Дубищанин Роман Воронка потрапив у 25 «найгарячіших» волинян

31 Грудня 2016, 08:00
7417 Джерело: ytimg.com

Традиційно наприкінці року всі підбивають підсумки та створюють рейтинги найцікавіших подій та найпопулярніших постатей. «Таблоїд Волині» вирішив не порушувати усталених звичаїв. Тож, щоб зігріти наших читачок у холодну пору, пропонуємо вам помилуватися «найгарячішими» волинянами, які полонили серця прекрасної половини людства своєю харизмою, красою та мужністю.

4
Ігор Палиця
Ігор Палиця

Заплив голови Волинської облради Ігоря Палиці та нардепа Ігоря Гузя показав не лише стійкість та силу духу політиків, а й прекрасні біцепси, приховані гідрокостюмом Ігоря Петровича. Переглядаючи фото з цієї події, поневолі звертаєш увагу не на мальовничі краєвиди Світязя, а на те, яка широка спина у Палиці. Не знаємо, чи холодно було плавцям, а от серця споглядальниць грілись від споглядання гарного та сильного найголовнішого волинянина.

Олександр Вовченко
Олександр Вовченко

Знаєте, чому збільшилась кількість порушниць правил дорожнього руху? Бо, перейшовши дорогу не в тому місці є хоч маленький, але шанс, потрапити до кабінету Начальника луцької поліції Олександра Вовченка. Чорна обтягуюча футболка, брутальний погляд, розкішна посмішка – заради цього варто прийти з повинною!

3
Олександр Фацевич
Олександр Фацевич

Якщо Вовченко більш схожий на «поганого поліцейського», який, згідно американських блокбастерів, розкриває злочини силою та мужністю, то до Начальника департаменту патрульної служби Міністерства внутрішніх справ України Олександра Фацевича хочеться пригорнутись, поплакати і з доброї волі розказати все, все, все...

Одним із найсильніших та наймужніших волинян по праву можна назвати політика та бізнесмена Романа Бондарука. Спортсмен, красень, боксер – у ньому є всі риси, які приваблюють жінок, дівчат і навіть бабусь.

Богдан Морози
Богдан Морози

Гідним конкурентом Бондаруку є тайський боксер Богдан Мороз. Навіть розбиті брови, подерті коліна та  синці під очима не можуть зіпсувати чоловічої вроди бійця.
 
Ігор Поліщук
Ігор Поліщук
 
Хто хоч раз заходив на сесію міськради, може зрозуміти, чому деякі рішення приймаються довго. Як тут думати світлою головою, коли перед тобою сидить Ігор Поліщук? На місці жіночої частини міського депутатського корпусу ми б взагалі заборонили цьому красеню приходити на роботу, аби не провокувати різні неробочі думки.
 
Микола Собуцький
Микола Собуцький

Разом із ним хай би з дому працював і Микола Собуцький! Дивлячись у ці ніжні очі, хіба можна думати про якісь там дороги, ліхтарі, смітники?..

Євген Ткачук
Євген Ткачук

А ось Євген Ткачук може лишатися у сесійній залі, бо, хоч він і хвилює серця прекрасних дам, всі добре пам’ятають, як у одному з інтерв’ю він відверто зізнався, що його дружина – найкраща господиня, мама і коханка. Так що тут лишається тільки задрити дружині і зітхати тихенько десь у куточку за вазоном.
 
1
Ігор Чорнуха
Ігор Чорнуха
Андрій Разумовський
Андрій Разумовський
 
Будівельна галузь Волині значно зросла протягом останніх років. Не дивно, адже будівництвом у нас займаються два мегакрутих та мегахаризматичних волинян – Ігор Чорнуха та Андрій Разумовський. В народі кажуть, що справжній чоловік має виховати сина, посадити тещ… ой, дерево, та побудувати будинок. Судячи по тому, як активно наші забудовники виконують план, вони – найсправжніші з чоловіків!
 
Роман Іванюк
Роман Іванюк
 
Він не став нардепом, але заявив про себе гучно, потужно і круто. Роман Іванюк хоча і не отримав місця у Верховній раді, впевнено виборов його у серцях лучанок. А то значно краще!
 
2
Андрій Собчук
Андрій Собчук
 
Брутальність у поєднанні з гарними очима завжди користувалась популярністю у дівчат. А додайте до неї впевнений погляд, кілька крутих татуювань, і отримаєте музиканта Андрія Собчука!
 
10
Роман Воронка
Роман Воронка
 
До речі, сильні та вольові рокери були верхівкою жіночих бажань, поки не з’явився він – красень Роман Воронка, який довів усій Волині, що акордеон – не менш сексуально звучить, ніж бас-гітара чи саксофон. Недарма на виступи Романа жінки насправді приходять не слухати, а дивитися…
 
1
Юрій Хазіпов
Юрій Хазіпов
 
До речі, татуювання пасують і найголовнішому шеф-кухарю Луцька Юрію Хазіпову. Юрій – мрія кожної другої волинянки! Уявіть: прокидаєтеся ви зранку, проходите на кухню, а там стоїть прекрасний Хазіпов, подає вам каву, тости з маслом та мармітом, курку пармезан з шматочками сира Pule та італійську кассату зі смаком лікера Irish Cream, консервовану манго і гранатам! І робить це з такою щирою посмішкою, від якої хочеться танцювати, плакати, сміятись і співати.
 
Роман Хорзов
Роман Хорзов
 
Мабуть, Роман Хорзов не зможе приготувати такий розкішний сніданок власноруч, зате він точно знає, кому це доручити. Чи не найхаризматичніший ресторатор міста, він зайняв гідне місце у нашому рейтингу «найгарячіших» волинян.
 
Андрій Луковніков
Андрій Луковніков
 
Татуювання завжди подобалося дівчатам, а татуювальники – тим більше! Тому Андрій Луковніков впевнено тримає марку і є одним з найпопулярніших лучан. І недарма все більше лучанок хочуть потрапити до нього на процедуру, щоб потім розповідати, що це тату їм робив сам Луковніков!
 
Олександр Мельник
Олександр Мельник
 
А святкувати появу новенької татушки дівчата поспішають у «Версаль», бо саме там їхню оновлену красу може побачити власник клубу Олександр Мельник. Що тільки не роблять лучанки, аби привернути увагу статного мужчини – і на барних стійках танцюють, і на стільцях крутяться, і навіть пісні Віктора Павліка голосом Ірини Алєгрової у караоке заводять!
 
Микола Мартинюк
Микола Мартинюк

Усе те ж саме лучанки виробляють і для того, аби бодай на хвильку на них глянув фотограф Микола Мартинюк.  Від його погляду музика звучить гучніше, світло блимає частіше і хочеться кружляти, кружляти і кружляти!

Андрій Оліферчук
Андрій Оліферчук

Дехто ходить у перукарню за стрижками чи зачісками, а дехто впевнено записується на «постригти кінчики, бо відросли» ледь не щотижня. Саме такі клієнтки ходять до салону Андрія Оліферчука і, повірте, зачіска їх геть не потрібна. Кажуть, що перукар – це психолог. А кому не захочеться вилити душу такому красеню?

Діма Трегубенко
Діма Трегубенко

Тим паче, що поки позаду стоїть Оліферчук і крутить вам кучерики, ви можете отримати подвійну насолоду, милуючись роботою прекрасного та вправного Діми Трегубенка. Як то кажуть, подвійна якість за одну ціну!

Андрій Савчук
Андрій Савчук

Павло Луцака
Павло Луцака

Ці два красені упевнено підкорюють подіуми та дівчачі серця. Чорняві красені Андрій Савчук і Павло Луцака з упевненими поглядами та мужніми рисами не лишають байдужими жодну леді в радіусі 20 метрів. І, що важливо, хлопці вміють працювати перед камерою, тож селфі з ними завжди будуть крутими, а, значить, подружки завжди кипітимуть від заздрощів!

Тарас Шкітер
Тарас Шкітер

Якщо із Савчуком та Луцакою можна буде робити гарні фоточки, то з Тарасом Шкітером можна завести цілий Youtube-канал і заробляти на ньому грошенята. Бо подивитися на харизматичного, розумного, талановитого ведучого охочих буде чимало.

1
Сергій Мартинюк
Сергій Мартинюк

Сергій Мартинюк цього року змінив статус холостяка на поважного одруженого чоловіка. За засмутило натовпи його шанувальниць, але, як кажуть, справжня любов лишається вічною, навіть якщо і не завжди взаємною. Тож Сергій і далі лишається одним із найсексуальніших артистів для більшої чатсини волинянок.

Павло Єгоров
Павло Єгоров

Хто у луцьку знає все про драйвове нічне життя і його таємнички? Хто є володарем барних стійок, танцювальних подіумів та ді-джейських пультів? Чию мужню постать виглядають всі дівчата, що стоять у черзі перед входом в «Оперу»? Звісно, Павла Єгорова! Популярний та вродливий арт-директор не міг не потрапити у наш рейтинг «найгарячіших» мужчин Волині.

***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

 

Коментарі
31 Грудня 2016, 11:34
Найгарячіший волинянин - рожищанин Петро Матвійчук!!!
31 Грудня 2016, 17:00
Згоден. Петру треба присвоїти це звання.
02 Січня 2017, 21:32
А чому всі мовчать про інцидент...?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39