У Дубищі підприємці-початківці розповіли, як хобі перетворили на бізнес

27 Листопада 2019, 16:28
4418

Минулого року Волинський обласний центр зайнятості започаткував два освітні проєкти – «Територія майстерності» та «Успішна громада».

27 листопада підсумували роботу з реалізації цих проєктів Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості. Захід відбувся на базі рекреаційно-оздоровчого комплексу «Мальованка» в селищі Дубище, повідомили у Рожищенській райдержадміністрації.

До участі в обговоренні результатів проєктів «Територія майстерності» та «Успішна громада» долучився директор Волинського ОЦЗ Роман Романюк, голова Рожищенської райдержадміністрації Інна Гайворонська та ментори проєктів, які впродовж втілення освітніх ініціатив власними прикладами надихали безробітних на впевнений крок вперед до мрії.

Під час заходу безпосередні учасники проєктів поділилися враженнями та позитивним досвідом від співпраці з службою зайнятості, а також презентували свої роботи. Вони із задоволенням розповіли про свої хобі, які дали можливість заробляти.

«Центр зайнятості дає старт і нові можливості», – підсумувала голова райдержадміністрації Інна Гайворонська та подякувала Волинській обласній службі зайнятості за успішні ініціативи, які приносять користь людям.

Своєрідною родзинкою заходу стала можливість усіх учасників покуштувати свіжоспечені пряники, які приготували діти – учні Рожищенського ліцею № 4 під час майстер-класу від кухарів «Мальованки».  

До слова, проєкт «Територія майстерності» спрямований на розвиток ягідництва, садівництва, овочівництва, тваринництва, переробку та збут продукції, підтримку національної кухні і можливості започаткування власної справи в цих сферах діяльності. Це тоді, коли улюблене заняття та прагнення досконалості можуть стати прибутковою справою та допомогти започаткувати власний бізнес. 

У рамках проєкту «Успішна громада» фахівці служби зайнятості допомагають професійній реалізації громадян, надають консультативно-роз’яснювальні послуги та практичну допомогу ОТГ.










Коментарі
27 Листопада 2019, 20:56
Ну хтож похвалить центр зайнятості, ніхто крім самих себе.
27 Листопада 2019, 22:44
Правда таки так,хоч якісь заслуги ,посиділи попили,а роботи зробили,як зміна на заводі
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024