Як рожищанка стала відомою рестораторкою міста
«Професія – це точка відліку» – переконана відома рестораторка з Рожища Наталія Бута.
Історію успіху жінки розповіли на facebook-сторінці Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.
Наталія Бута – відома та успішна рестораторка міста Рожище, знана не тільки містянами, а й за межами райцентру. Вона народилася в звичайній українській сім'ї, де мама працювала бухгалтером, а тато – водієм.
Напевно, виховання та професія неньки спонукали після закінчення школи обрати професію бухгалтера й вступити до Львівського поліграфічного коледжу Української академії друкарства, який успішно закінчила.
Однак попрацювати за фахом не судилося: пані Наталія з дитинства захоплювалася кулінарією, самотужки досягла неабияких результатів. Тож з часом Наталія Бута стала відомим у місті кухарем.
«Перший професійний досвід здобула у кафе «Шанс», де відпрацювала майже 10 років. Заклад користувався хорошою репутацією, в значній мірі завдяки хорошій кухні і персонально – шеф-кухарці пані Наталі», – йдеться у повідомленні.
Набутий досвід спонукав у 2010 році взяти в оренду занедбаний заклад громадського харчування «Колос» та започаткувати власну справу. Немало для цього довелося затратити сил та ресурсів: практично заново відбудували кухню, оновили інтер'єр та фасад, закупили меблі й обладнання.
«Звичайно, всього цього не зробила б, якби не допомога сім’ї: чоловіка Анатолія та дітей Романа і Юлії», – зізнається пані Наталя.
Сьогодні кафе «Меридіан» (нова назва закладу) користується великим попитом та стало невід'ємною частиною для сімейних святкувань рожищан. Усе завдяки приватній підприємиці, керівниці та шеф-кухарці – Наталії Буті.
З великою повагою та вдячністю пані Наталя відгукується про своїх колег. Адже запорука успіху її «Меридіана» – це чітке керівництво та злагоджена робота колективу професіоналів, формувати який допомагає служба зайнятості.
Протягом 2018-2019 років завдяки співпраці з Рожищенською районною філією Волинського обласного центру зайнятості укомплектували вакансії, тимчасовий підробіток мали 10 працівників: адміністратори, кухарі, помічники кухарів, кухонні робітники, мийники посуду, бармени, офіціанти.
Підприємництво й надалі продовжує розвиватися та вдосконалюватися, адже для успіху потрібні не лише умови, але й правильно обрана професія, бажання та віра.
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром
Коментарі