Протоієрей Василь Шняк привітав рожищенців з Різдвом Христовим

07 Січня 2017, 11:00
3353

Дорогі брати і сестри!

Нині все сповнилося радістю:

Христос народився від Діви (Стихира на Різдво Христове)

Такими богонатхненними словами закликає нас Христова Церква зустрічати Різдво Господа і Спасителя нашого Ісуса Христа. Цю надзвичайну подію щороку ми святкуємо з великою радістю та духовним піднесенням. Бо немає більшого щастя, як жити з Богом і насолоджуватися Його вічною славою і благодаттю.

В цій дивовижній події міститься радість не лише одного юдейського народу, серед якого народився Христос, але для всіх племен і народів світу.

Нині Свята Церква згадує той час, коли Ісус Христос, Син Божий, народившись від Пресвятої Діви Марії, зійшов з Неба на землю, щоб нас возвести на Небо, щоб духовно відродити людство, визволити його від гріха та смерті й дарувати вічне життя.

Різдво Христове – це свято любові й миру. Різдво Христове – навіки з’єднало людину зі Всевишнім. Тому ми й виголошуємо: «З нами Бог!».

У це велике Христове свято, свято миру і любові, подякуємо Творцеві за всі ласки, даровані нам торік і просімо благословення Всевишнього на подальшу нашу працю в ім’я утвердження Єдиної Православної Церкви і розквіту української держави.

Улюблені в Господі брати і сестри! У цей святковий день вітаю всіх вас із Різдвом Христовим і Новим Роком. Бажаю всім доброго здоров’я, Божого благословення і помочі в вашому повсякденному житті, а світло Вифлеємської зірки нехай завжди просвітлює наші віруючі серця, щоб ніяка темрява не торкнулася наших безсмертних душ.

У ці Різдвяні дні помолімося, щоб Господь зігрів наші домівки, зміцнив здоров’я і наповнив наші спустошені душі миром і радістю.

Прославляючи народження Христа Спасителя, дякуємо Йому за всі Його благодіяння для нас, за радість і скорботи, за Його безмежну любов до нас, грішних. Нехай Господь буде милостивим до нас у Новому році у випробуваннях нашої віри та любові до України, нехай омине нас чаша Його праведного гніву за гріхи і беззаконня наші.

Христос Народився! Славімо Його!

Протоієрей, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці міста Рожище Василь Шняк

 

Коментарі
07 Січня 2017, 16:14
Христос народився!Славімо його!
07 Січня 2017, 18:11
Христос народився!!! Всім радості та Різдвяного дива!!!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39