Працівниці Рожищенської РДА, яка потрапила під масове звільнення, знайшли нову роботу

15 Листопада 2019, 10:21
Оксана Докай 5095
Оксана Докай

Волинська обласна служба зайнятості має перший приклад успішного працевлаштування держслужбовиці, яка потрапила під масове звільнення працівників районних державних адміністрацій.

Жінка, якій знайшли нову роботу – Оксана Докай, яка донедавна працювала у Рожищенській райдержадміністрації та підлягала вивільненню. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості.

На початку листопада керівництво та рекрутер Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості зустрілися з працівниками місцевої районної адміністрації. Сторони обговорили етапи та особливості надання послуг особам, які підлягають вивільненню, обумовили подальшу співпрацю та з’ясували професійно-кваліфікаційний склад працівників – потенційних пошукачів роботи.

Згодом до Рожищенської районної філії звернувся керівник ДП ДГ «Перше Травня» Волинського інституту агропромислового виробництва Національної академії аграрних наук України Володимир Нікітін. У підприємця була вакансія головного економіста. Рекрутер філії запропонував пану Володимиру кандидатуру Оксани Докай. Після співбесіди роботодавця із претенденткою на посаду, пані Оксані запропонували роботу.

«Вітаємо Оксану Докай зі швидким та успішним працевлаштуванням. Волинська обласна служба зайнятості ж продовжує працювати з потенційними пошукачами роботи, які будуть вивільнені найближчим часом», – йдеться у повідомленні.

Коментарі
15 Листопада 2019, 12:58
Та це супер новина!!!!на шпальти всіх видань, терміново)))))
15 Листопада 2019, 14:11
Яга, знайшли, і навіщо та брехня, чи та біржа щось толкове може знайти, взагалі не розумію призначення тієї служби навіщо вона потрібна взагалі. Сама роботу знайшла, а собі здобуток приписали, браво!!! що тут ще скажеш, і допоки так буде то толку в державі ніякого не буде абсолютно
15 Листопада 2019, 14:47
Працівникі центру зайн нікому ненапрягаються шукати роботу. В садік немає тепла, що не скажу про їх. Деякі люди сидять без освіти. Головне відмічають.велика важлива місія. Ті хто там працюють їм позор
15 Листопада 2019, 16:25
<p>дауни???<br /> Який Нікітін підприємець?<br /> В данму випадку він, як роботодавець, представляє державне підприємство. Це РІЗНІ РЕЧІ!!!</p>
15 Листопада 2019, 16:30
Вот зразу видно, хто даун! сам написав, що мужик представляє державне ПІДПРИєМСТВО, то чого він не може бути підприємцем? Чи ти, тупе, думаєш, тікі приватники підприємці)))) ну дурне, що зробиш)))) таке буває!
15 Листопада 2019, 19:17
Ну да коли йдуть всі решти чогось пропонують вакансії в елітному заводі мейд ін. Брище
15 Листопада 2019, 19:20
О мадам Вишневська з пересічними людьми навіть не вітається,лише є посада тим хто з адміністрації вилетів,а дурікі на курси барменів і перукарів
15 Листопада 2019, 23:04
айда Вишневська молодець нехай Сергійчучці знайде роботу в Польші
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром