У Мильську відбувся вечір пам’яті Назарію Яремчуку

29 Грудня 2016, 14:30
2970

«Я любив вас усіх та найбільше любив Україну», –  так звучала назва вечора пам’яті Назарію Яремчуку, який підготувала та провела педагог Мильської школи Лариса Фіщук разом з учнями 7,11 класів.

Не даремно Лариса Сергіївна обрала цю тему вечора, адже сама дуже захоплюється українською піснею, має хороші вокальні дані, бере активну участь у виступах вокальної групи клубу села Мильськ.

1

«Пісня для мене – це все. Це вираження людських почуттів. Без пісні я не уявляю свого життя. Цим почуттям пронизано все: моя родина, друзі, колеги по роботі, творчості. Тому пісня завжди з нами. Кожний теплий прийом знімає втому, адже людина щаслива тим, що приносить радість людям, дарує їм задоволення. Хочу співати для вас гарних пісень, що западають у душу, в пам’ять серця, несуть гарні думки, зачаровують красою мелодій» – процитувала Назарія Яремчука Лариса Фіщук. Вона продемонструвала презентацію життєвого і творчого шляху співака, бо не всім дітям знайоме це ім’я.

1

Присутні зі щирою зацікавленістю слухали розповіді ведучих, що ознайомили їх із мистецьким життям артиста. На святі учні декламували вірші, щоразу звучали відомі пісні: «Смерека», «Червона рута», «Вишиванка» і багато інших.

1

1

Діти дізналися про ще одну велику особистість, співака та справжнього патріота Україниякий сказав: «Кожен з нас повинен постійно бути в польоті – крізь долю, над суєтою. І при цьому, однак, не відриватися від землі. Пам'ятати священні речі – навіщо живеш, звідки ти родом, до чого прагнеш, що скажеш людям, з якого колодязя п’єш живу воду. Я вийшов з того віку, коли звертаєш увагу на дрібниці – автографи, популярність. Мене турбує інше: що буде з нашим пісенним садом завтра».

Людмила Шепелюк, завуч з виховної роботи школи

Коментарі
29 Грудня 2016, 23:39
Мильська школа, як завжди,на висоті! Молодці! Так тримати!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024