Електрогірлянди, ялинки, іграшки та прикраси: як зробити свята незабутніми

21 Листопада 2019, 11:33
3641

Підготовка до новірічно-різдвяних свят стартувала. Жителі краю планують, як цього року прикрасити оселю, як вбрати ялинку, які смаколики приготувати, як змайструвати карнавальний костюм чи який образ вибрати на новорічну ніч.

Вирішити ці проблеми допоможе рожищенський магазин «Дивосвіт», де нещодавно провели грандіозне оновлення асортименту. На полицях – величезний вибір новорічно-різдвяної атрибутики.

«Наш магазин перетворився на казку, тут панує магія й особлива святкова атмосфера. Ну справжній дивосвіт! Заходьте і переконаєтесь у цьому самі», – люб'язно запрошують продавці.

У магазині можна вибрати штучні ялинки різного розміру, різдвяні віночки, різноманітні прикраси та іграшки, зокрема із символом року – милим мишенятком.

Святковий стіл доповнять декоративні свічки та красиві серветки.

Також у «Дивосвіті» можна купити блискучі стрічки та кольорові буси, бенгальські вогні та хлопавки, мішуру та дощик.

Особлиої уваги заслуговують вуличні та кімнатні електрогірлянди. Є варіанти із живленням від електромережі та на батарейках. Ціна стартує від 35 гривень. Електрогірлянда із сотнею LED-ламп коштує усього 40 гривень.

Пропонують елементи, які доповнять карнавальний костюм: вишукані маски, смішні ковпаки, причіпні коси, обручі з симпатичними вушками.

Також у магазині великий вибір різноманітних фігурок Діда мороза та Снігурки.





































Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024