Аграріїв Рожищенського району привітали з професійним святом

15 Листопада 2019, 15:22
3835

У Рожищенській райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства, яке щорічно святкують у третю неділю листопада.

Захід організували 15 листопада, повідомили в РДА.

Щирі привітання з нагоди свята та глибоку повагу за невтомну працю, особисте вболівання за справу та виважену громадянську позицію, хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва висловили голова райдержадміністрації Інна Гайворонська, голова районної ради Андрій Музика, директор державного підприємства «Волинське обласне сільськогосподарське виробниче підприємство по племінній справі у тваринництві» Василь Шух, голова районної профспілкової організації працівників АПК Іван Підвальний.

З підсумками роботи агропромислового комплексу району виступив начальник управління регіонального розвитку районної державної адміністрації Василь Поторась.

За досягнуті успіхи у праці, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу району та з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства найкращі керівники та працівники сільськогосподарських товариств, підприємств, фермерських господарств району отримали почесні грамоти та подяки.

Гарного настрою та щирих емоцій усім присутнім на урочистих заходах додав святковий концерт від артистів Рожищенського районного дому «Просвіта».






Коментарі
15 Листопада 2019, 19:39
Підвальний знову зі столів салатіки збирати буде? Він що безстроковий пенсіонер ?
16 Листопада 2019, 11:53
Розвалили управління і сільське господарство. Святкують. Що?
17 Листопада 2019, 00:40
А Гайворонська красава
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024