі Доросині, самовисування.

Олексій Наюк – 1961 року народження, освіта вища, безпартійний, тимчасово непрацюючий, проживає у селі Вічині, самовисування.

Віктор Ткацевич – 1988 року народження, освіта вища, безпартійний, тимчасово непрацюючий, проживає у селі Раймісто Рожищенського району, самовисування.

Коментарі
18 Грудня 2019, 11:42
НЕ всіх знаю, але найгірший, тупиковий варіант - це Касянчук. Варіант тупиковий. Касянчук - досвідчений корупціонер, побував в усіх партіях, які були і буде в тих, які ще будуть. Віддає в оренду землі запасу місцевим феодалам, за що має добру мзду, а в школі і сільраді немає за що купити олівця і пачку паперу. Незабаром у Ворончині сільрада буде видавати довідки громадянам на шматках старих газет - як у громадянську війну. А влітку на престольний празник збирав додому попів з усіх парафій, щоб за нього виступили перед громадою. Попи виконали доручення корупціонера, бо ж вони в наш час замінили секретарів партійних організацій.
18 Грудня 2019, 11:48
Згідна з попереднім коментарем,але і ще й старий пердун вавринчук лізе.А касянчук сраколизник дуже добрий,будуть ходити з чистими дупами
18 Грудня 2019, 11:53
Громада повинна вибрати такого, щоб і дупи були чисті, і справи йшли добре. Побудувати, наприклад, лазню. Тоді "послуги" Касянчука відпадуть самі по собі.
18 Грудня 2019, 14:07
На мій мужицький роздум, на цій посаді найважливіша якість - порядність. Тому я б рекомендував Косарика: людина має досвід роботи на цій посаді, великий життєвий досвід і є надзвичайно порядною. У кожному випадку жодного разу не чув, щоб він був замішаний у якихось непорядних справах чи, тим більше, в якихось оборудках.
18 Грудня 2019, 15:11
Головою ОТГ оберуть того, за кого проголосують Доросині. І це буде справедливо: найбільше село з історією і традиціями, центр майбутньої ОТГ. Якщо доросинці проігнорують вибори, то прийде якийсь варяг.
18 Грудня 2019, 15:39
"Якийсь варяг" не прийде, бо варяг - це здалека. Просто прийде харашайник, коновал, спеціаліст по кастрації коней і поросят, людина без інтелекту і без елементарної внутрішньої культури. Тому, Косарик - наш голова ОТГ!!!
18 Грудня 2019, 18:13
Ці всі Косарики, Вінніки, Наюки намальовані Козакевичем щоб відібрати голоси в реального кандидата, протягти як &amp;quot;пан&amp;quot; пише <br/> &amp;quot;харашайника, коновала, спеціаліста по кастрації коней і поросят, людину без інтелекту і без елементарної внутрішньої культури&amp;quot; - Касянчука.
18 Грудня 2019, 18:30
А хто такий Козакевич, що ви не вказуєте посади? Лауреат Нобелівської премії?
18 Грудня 2019, 18:39
Козакевич- ГЛАВА ПАРТІЇ &amp;quot;БОРЩІВНИК&amp;quot; в районі.
18 Грудня 2019, 18:45
Дивує і обурює пасивна позиція доросинців. Велике село, з історією, знаними людьми, не висунуло свого корінного кандидата. Усі висуванці - з хуторів і усі безробітні. Таке враження, що в цьому краю безробітні в найбільшій пошані. Чому ми вибираємо найгірших? Тому, що 90% виборців - бидлота, яка (якщо йде голосувати), вибирає свою симпатію перед дверима виборчої дільниці. Отак і маємо. А ще скажу, що в районі гниле начальство. Як райадміністрація, так і рада. Запроданці, злодії і тупаки. Тому тим, хто має сьогодні шанс на перемогу, &amp;quot;зелена&amp;quot; вулиця. Не громада, а зграя блатних і жебраків.
18 Грудня 2019, 19:15
Прірва між поколіннями. Між Доросинями Володимира Вірного і сучасними Доросинями темна безодня. З Доросинь 60-70-х років минулого століття залишились рожки, ножки. Руйнація, ніби Хан Батий прошов недавно селом.
18 Грудня 2019, 19:22
Косарки такий порядний, а посаду голови с/р покинув.... Питання чому????? Злякався??????
18 Грудня 2019, 19:31
Якщо злякався, то треба викачати яйця. Курячі, звичайно (не ті, що ви подумали). І кужіль спалити.
18 Грудня 2019, 19:56
Ви думаєте Борщівник прикриваючись ЗЕ готує слугу для народа Касяньчука. Він собі готує слугу Шоб свині годував йому. То він вміє. Але скоро зживе його бо свині на ХІМІЇ то всі в селі знають. Вже першого кабана Борщівник забрав два тижні десь тому в Медного. Ми з хлопцями грузили. Медний просив. Дорога до Вурончина 300грн. В чом вигода Борщівнику додумайте.
18 Грудня 2019, 20:44
Прошу Вас, не ображайте людини, пишіть правильно: не МЕдний, а МЄдний, або вже тоді чисто по-українськи - Мідний.
18 Грудня 2019, 20:44
Важливо, щоб майбутній голова не тільки хотів робити, а й міг. Бо говорити зараз багато будуть, а от хто зможе щось реальне зробити скориставшись знаннями, досвідом, не побоїться зробити не в догоду районному начальству, а для людей.
19 Грудня 2019, 10:38
О, якщо стільки поганих коментарів про Касянчука, то це дійсно реальний кандидат, який зробив багато хороших справ для громади. А нашим людям кого не дай, то всі будуть погані, велика українська &amp;quot;жаба&amp;quot; - головний елемент українського менталітету, і цим все сказано
19 Грудня 2019, 11:09
Касянчук- це той ,хто треба
19 Грудня 2019, 12:19
Я дійсно переживаю за Касянчука. То він возив тижнями зерно від Кучери (земельний магнат, що тримає землі у Ворончині і Студинях) в якості хабара з двох сіл, а тепер треба буде звозити аж з восьми сіл. Як він, бідолага, справиться і куди стільки зерна дівати? Хіба що заводити свиноферми в кожному селі.
19 Грудня 2019, 14:09
Будьте такі ласкаві, назвіть кілька добрих справ, які зробив Касянчук (щоб не було голослівно)? Завчасно дякую.
19 Грудня 2019, 14:36
Якби не зробив, то б стільки термінів не обирали б сільським головою
19 Грудня 2019, 14:47
Ти не рожищанка, ти дешева професійна дуполизка. Скажи, як почувається людина з такою професією?
19 Грудня 2019, 15:42
Кожен має право на свою суб'єктивну думку і сенсу у продовженні діалогу з людиною, яка себе так називає не бачу зовсім
19 Грудня 2019, 18:53
Згідний з &amp;quot;рожищанкою&amp;quot;,отак накинутись на людину обливати гряззю ,можуть лише люди ,які самі нічого не варті.<br/>Видно дійсно Касянчук мае великі шанси стати головою ОТГ,що тут ніби зговорилися лише на нього така пристальна увага&amp;quot;експертів людських душ&amp;quot;.<br/>Не знаю близько ціеї людини ,та все помітив в його душі один Великий &amp;quot;+&amp;quot;.<br/>І хто знае,може саме цей його Великий &amp;quot;+&amp;quot;,переважить всі його &amp;quot;мінуси &amp;quot; та чиїсь &amp;quot;плюси&amp;quot;разом взяті.<br/>Краще слідкуйте за своїми словами,бо ними ви лиш показуете -ЩО ВИ САМІ собою представляете.
19 Грудня 2019, 19:04
Тут ніхто ні на кого не накидається. Просто, йде полеміка про долю майбутньої громади. Звичайна племіка, навіть не гостра. А ви вступаєте в розмову, пробуєте виступити в ролі безоплатного &amp;quot;адвоката&amp;quot;, і, водночас, самі признаєтесь, що &amp;quot;не знаєте близько цієї людини&amp;quot;. Нонсенс! Оксюморон! Це ж треба так ляпнути!? А &amp;quot;рожищанка&amp;quot;, судячи з коментарів, багатодітна жінка, яка стоїть біля плити і варить на салат буряки, а поки варяться, міняє дитині підгузники.
19 Грудня 2019, 20:21
Справ зробив касяньчук багато. Перша- коли стала тікти криша на голову двохповерхового зданія сільради то взяв його закрив на замок а сам з свитою переселився в медпункт який закрив перед тим в Вурончині і Студинях де сидить до сьогодня. А фельшари по домах наші з Вурончина сидять і Света і Савівна без роботи. Діло друге у Вурончині і Студинях єдині села в районі не газифіковані в районі так іне спромігся з нашим Укропом главним- Василем Степановичом Матвійчуком. Діло третє за 15літ так і не відкрив по нормальному дитсадік, тілько на прогулку дітки приходять.
19 Грудня 2019, 20:33
Він нічого не зробив. А буде головою ОТГ, то ще забере в людей те, що вони мають. Взагалі-то, кандидатура ворончинського коновала потрібна районному начальству. Він їх влаштовує від А до Я. Там сидять такі ж хапуги, хами, корупціонери, хабарники і брехуни. І зважаючи на те, що касянчук зразу автоматично опинився в &amp;quot;слугах народу&amp;quot;, то його навіть підтримує депутат ВР Рубльов. Такий же штопаний презерватив, як і касянчук. Штопаний-перештопаний. Оце два кирзові чоботи. Лівий і правий. Теж штопані-перештопані.
19 Грудня 2019, 20:38
Що можна знати про людину , якщо не знаєте назви села .Отож неображайте жителів села ВОРОНЧИН, а не Вурончин.І не вводьте в оману жителів інших слів.Завідуйте мовчки. Народна мудрість каже : З чорної душі -бруд ллється.Подумайте про свою душу
19 Грудня 2019, 21:02
Філімони киязькі впали в детство з своєми кандидатами Наюком і раймістцьом незнаю фамілії, на голову, ходили в нас по селі і шоколадки роздавали купляли голоси
19 Грудня 2019, 21:11
Не переживайте вже понашій вулиці Касяньчук в трьох хлівах свині тримає. В хліві Грушецької Лиса Петра і Шеремети Володьки а вулиця до Білана ше є. І назвем її свинарська
19 Грудня 2019, 21:36
От і добре, буде людям робота .Видно, що хазяїн.Господар! Браво, Миколі Володимировичу
19 Грудня 2019, 22:21
Будеш кричати свиням браво по свиеарниках в Касяньчука
20 Грудня 2019, 00:45
Хоч давати хабара - голосуй за МакарА!
20 Грудня 2019, 10:35
А що сьомий кандидат зареєструвався МакаР
20 Грудня 2019, 10:37
Шановні друзі хочу підвести підсумки нашої спільної боротьби за створення Доросинівської ОТГ. По перше ми відстояли з Вами громаду з центром в с.Доросині подолавши спротив влади і амбіції перш за все Карпюка і Мусійчука для яких інтереси людей-нуль. На жаль також із за цих амбіцій і позиції затягування процесу об'єднання, в складі п'яти сільрад, Ворончинським головою Касянчуком, ми втратили значні кошти на розвиток громади. Тільки в 2015р. при 5800 населення в ОТГ і 1754грн субвенції на розвиток інфраструктури громади ми втратили більше 10млн. грн. В 2016, 2017, 2018 і 2019 роках ця сума була значно меншою але склала більше 10млн грн. Це невідремонтовані дороги, школи, ФАПи, клуби. Сьогодні ці кандидати розказують що ощасливлять нас, коли їх оберуть головами. Касянчук вже &amp;quot;ощасливив&amp;quot; на суму в 20млн. Інші йдуть вчитись, бо деякі навіть депутатами сільрад не були. Такі реалії на сьогодні. На жаль в Доросинях перевелись патріоти свого села, бо навіть місцева &amp;quot;еліта&amp;quot; ходить і агітує за пришлих. Так що тридцятилітній застій і болото в Доросинях ще на рік може бути продовжено. Але я вірю в порядних людей які голосують розумом, інтереси громади для яких понад усе, і завдяки яким відстояна ДОРОСИНІВСЬКА ОТГ.
20 Грудня 2019, 12:03
В Доросинівській ОТГ має бути господар Доросинець!<br/>Нажаль тільки дві кандидатури.. Косарик вже здав село на призволяще, сором йому за це перед всіма людьми, знову пнеться..<br/>Віннік ще не був при владі, нова людина, є бажання і завзяття! Може і буде так краще, побачимо!<br/>Інші чужинці або провладні, корупціонери, понаїдали вже добряче пики біля корита влади, дерибанить свої села, всі про це знають, як не вибори, то завжди хабарі.<br/>Вмійте гідно і чесно проводити вибори, хлопці, або їдьте в Ростов, не вдавайте з себе патріотів і господарів.
20 Грудня 2019, 12:43
Ти мабуть, як то кажуть варяг, якщо не знаєш хто такий Макар. <br/>Це - Вавренчук.
20 Грудня 2019, 12:44
Віннік вже футбол в селі підняв. Тепер так само і громаду підніме.
20 Грудня 2019, 13:05
А в тридцятилітній застій і болото - п'ять років Вашого головування входить, чи ні?
20 Грудня 2019, 13:20
Знаете,а було б цікаво побачити,що получиться з того обьеднання і де була б краща картина -в Щуринській громаді(якби дали їм шанс і на далі господарювати їм самим ,хіба ще+з Ясенівською) чи в новій Доросинівській..?<br/>Лише почитавши ці коментарі,не кажучи вже про ту велику різницю як ЗАРАС виглядають результати господарювання Щуринської громади і Доросинівської,то чесно сказати це нове обьеднання щось зовсім не викликае оптимізму.<br/>Навіть здалека люди зауважили,що Доросині зарас (на жаль)не тримае тіеї марки як було раніше.<br/>Хіба що тільки гонору в дорисинців не поменшало.<br/>Ще на порозі обеднання тут лунають не по одинокі вислови дескримінаціі(типу -&amp;quot;ДоросинськіОТГ -доросинський голова),ну то що вже можна чекати далі..<br/>Не хочу сказати,що я за Карпюка.<br/>Зовсім навпаки-категорично проти того щоб ця людина на далі була при владі.<br/>Та і те що зарас &amp;quot;заварюеться&amp;quot;в Доросинях,щось теж ,вже на самому початку не приносить радості..<br/>Тож може і на краще ,що Щуринська сільска рада не с пішить до цього нового товариства.<br/>Час покаже ,що з того вийде.<br/>Вже навіть до весни.
20 Грудня 2019, 13:39
Роботою в свинарнику забезпечу Всіх, а Миколу Вавренчука поставлю над Вами дірєктором - хай залучає інвестиції.
20 Грудня 2019, 13:43
І знаете,те що ви виставляете своїх опонентів в паскудному світлі,це зовсім не додае вам хорошої оцінки.<br/>Порядна людина ніколи не буде заробляти собі симпатію людей ,виставляючи чиїсь не приглядні сторони (навіть якщо це правда),щоб на їх&amp;quot;паскудному фоні&amp;quot;виглядати -&amp;quot;Красавцем&amp;quot;.<br/>З історііми знаемо,про справжніх патріотів нашої Батьківщини.які симпатію народу здобували своїми ,дійсно Великими поступками і ділами.<br/>Якщо ви кращі з цих всіх кандидатів,то проявіть свою порядність(перш за все) і розкажіть який ви хороший на ДІЛі .<br/>Про які свої великі успіхи і хороші справи для людей ви можете нам розповісти?<br/>Оце і покаже вашу справжню ЦІНА.<br/>А розказвати про інших,які вони погані..то і дурний зможе.<br/>Та ми ж не хочемо дурного на голову вибрати,правда?
20 Грудня 2019, 14:09
Вже макар був , правив!. І що?? Розорив Доросині як липку. Позривавв асфальт біля клубу і в себе намостив.<br/>Біля клубу не можна пройти! Що за людина!!?<br/><br/>Світло зробив на Кияж, зробив дороггу на Кияж, щоб свою іномарку не бити.<br/>Що зробив для Доросинь?? Банда
20 Грудня 2019, 14:10
Читаючи який тут шум підняли саме навколо ворончинського голови та скільки всякого бруду на ньго тут вилили,так і хочеться сказати:<br/>Чоловіче,навіщо ти з ними звязався..? ..Де ж тобі гоноровисті доросинці допустять до влади якогось ворончука...? <br/>Вони ж краще будь якого ,та&amp;quot;свого&amp;quot; поставлять,он як згурувалися.<br/>І тож лише початок.Так буде і з розподілом грошей-головне Доросині піднімати,а не якісь колоніі..<br/>Хотілося б помилитися,та вже дуже схоже на гірку правду.
20 Грудня 2019, 14:56
Да, негусто в нас з кандидатами. А де ним взятись в нашій глуші? Прочитав цей сайт. Побачив проплачену політичну рекламу одразу трьох кандидатів. Хтось пише повні несінітниці, а до діючого сільського голови Касянчука є питання, чи хоть щось з того, що написав зробити для громади в своєму селі зробив? Чи хоч сам прочитав, перед тим як подавати на сайт? Як Рубльов відстояв Рожище, що воно замість обіцяних більше 10 мільйонів 326 тисяч для міста Рожище, отримає нуль? То нащо передвиборні обіцянки роздає за кандидата, який на виборах був у команді &amp;quot;Своїх&amp;quot;? Хто має вуха, той почує, хто має очі, той побачить, а мати голову, яка &amp;quot;шось варить&amp;quot; то взагалі корисна штука. Не чекаю чуда від жодного з кандидатів, але хочу щоб не втратили далекі перспективи, які такі маємо.
20 Грудня 2019, 15:31
Стільки сіл, а не змгли висунути хоч би одного достойного кандидата. Принцип: &amp;quot;Два українці - три гетьмани&amp;quot; у нас ще буде жити тисячу років. Ним на виборах скористається негідник і буде вас їбати в хвіст і гриву ще кілька каденцій. Доки до кінця всього не зруйнує і не вкраде. А за доросинців правда написана, тільки їх гонор нічим не підтверджений. Хіба що цілком розваленим селом і відсутністю елементарних паростків самоврядування.
20 Грудня 2019, 16:28
Ви знаєте я назвав прізвища не приватних людей а посадових осіб , голів депутатів які мають нести політичну, моральну відповідальність за свої дії або бездіяльність яка принесла шкоду громаді і жителям громади. Це не особисті рахунки. Кожен ідучи на посаду має розуміти що кожен його крок буде на виду. Щодо підсумків своє роботи на посаді голови якщо коротко. Побудовано нові дороги, вул. Польова-750м, вул. Ветеранв-350м. Поточний ремонт вул.Молодіжна -2.2км. Вул. Тиха 200м. Власні доходи сільради зросли в три рази. За власні кошти 230тис. грн. віремонтовано приміщення ДНЗ де відкрито другу групу. Встановлено вуличне освітлення 2.8км. Отримано шкільний автобус за який ми боролись три роки. Обладнано опалення сільради на твердому паливі якого не було 15років. Спільними зусиллями за півроку побудовано і відкрито храм в с.Кияж. Проведено поточний ремонт ДК в с.Доросині і клубу с.Кияж. Закуплено мячі, футбольну форму для сіль. команди , футбольні, волейбольні сітки для Доросинь і Кияжа. І Т,Д,
20 Грудня 2019, 16:40
Микола Вавренчук - наш голова ОТГ!!! Віддайте свої голоси за нього!! Слава УКРАЇНІ!!!
20 Грудня 2019, 17:24
Микола Вавренчука, справді Наш голова бо: -нові дороги хіба на папері; - освітлення і опалення тільки для Своєї дупи; - група в садочку для невістки; - шкільний автобус для внука; - храм в селі Кияж якого патріархату?; Ось це розгорнутий звіт Вашої роботи!
20 Грудня 2019, 18:40
Закривайте цей базар. Завтра - день тиші. Голосуйте головою, а не дупою.
20 Грудня 2019, 19:15
Скільки вже вам тихз грошей треба?? не понаїдаєтесь. Шкода немає на вас Вірного, Стрижевського.. От це були ГОСПОДАРІ. не смішіте людей. ВЖЕ були при власті і далі лізете! ДОРОГУ МОЛОДИМ.
20 Грудня 2019, 19:21
Були господарі, а прийшли госПІДАРИ
20 Грудня 2019, 20:11
Дорогу молодим - це тому з Райміста, котрого прізвища навіть ніхто не не знає. ?
20 Грудня 2019, 22:40
Православні!<br/>Будьте дуже уважні КОГО вибиратимете!
20 Грудня 2019, 23:46
ВІРЮ У СИЛЬНУ ГРОМАДУ, У ВІДРОДЖЕННЯ СІЛ, ДОРОСИНІВСЬКА ОТГ МАЄ НЕ РОЗЧАРУВАТИ. ХАЙ БУЛАВУ ОТРИМАЄ СИЛЬНІШИЙ, АБИ ЦЕ БУЛА ЧЕСНА, ДОБРА ЛЮДИНА, МОЛІМОСЯ ЗА НАШІ СЕЛА ТА МАЙБУТНЄ! ДОРОСИНЦІ, ЛЮБІТЬ СВІЙ КРАЙ
21 Грудня 2019, 13:23
Амінь
23 Грудня 2019, 00:55
Вітаємо Мєдного з перемогою!!! По результатах опитування при виході з виборчих дільниць беззаперечну перемогу отримав Мєдний. Наш голова ОТГ. Р.S. Всім хто голосував за Мєдного по свині!!!
23 Грудня 2019, 02:20
Приеднуюсь!<br/>А хто голосував проти-по рилу!..)
23 Грудня 2019, 12:00
Радий ,що не помилився коли писав вище про Касянчука М.В :&amp;quot;Не знаю близько ціеї людини ,та все помітив в його душі один Великий &amp;quot;+&amp;quot;.<br/>І хто знае,може саме цей його Великий &amp;quot;+&amp;quot;,переважить всі його &amp;quot;мінуси &amp;quot; та чиїсь &amp;quot;плюси&amp;quot;разом взяті...&amp;quot;<br/><br/>Так воно і виявилось на справді -<br/>Касянчук Микола ,зі своїми &amp;quot;мінусами&amp;quot;(які тут лунали ) ОДИН набрав найбільше голосів виборців,ніж ВСІ РАЗОМ ВЗЯТІ кандидати&amp;quot;зі своїми &amp;quot;плюсами&amp;quot; !..)<br/><br/>От що значить його &amp;quot;Великий плюс&amp;quot;перед Богом!<br/>В людей одні ваги виміру ,а в Бога інші.<br/>Добре взяти це всім на замітку.<br/><br/>Вітаю Вас,Микола!З Богом!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024