Рожищенський магазин «Ґудзик» запрошує вибирати святковий декор

17 Листопада 2019, 11:25
5427

Уже за місяць розпочнеться період новорічно-різдвяних свят, які наповнюють холодну й сіру пору року родинним затишком, теплом і радісними емоціями. Саме час розпочати підготовку до святкування, аби цього року воно було по-справжньому незабутнім.

Рожищенський магазин «Ґудзик», що у торговому центрі «Теплоцентр», нещодавно оновив асортимент елементів для новорічного декорування. Професійні продавчині допоможуть вам підібрати необхідне для створення неповторної святкової атмосфери. Можна вибрати елементи для створення іграшок на ялинку, віночків на двері, декоративних гірлянд та багато іншого.

«Власноруч виготовлені прикраси виходять значно дешевшими, аніж куплені. Але найголовніше те, що така річ буде на 100% оригінальною, матиме саме вашу енергетику та створить особливу святкову атмосферу в домі. Приходьте та вибирайте декор, який допоможе втілити ваші неповторні ідеї», – запрошують продавчині.

А ціни на цю красу стануть справжнім подарунком до свят. Наприклад, вироби з пінопласту коштують, стартуючи від 2 гривень; дерев'яні фігурки продають по 6-8 гривень, шматки фетру та фоамірану – 5-6 гривень;  дзвіночки коштують від 1 гривні; блискучі стрічки – від 5 гривень; гофрований папір – 12 нривень; гілочки ялинки – по 10 гривень.

Рожищенський магазин «Ґудзик» знаходиться у торговому центрі «Теплоцентр»
Рожищенський магазин «Ґудзик» знаходиться у торговому центрі «Теплоцентр»


























Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024