Продавчиня повернула забутий покупцем товар

04 Січня 2017, 18:30
2628 Джерело: vltrakt.ru

Часто-густо доводиться чути нарікання покупців на неуважність, невихованість чи нечесність продавців.

Але є й такі випадки, коли працівник торгівлі є щирим та люб’язним.

Таким, що дбає про своїх клієнтів, підкаже, порадить.

Та що там – поверне забутий в магазині товар!

«Хотів написати про приємне. 31 грудня купував деякі речі в «Новій оселі», що в райцентрі. Разом з іншим, потрібен був для роботи будівельний олівець. Вартував він всього-на-всього 10 грн. Але не в тому справа! Розрахувався, зібрав те, що купив, а про олівця – забув.

Приїхав додому, все обшукав – немає. Подумав, або загубив, або забув в магазині. Махнув рукою - 10 грн не велика втрата. Та й по тому. На днях довелося знову бути в місті. Проходив неподалік «Нової оселі». Так от, продавець, побачила мене через вікно, наздогнала і каже: «Ви минулого разу забули куплений товар. Ходіть заберете». Був приємно здивований! Звичайно, подякував.

Хочу щоб знали всі, є приємні продавці! Не все в нас так погано! Жалкую, що не запитав як її звати,  але  якщо вона прочитає це – зрозуміє! Ще раз дякую!», - йдеться у листі який надійшов нам на  електрону поштову скриньку від пана Олега.

В народі кажуть: «Добре роби – добре й буде». І це дійсно так. Добро повертається до людини сторицею, але лише за умови, якщо сама людина не чекає подяки за послугу чи виконану роботу.

Надіємось, продавчиня з магазину «Нова оселя» прочитає подяку від пана Олега. А її чесність та небайдужість стануть запорукою добробуту в її домі. 

Коментарі
04 Січня 2017, 20:44
Розповім свою історію.Якось купила в Луцьку на ринку інжир.курагу та родзинки.Приіхала додому а інжиру в сумці нема.Вирішила.що десь в муршрутці переповненій вилетів з пакета. Що ж так тому і бути...А через тиждень я знову натому ринку і продавець - такий чорнявий.східного типу чоловік погукав мене і...віддав інжир Виявляеться я забула його.Моему здивуванню не було меж... Так що всяке бувае.Усе залежить від людини від іі совісті та людяностіХай таких буде побільше.І спасибі ім ! Не за олівець чи інжир.а за совість...
05 Січня 2017, 00:04
Декілька років тому купляв в "Господарі" мило, губки для миття посуду і т. п. Забув забрати. Через декілька днів повернувся в магазин, мої речі в кульку на мене чекали, їх мені віддали. Дякую. Приємно.
05 Січня 2017, 16:46
Всяке буває.Головне бути людиною.Не все так погано))
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024