Судили чоловіка, який п'яним з'їхав у кювет біля Вітоніжа

07 Грудня 2019, 09:25
1985

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Турійського відділення поліці про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який п'яним з'їхав у кювет.

Слухання справи відбулось 20 листопада, йдеться в постанові суду.

22 вересня о 1:32 чоловік на автомобільні дорозі між селом Вітоніж Рожищенського району та селом Ловища Турійського району, керуючи автомобілем «ВАЗ-21061», не врахував дорожню обстановку та з'їхав в кювет, внаслідок чого транспортний засіб отримав механічні пошкодження. Своїми діями підсудний вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ст. 124 КУпАП.

Крім того, керуючи автомобілем, чоловік перебував в стані алкогольного сп'яніння. Чим вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.130 КУпАП.

«В судове засідання водій не з'явився, хоча належним чином був повідомлений про дату, час та місце розгляду справи, про причини неявки суд не повідомив, клопотань про відкладення розгляду справи на адресу суду не надходило», – йдеться у матеріалах справи.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративних правопорушень, наклавши адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Також він заплатить в дохід держави 384 гривні судового збору.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром