Цитати депутатів Волинської обласної ради, які викликають посмішку

03 Січня 2017, 19:40
2734 Джерело: bug.org.ua

2016-й став першим роком роботи депутатів Волинської обласної ради, яких обрали для «служіння народу» у 7-й каденції.

Ділове видання Волині «Конкурент» продовжує підбивати підсумки 366 днів, що минули, та пропонує вашій увазі кілька цитат від обранців громади, які викликають посмішку. Ну або ж ні – все залежить від вашого почуття гумору. Пише інтернет-видання «Буг». 

ВАСИЛЬ СТОЛЯР


Василь Столяр – досвідчений політик та бізнесмен. У 2016 році він зав’язав “війну” з головою обласного осередку “Батьківщини” Олегом Кіндером (як не парадоксально, саме завдяки Кіндеру Столяр став депутатом, оскільки перший відмовився від свого мандату заради посади Ковельського міського голови). Колишній президент “Волині” говорить завжди прямо та різко, не залишаючи будь-які “наїзди” на себе без відповіді. В цей топ увійшла частина перепалки Василя Столяра та Володимира Гунчика, який не хотів виділяти першому гроші на вікна в гуртожиток Рожищенського коледжу.

 Прошу надати цю підтримку. Я вже пообіцяв.

– Ми не маємо права робити такого фінансування. Фініспекція виставить нам претензії.

Нащо ви знову говорите «ля-ля». Ви фінансуєте «Динамо», «Колос», Шпизі на камери даємо гроші. Ви знаєте, як знайти, от і знайдіть, я прошу вас це зробити без відмовок.

 

АНАТОЛІЙ ВІТІВ


Анатолій Вітів – досвідчений політик та лідер волинських “свободівців”, народний депутат України 7-го скликання, під час якого він не тільки працював на благо українців, а ще й добряче лупцював “регіоналів”. Нині у Волиньраді прибічників Януковича немає, битися вже не потрібно, тому можна спокійно працювати. Щоправда, варто не забувати інколи тішити журналістів влучною цитатою, як це і зробив Анатолій Миколайович на засіданні комісії з “депутатської етики”, обговорюючи визнання Польським сеймом Волинської трагедії – геноцидом.

«Ми маємо адекватно себе поводити. Як в дитинстві, коли на нас «наїхали», ми дали адекватну відповідь. Тоді на тебе вже на вулиці не «наїжджають». Так само і в політиці. Якщо на тебе «наїхали» – тоді ти лох або відстояв свою позицію».

 

АНАТОЛІЙ ГРИЦЮК

Анатолій Грицюк відомий як екс-голова волинської обласної ради. Він багато років представляв інтереси громади під стягами ВО «Батьківщина». Нині він – радикал, який з гордістю несе це звання і професійно використовує фірмові «ляшківські» заклики під час сесій.

«На вила їх!» – інколи викрикує політик на засіданнях обласної ради.

Певно, не дає колишньому очільнику представницького органу влади на Волині спокою його тодішній статус. Важко уявити сесію, яка пройде без «бек-вокального» керування Грицюком. Хоча, можливо, він таким чином допомагає Палиці, щоб засідання закінчувалися ще швидше.

«Голосуємо! Прошу підтримати!» – раз за разом лунає громовий голос депутата під час обговорення питань. І байдуже, що мікрофон вимкнено.

Також Анатолій Грицюк любить бувати в ролі педагога та робить зауваження навіть голові Волинської ода.

«Володимир Петрович (Гунчик, – к.) Єхидно сміється, але ліси знищили. Не посміхайтеся. Я зробив вам зауваження».

 

 

КОСТЯНТИН ЗІНКЕВИЧ

Костянтин Зінкевич – молодий політик, представник “Самопомочі”. Під час сесій чоловік порівняно не часто бере слово, тому почути щось “гостре” від нього не так просто. Але якщо ви дуже цього хочете, запросіть Костянтина Зінкевича на інтерв’ю. Там він вас не розчарує. Хоча, можливо, засмутить когось із політиків – Ігоря Гузя, для прикладу (звісно, якщо Ігор Володимирович засмутився).

«Гузь подорослішає і стане більш зрозумілим».

 

МИХАЙЛО ІМБЕРОВСЬКИЙ

Михайло Імберовський завдяки своїй активності досить швидко став відомим на Волині політиком. Деякі експерти та колеги вважають його ледь не єдиним антагоністом Ігоря Палиці. Михайло Юрійович говорить багато і часто, проте робить це дуже виважено, і в підсумку в «гонзо»-рейтинг потрапив лише завдяки своєму допису у «Фейсбуці», в якому він використав влучне порівняння.

«Під ранок добре лише дітей зачинати та рибу ловити».

 

ЛЮДМИЛА КИРДА


Людмила Кирда – єдина жінка, яка потрапила у цей топ. Вона була вигнана не членами партії з фракції «Батьківщини» в обласній раді (цікава в нас рада, як гадаєте?) та зміщена з посади голови «бюджетної» комісії. Одного разу на комісії «законності» жінці урвався терпець, і вона вирішила присоромити чоловіків-депутатів, які не прийняли бажаного для неї рішення. Зробила вона це приписавши обранців до жінок похилого віку.

«А ще чоловіки. Баби!».

 

ВОЛОДИМИР КУЧЕР

Володимир Кучер – депутат, який охрестив себе професійним «мочильщиком гадів». Говорить він багато, часто різко в будь-чию сторону. Не боїться чоловік і церковного гніву та жорстко «проїхався» по Волинській єпархії УПЦ КП. Вашій увазі кілька слів про юнаків, які нібито за погодженням керівництва церкви викопували один з пам’ятників на кладовищі Свято-Троїцького собору.

«Можливо, вони вночі проводять якісь обряди з перфоратором та болгаркою?».

 

СЕРГІЙ ЛЕОНТЬЄВ


Сергій Леонтьєв за радянських часів був вчителем історії в Луцьку, а на «зорі» незалежної України став підприємцем. Нині він успішний перевізник. У 2015-му Сергій Павлович вперше став депутатом обласної ради, дуже незвичним депутатом. Він любить гуляти коридорами адміністрації, пригощати колег цукерками, печивом та бананами. Журналістам він пропонує зателефонувати до нього та поговорити про важливі речі. Політик також частий гість в стінах Луцької міської ради. І в який кабінет би не заходив цей чоловік з його вуст лунає завжди одна фраза, осяяна щирою посмішкою:

«Красавцы!».

Коментарі
04 Січня 2017, 17:26
Пишіть про щось суттевіше.бо тут навіть не смішно. Нафіг кому ця інформація потрібна? Ми й так знаемо що депутати в нас -не найкращі і не найграмотніші!Ну сказав Столяр чи хтось інший фігню...То й що?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024