Олександр Віннік – кандидат на пост голови Доросинівської ОТГ

17 Грудня 2019, 12:10
4846

Незабаром у Доросинівській ОТГ відбудуться перші вибори голови громади. Центральна виборча комісія призначали їх на 22 грудня.

Серед кандидатів на пост очілька громади – уродженець села Студині Рожищенського району Олександр Віннік. Чоловік народився 5 березня 1972 року. Навчався у Волинському державному училищі культури і мистецтв, де здобув музичну освіту.

Працював у селі Літогоща, потім – у селі Студині художнім керівником. Після скорочення очолив будинок культури у селі Доросині. Там Олександр Віннік проживає і нині. Організатор багатьох культурних, мистецьких, театральних заходів. Свідомий громадянин своєї держави.

До уваги виборців представляємо передвиборчу програму кандидата:

Шановні виборці! Дорогі земляки!

Настав час, коли у житті нашої громади відбувся відповідальний момент – ми об'єднуємося! Впевнений, що цього дня чекав кожен із нас. Об'єднання – це згуртованість та взаємодопомога.

Ми об'єднуємося заради наших дітей, задля достойного життя, задля розвитку нашої рідної землі, заради достатку людей, які живуть у наших селах. Ми стоїмо на порозі великої справи і саме від нас залежить використання усіх можливостей, які надає нам реформа децентралізації.

Земля для селянина – це достаток та впевненість у завтрашньому дні. Чи будемо ми повноправними господарями власних ділянок, чи зміниться наше буденне життя?

22 грудня – вибори Доросинівської ОТГ і я закликаю кожного прийти та проголосувати! Успіх нашої громади залежатиме від того, хто її очолить, тому серйозно та виважено поставтеся до власного волевиявлення!

Що я хочу зробити? Яким я бачу розвиток нашої громади? Я балотуюся на посаду голови об'єднаної територіальної громади, бо хочу, щоб сільська рада запрацювала на повну! Потрібно запрошувати і створювати для підприємців належні умови співпраці, які цілком реально зробити, бо громада не повинна існувати лише за рахунок податків землі.

Хочу поліпшити благоустрій наших сіл – освітлення вулиць, ремонт доріг, закладів освіти. Також ми можемо економити на паливі бюджетних закладів, організувавши енергоефективний обігрів шкіл, садочків, ФАПів. Навколо наших сіл та обабіч доріг багато кущів, чагарників, які дуже легко можна застосовувати як тверде паливо. У перспективі можна використовувати наші угіддя під засадження лозою для подальшого опалення державних приміщень.

Організовувати культурне та спортивне життя жителів громади. Проводити різні святкові заходи, вечори, ярмарки, змагання, які б виховували у нас любов до рідного краю до традицій. Задіяти нашу молодь до усіляких акцій, походів, конкурсів. Зробити їхнє дозвілля цікавим! Підвищити зацікавленість до спорту, створення збірної команд із футболу, баскетболу, волейболу, які б представляли нас на обласному рівні!

У нашій громаді ніхто не залишиться без уваги. Завжди готовий до ініціатив та спілкуватися з кожним. Потрібно вміти чути голос громади і реально діяти. Я готовий стати на чолі Доросинівської ОТГ, бо хочу і – головне – знаю як зробити все так, аби ми пишалися своїм краєм і жили повноцінним благополучним життям.

Шановні земляки! Це лише деякі завдання, які ставлю перед собою вже сьогодні. Впевнений, що наше з Вами життя неодмінно поліпшиться, бо ми є громада, в якій живуть працьовиті та мудрі мешканці. Вірю, що Ви підтримаєте саме мене і обіцяю докласти максимальних зусиль для побудови сильної, багатої, процвітаючої громади! Вибір на користь собі, своїм дітям та онукам. 22 грудня – день, який ввійде в історію!

19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024