Уродженець села Луків став членом дорадчого органу при президентові

19 Листопада 2019, 15:14
Адвокат, доктор юридичних наук Михайло Ісаков 3135
Адвокат, доктор юридичних наук Михайло Ісаков

Президент України Володимир Зеленський затвердив персональний склад Комісії з питань правової реформи. Серед членів дорадчого органу є й уродженець села Луків Рожищенського району, адвокат, доктор юридичних наук Михайло Ісаков.

Про це йдеться в указі президента України № 584/2019.

Також цим документом президент затвердив Положення про Комісію з питань правової реформи.

«У роботі Комісії з питань правової реформи беруть участь з правом дорадчого голосу консультанти та спостерігачі від міжнародних організацій», – йдеться в указі.

Комісія з питань правової реформи є консультативно-дорадчим органом при президентові України, діяльність якої ґрунтується на засадах верховенства права, відкритості та прозорості, професіоналізму і доброчесності, самоврядності та незалежності в ухваленні рішень.

Вона у своїй діяльності керується Конституцією та законами України, міжнародними договорами України, актами президента України, іншими актами законодавства, а також демократичними стандартами та найкращими світовими практиками, зокрема держав – членів Європейського Союзу.

Основним завданням комісії є сприяння подальшому розвитку правової системи України на основі конституційних принципів верховенства права, пріоритетності прав і свобод людини і громадянина з урахуванням міжнародних зобов'язань України.

Коментарі
20 Листопада 2019, 14:23
Вранці подав до суду на Зе, а ввечері вже призначили радником? шантаж?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024