У Рожищі в план заходів до Дня захисника включили смолоскипну ходу

06 Жовтня 2015, 12:00
1694

Як повідомили представники Комітету з організації та проведення святкування Дня захисника України Рожищенської РДА, у переліку заходів, що відбудуться в Рожищах, передбачено 13 жовтня смолоскипну ходу на вшанування подвигу та пам'яті полеглих у зоні АТО воїнів. Початок - о 17 год.

«По обидва боки колони ітимуть солдати-атошники і самооборонівці зі смолоскипами, а основна колона буде нести лампадки та прапори. Всіх охочих просимо долучитись до нашої ходи і разом з нами пом’янути загиблих захисників України», − пише на своїй сторінці у Фейсбуку голова ГО «Батьки бійців АТО», секретар «Рожищенського районного об’єднання учасників АТО» Аліна Кривов’язюк.

Голова Рожищенської райдержадміністрації Інна Гайворонська зауважила, що головна мета заходу — пом'янути хлопців, які поклали життя за Україну та українців. "Жодних зборів, жодних звернень з боку будь-якої політсили... ми дуже просимо не використовувати смолосипну ходу з метою агітаційної роботи в період передвиборчої кампанії", — наголосила керівник району. 

Коментарі
07 Жовтня 2015, 11:41
Шабаш бандеровский
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром