Рожищанщина готова до зими на 99%!

05 Жовтня 2015, 09:55
1799

Всі об’єкти комунального та соціально-побутового напрямку, контроль за підготовку яких лежить на управлінні економіки РДА, до осінньо-зимового періоду майже готові. Про це говорив на засіданні колегії РДА начальник управління економіки райдержадміністрації Василь Поторась. Наразі проводяться роботи в ЗОШ с. Залісці та с. Береськ. Є проблеми із заміною аварійних котлів у ЗОШ №3 та селах Доросині та Крижівка. Проте, як зауважила голова РДА Інна Гайворонська, в районному бюджеті на перекриття цієї проблеми немає коштів, тому було надіслано клопотання в область.

Щодо доріг, то посипкового матеріалу із запланових 300 тонн наразі є 150, але з урахуванням попередніх років, як стверджує Василь Павлович, його повинно вистачити повністю.

Головний лікар КЗ «Рожищенський районний ЦПМСД» Володимир Мосійчук зауважив, що нещодавно від котельні КП «Дубищенське ЖКГ» до Дубищенської амбулаторії ЗПСМ було прокладено теплотрасу та переведено котел на альтернативний вид палива. Проте, за словами Володимира Антоновича, вкрай важливим є питання заміни старих вікон та дверей. Інакше тепло не зберігатиметься в приміщенні, і це знову «вдарить» по бюджетних коштах.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024