У Рожищі відбудеться турнір з міні-футболу присвячений пам'яті Степана Наконечного

26 Листопада 2019, 15:25
Син легендарного футболіста Вадим Наконечний з перехідним кубком. 2851
Син легендарного футболіста Вадим Наконечний з перехідним кубком.

У Рожищі стартує міський турнір з міні-футболу присвячений пам'яті легендарного футболіста Степана Наконечного.

Турнір розпочнеться 14 грудня у спортивному залі РДЮСШ за підтримки Рожищенської міської ради та міського голови В'ячеслава Поліщука. Про це повідомили на сайті органу місцевого самоврядування.

Спортивний захід триватиме два дні – 14-15 грудня. Збір команд відбудеться о 9:30, початок – 10:00.

Заявкові листи приймають до 10 грудня на [email protected]. Жеребкування відбудеться 12 грудня о 19:00 в РДЮСШ.

«Додаткова інформація, запитання надсилайте у спільноту VIBER «Футзал. Турнір Наконечного С», або за тел. 068 562 90 15. Перехідний кубок, призи та персональні відзнаки очікують на найкращих», – написав на своїй сторінці у Фейсбуці син легенди Рожищенського футболу Вадим Наконечний.

Довідково: Степан Наконечний останні роки свого життя присвятив тренуванню юнацької команди в Рожищенській ДЮСШ. Щиро переймався невдачами своїх підопічних та радів, коли з його подачі народжувалися нові футболісти.

За свої молоді роки гідно представляв Волинь на найбільших футбольних полях як України, так і за кордоном: гравець збірної держави, перший волинянин-чемпіон України у складі збірної Києва. В роки юності – перший бомбардир «Волині». Степан Наконечний грав за «Динамо» (Брест), СКА (Мінськ), «Спартак» (Андижан), «Ростсільмаш» (Ростов-на-Дону).

Коли через травму ноги йому заборонили виходити на футбольне поле, поставив перед собою ціль – присвятити себе тренуванню дітей. Він не прийняв пропозиції тренувати молоде покоління в інших містах, а повернувся в рідне Рожище, бо прагнув передати свою любов до футболу дітям із малої батьківщини.

Помер легенда волинського футболу 3 липня 2017 року. Похований на кладовищі у Рожищі.

Коментарі
26 Листопада 2019, 17:48
мудрий тренер який фанатично любив свою справу
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024