У Рожищенському інклюзивно-ресурсному центрі відбувся День відкритих дверей

04 Грудня 2019, 11:22
2679

Міжнародний день людей з інвалідністю покликаний привернути увагу суспільства до проблеми забезпечення рівних прав людей з інвалідністю та їх участі в житті суспільства.

3 грудня відбувся День відкритих дверей у Рожищенському районному інклюзивно-ресурсному центрі. Про це повідомили у Рожищенській райдержадміністрації.

Установу відвідала голова РДА Інна Гайворонська, аби в черговий раз переконатися у важливості та необхідності створення в Рожищенському районі освітнього середовища для дітей з інвалідністю. Екскурсію закладом провела його директорка Неля Потрапелюк, яка ознайомила з діяльністю ІРЦ.

Для проведення комплексної роботи в центрі працюють логопед, дефектолог, психолог. Заклад облаштований сучасними меблями, оснащений дидактичними ігровими матеріалами та іншими багатофункціональними пристроями.

Скористатися послугами центру можуть діти з інвалідністю міста та району. Фахівці закладу проводять комплексну оцінку з метою визначення особливих освітніх потреб дитини, розробляють рекомендації щодо програми навчання, надають психолого-педагогічну допомогу дітям, консультативно-психологічну допомогу батькам.

Функціонування таких центрів є необхідною умовою для суспільства рівних можливостей.





Коментарі
04 Грудня 2019, 20:31
А на фото видно що і Реабілітолог ще є. Як пишете то знайте про що і кількість працівників.
05 Грудня 2019, 16:05
Вчитель-реабілітолог або вчитель лікувальної фізичної культури.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024