У Рожищенському районному суді слухатимуть справу добровольця

27 Грудня 2016, 15:45
4183

У середу, 28 грудня, Рожищенський районний суд буде слухати справу про визнання добровольця Сергія Марчука учасником так званої АТО на сході України та присвоєння йому статусу учасника бойових дій.

Про це інформують самооборонівці на своїй сторінці в Facebook.

«Він стояв за нас дивлячись в обличчя смерті, а сьогодні наша підтримка потрібна йому. Доброволець ДУК «Правий сектор», учасник війни на Донбасі, а нині волонтер, наш з вами земляк - «Бронік», – пишуть самооборонівці. – Давайте підтримаємо того, хто вже довів нам, що заради нашої країни, її території, людей і нас рожищан, не побоїться нічого!».

Судове слухання розпочнеться о 10:30 за адресою: м. Рожище, вул. Грушевського,4.

Не будьте байдужими! Прийдіть підтримати земляка! Адже таким, як Сергій Марчук, ми зобов`язанні мирним небом над головою.

 
Коментарі
27 Грудня 2016, 17:55
Це не той доброволець, якого кинули з одним ножом під танки? Який ще балатувався від Громадянської позиції ?
27 Грудня 2016, 20:18
вони ідуть по зову серця...чи за участником ато???.щоб папірець мати...
27 Грудня 2016, 20:25
А якщо по зову серця, за велінням совісті, з перших днів то, що вони не мають права на статус? По-вашому вони менш достойні цього ніж ті, хто "скатався" в АТО спеціально, щоб мати той папірець? Як ви так можете, як у вас пальці не потерпли таке надрукувати?
27 Грудня 2016, 22:04
– Два тижні навчання у Луцьку – і на Схід, – розповідає коректувальник вогню, підкорювач вишки Пісків, доброволець українського корпусу ДУК «Правий сектор» Сергій Марчук. – Коли потрапили в Піски, як засіб для оборони мали лише штик-ніж, зброї нам не видавали, адже ми добровольці. Тож, перш ніж стати на захист своєї землі, потрібно було спочатку здобути «трофейну». Якщо встигнеш, звичайно.<br/>За словами Броніка, в Піски їхало багато добровольців, але не всіх вистачало на довго. І це не тільки через страх перед смертю. Болить душа, коли твої побратими, вийшовши з будинку на вулицю покурити, влітають назад уже поцілені снайпером. Страшно, коли на тебе їде танк, а ти без зброї, дико, коли люди, яким ти щойно віддав останній кусень хліба, здають твої позиції сепаратистам.
28 Грудня 2016, 00:14
Пільги учасника АТО - це так мало, порівняно з тим<br/>, що ці люди роблять для нас.
28 Грудня 2016, 00:46
Таких як Бронік дуже мало. Він справжній герой
28 Грудня 2016, 11:31
&lt;p&gt;Шановний рожищанин, я впевнена, що саме за покликом серця, за щирістю своєї душі, Сергій Марчук пішов захищати нашу рідну землю від ворогів. Пішов захищати кожного з нас: і мене, і вас. І якби ви хоч раз заглянули в очі цій людині - ви б це зрозуміли! А щодо &amp;quot;папірця&amp;quot; про який ви пишете, то нині він дає великі привілеї тим людям, які далі Дачного не були!!! Чому ви не спитаєте таких &amp;quot;атовців&amp;quot; чи їм не соромно? А добровольці - це якраз з числа тих, які варті нашої з вами пошани і хоча б тих невеликих коштів, які нині їм потрібні не на хліб з ікрою, а на лікування. На лікування тих травм, які вони отримали за нас, щоб ми сьогодні сиділи в теплі і &amp;quot;роздумували&amp;quot; хто і що заслужив в цьому житті. Дякую за увагу!&lt;/p&gt;
28 Грудня 2016, 13:25
Багато Путін чи Захарченко надали&quot;учасників&quot; тим хто пішов за покликом серця? Чому він не пішов офіційно? Бо набув в армії? Тоді брали всіх. Значить його &quot;поклик серця&quot; був нещирим. І його туди ніхто не посилав.
28 Грудня 2016, 13:37
Шановні, не вступайте в діалог з такими тролями, як &quot;рожищанин&quot; та &quot;До Зенц&quot;. Вони навмисно провокують Вас.
28 Грудня 2016, 13:38
А ви ставите на одну планку тих, хто пішов воювати за рідну землю і тих, хто воював за Путіна і Захарченко??? Тоді нам з вами немає про що говорити. І зрештою ви, такий чесний і злісний &quot;прибічник правди&quot; називайте своє ім`я перш, ніж писати такі коментарі. А тоді кажіть про щирість, поклик серця та засуджуйте вчинки людей.
28 Грудня 2016, 20:58
Так ставлю. Тому що Правий Сектор незаконне збройне формування ,на той момент і тепер.
28 Грудня 2016, 21:25
Дурний тебе піп хрестив, над тобою штани спустив.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024