«Засекречений пункт обігріву» або де вас зігріють холодної днини у Рожищі

05 Січня 2017, 15:37
4267

У зв’язку з різким пониженням температурних показників на Волині кореспондент Район.Рожище вирішив дізнатися, де у Рожищі функціонують пункти обігріву. І як виявилося це питання досить складне.

Раніше пункт був встановлений у приміщенні Управління праці та соціального захисту.

Але заступник керівника цієї установи Віталій Шварцкоп зазначив, що це застарілі дані, адже останні роки тут не передбачено розміщення такого потрібного для населення в зимовий період пункту.

Заступник голови Рожищенської РДА Інна Сергійчук зауважила, що раніше пункти обігріву були розташовані в приміщеннях Управління праці та соціального захисту й в Рожищенському районному центрі зайнятості. Але оскільки ці структури не працюють цілодобово, то під час засідання в РДА, яке відбулося наприкінці грудня вирішили відкрити такий пункт у Приймальному відділенні Рожищенської ЦРЛ, де відразу можна надати кваліфіковану допомогу постраждалим.


Щоправда, це не було зазначено на офіційно сайті Рожищенської РДА,  лише сьогодні з’явилася інформація, де саме можна отримати необхідну допомогу.


Проте, аби сфотографувати пункт обігріву в Рожищенській ЦРЛ нам довелося звертатися до заступника головного лікаря Рожищенської ЦРЛ Олександра Моргуна, бо за словами старшої медсестри Приймального відділення Лесі Березюк, потрібен його дозвіл. Отримавши згоду від Олександра Євгеновича, нам таки передали світлини розташованого «Пункту обігріву».





Лишається тільки питання, чому така секретність в інформації, яка в цю пору року повинна бути висвітлена скрізь, де тільки можна. Але, як наслідок, серед п’ятнадцяти опитаних рожищан жоден не знає, де б він міг зігрітися, чи попити гарячого чаю.

Щоб знайти потрібну нам інформацію довелося потратити близько години і то за умови наявності мобільного зв'язку.  За цей час не те що переохолодження можна отримати, а віддати Богу душу. Промовчимо й про інші випадки, які довелося дізнатися під час готування цієї на перший погляд простої новинки.

Отож, громадяни, доводимо до вашого відому, пункт обігріву на території Рожища функціонує за адресою: м. Рожище, вул. Шилокадзе, 19 у Приймальному відділенні Рожищенської ЦРЛ.

Коментарі
05 Січня 2017, 20:55
Якщо я iду з ковбаснi на жалобово i по дорозi змерз, щоб зiгрiтися менi потрiбно зати на вовнянку?
05 Січня 2017, 21:00
Тож так)))) Поки зайдете той зігрієтеся)))) Все продумано!
05 Січня 2017, 21:05
Брехня, був сьогодні зранку там такої вивіски не було!!! А де показано шо там чайник є? І шо пропонують з гарячого?
05 Січня 2017, 21:11
Це спеціально влада засекретила щоб ніякі сепари незмогли зігрітись. Як мудро все придумали! ))))
05 Січня 2017, 21:14
та ніякого обогріву немае..показуза це все...
05 Січня 2017, 21:37
Навіть пункту обігріву правильного не можуть зробити. ото влада
05 Січня 2017, 21:52
Чайника немає, лише ліжка... Дивно, а гріти що буде? гарячі дівчата? їх же там не бракує..
05 Січня 2017, 22:10
Ці два ліжка розраховані не тільки для тих, хто змерз))))) Табличка на дверях показує, що тут же - Палата для інтенсивної терапії та диференціальної діагностики; Палата для обслуговування ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної (попахує радянщиною, бо нині Світова) війни і ще щось там знизу на дверях приклеєно, але не видно. Швидше за все в екстренному порядку приламбпічили зверху "ПУНКТ ОБІГРІВУ" типу є. От так все в нашій РДА "Є", а насправді, й близько немає!!!
06 Січня 2017, 00:34
хто вояк на передовій обігрівае .скучаете звоніть 102 там такі резінові тени що до літа тепло буде.
06 Січня 2017, 00:53
І до чого ти це сказав? То виходить, що не потрібно дбати про народ який не дай Бог опинивмя в скруті? Чому в інших райлнах таке можуть зробити, а у нас вже третій рік немає? Правильно, в нас прівєдствують все що не виконується. А потім кажуть, чо так погано живем
06 Січня 2017, 01:07
ДИВНО --НІЧОГО НЕМІНЯЄЦЯ.....ЛЮДИ ІДУТЬ НА ПОСАДИ -ДАЛІ ІДУТЬ В ДЕПУТАТИ МІСЦЕВИХ РАД ---І ВСІ ВОНИ ТАМ ВИПАДКОВО --НАВІТЬ НЕУСВІДОМЛЮЮТЬ НАЩО ВОНО ЇМ ТРЕБА І ЦЕ ВСЕ ДЕСЯТКАМИ РОКІВ НЕМІНЯЄЦЯ---І ВСЕ ВСІХ ВЛАШТОВУЄ....І ВСІ МОВЧАТЬ --ПО ПРИНЦИПУ МОЯ ХАТА СКРАЮ....НАЦІЯ ПРИСТУСОВАНЦІВ І НЕВДЯЧНИХ....
06 Січня 2017, 09:03
А нащо той пункт обігріву взагалі потрібен хто там грітися має .
06 Січня 2017, 16:16
<p>слухай ..а тобі що радянська влада зробила погано? зато теперішня тобі все дала...за таких як ти ми в повній _____сидимо...</p>
06 Січня 2017, 22:09
геть! Народ піднімайся бо за....буть зовсім!
07 Січня 2017, 11:13
Взагалі пункти обігріву вскрізь зазвичай встановлюють для безхатченків, якщо в нас в місті такі є, то він потрібен, а якщо немає, то не дуже, але хай буде, прийшла вказівка з гори, палат порожніх в лікарнях дуже багато, може хтось і прийде зігрітись і зможе вижити при скруті, починання хороше і корисне.
07 Січня 2017, 22:31
Шановні люди!!!! Там все є!!!! Табличка на дверях вісить ще з 1 січня 2017 року!!! Пункт рпацює в повній бойовій готовності!!!! Кожної ночі когось привозять для того щоб зігріти і надати першу допомогу.. Нікому ніхто не відмовляє, всі приймають, з повагою відносяться до кожної людини. А відсутність чайника в ще не означає що він відсутній взагалі, Так якщо ви не хочете вірити написаному, то візьміть і підіть подивіться. Я більше чим впевнена, що вам зрадість покажуть куди можна звернутись у разі вашого замерзання на вулиці. І взагалі в такий холод без потреби розумні люди і носа на вілицю не висовують!!!!!
07 Січня 2017, 23:12
Не називайте себе так, якщо свідомо брешете. Навіть не буду це слово писати якось гарно, бо таки брешете!!!! І самі це знаєте прекрасно!!! Був 2 січня в лікарні і сподобалися розмальовані вікна на другому поверсі лікарні, якраз трохи осторонь приймального відділення. Сфоткав ту красу! Так що на фото видно двері приймального відділення, але таблички з "Пункт обігріву" НЕМАЄ! А робили її 5 січня!!! Також добре знаю. Але Бог з тим, коли воно з'явилося! Просто не брешіть, ще й в таке свято і під таким псевдо. Бо подивишся на таких патріотів і плювати хочеться. Дістає інше: "І взагалі в такий холод без потреби розумні люди і носа на вУлицю не висовують!!!!!", - оце ваше речення, шановна "патріотко", як плювок всім безхатченкам, або людям, які за різних обставин були змушені відправитися в мороз в дорогу. Ніхто не застрахований від непередбачуваних обставин. Дивіться, аби самій не потрапити в такі обставини. Чого ця тема так вас зачепила? Мабуть там працюєте? Знайте одне, якщо ми не навчимося виконувати покладені на нас обов'язки, робити встановлені і запроваджені правила, то гріш нам ціна. І як би себе не називали тоді патріотами, краще того, що плаває і не тоне - не будемо!
07 Січня 2017, 23:16
Пише: "Пункт рпацює в повній бойовій готовності!!!! Кожної ночі когось привозять для того щоб зігріти і надати першу допомогу.. ", а далі шедевр - "І взагалі в такий холод без потреби розумні люди і носа на вілицю не висовують!!!!!". Висновок за патріоткою - привозять НЕЛЮДІВ, бо розумні носа не висовують. Отакі в нас патріоти, бляха муха.
08 Січня 2017, 02:13
Та люди вистачить вже гиркатись про ту вивіску! Яка різниця коли її почіпили, але ж почіпили. І взагалі в таке велике свято Різдва Христового не потрібно так поводити себе, подумайте про це, ми ж з вами кожен ходимо під Богом , Він все бачить, що ми зробили доброго та поганого, а взагалі кожен наш вчинок залишається у нас на совісті!!!! Тож давайте гарно відсвяткуємо це прекрасне свято, і не будемо один з одним сваритись!!!!!
08 Січня 2017, 02:32
Ой а чого тільки один пункт і той якись дивний???? В такий великий мороз я думаю що буду багато замерзаючих, а там тільки два ліжка! Ото вже і нагріють!!!
08 Січня 2017, 23:23
А чому наша "шановна" районна адміністрація не відкирла на своїй території"показовий"пункт обігріву і не показала як потрібно помагати людям. Самі пороз'їзджались гарно святкувати в Луцьк, Олександрівку ,"спокійно" святкують і контролюють в телефонному режимі. Невже не могли хоч півдня чи ночі провести в "теплому" приміщенні помагаючи замерзлим людям. Де логіка йти зігрітись на Вовнянку?
08 Січня 2017, 23:33
Саме легше було зробити пункт обігріву в лікарні!!!Там і без вивіски влітку і в мороз приймають.На слідуючий рік нехай місцева влада розгорнув пункт в РДА з гарячими обідамиі чаями!!!
08 Січня 2017, 23:33
Саме легше було зробити пункт обігріву в лікарні!!!Там і без вивіски влітку і в мороз приймають.На слідуючий рік нехай місцева влада розгорнув пункт в РДА з гарячими обідамиі чаями!!!
09 Січня 2017, 17:50
чого ж на слідуючий ? зима попереду. ще один пункт не був би зайвим
09 Січня 2017, 20:18
Цього року вже не можна , бо треба знову збирати збори приймати рішення, а це "проблеми". Можуть прийняти рішення , що прийдеться поночах сидіти в РДА і помагати людям. А хочитсья вдома і втеплі
09 Січня 2017, 20:18
Цього року вже не можна , бо треба знову збирати збори приймати рішення, а це "проблеми". Можуть прийняти рішення , що прийдеться поночах сидіти в РДА і помагати людям. А хочитсья вдома і втеплі
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024