Як рожищанка стала відомою рестораторкою міста

13 Листопада 2019, 15:14
8921

«Професія – це точка відліку» – переконана відома рестораторка з Рожища Наталія Бута.

Історію успіху жінки розповіли на facebook-сторінці Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Наталія Бута – відома та успішна рестораторка міста Рожище, знана не тільки містянами, а й за межами райцентру. Вона народилася в звичайній українській сім'ї, де мама працювала бухгалтером, а тато – водієм.

Напевно, виховання та професія неньки спонукали після закінчення школи обрати професію бухгалтера й вступити до Львівського поліграфічного коледжу Української академії друкарства, який успішно закінчила.

Однак попрацювати за фахом не судилося: пані Наталія з дитинства захоплювалася кулінарією, самотужки досягла неабияких результатів. Тож з часом Наталія Бута стала відомим у місті кухарем.

«Перший професійний досвід здобула у кафе «Шанс», де відпрацювала майже 10 років. Заклад користувався хорошою репутацією, в значній мірі завдяки хорошій кухні і персонально – шеф-кухарці пані Наталі», – йдеться у повідомленні.

Набутий досвід спонукав у 2010 році взяти в оренду занедбаний заклад громадського харчування «Колос» та започаткувати власну справу. Немало для цього довелося затратити сил та ресурсів: практично заново відбудували кухню, оновили інтер'єр та фасад, закупили меблі й обладнання.

«Звичайно, всього цього не зробила б, якби не допомога сім’ї: чоловіка Анатолія та дітей Романа і Юлії», – зізнається пані Наталя.

Сьогодні кафе «Меридіан» (нова назва закладу) користується великим попитом та стало невід'ємною частиною для сімейних святкувань рожищан. Усе завдяки приватній підприємиці, керівниці та шеф-кухарці – Наталії Буті.

З великою повагою та вдячністю пані Наталя відгукується про своїх колег. Адже запорука успіху її «Меридіана» – це чітке керівництво та злагоджена робота колективу професіоналів, формувати який допомагає служба зайнятості.

Протягом 2018-2019 років завдяки співпраці з Рожищенською районною філією Волинського обласного центру зайнятості укомплектували вакансії, тимчасовий підробіток мали 10 працівників: адміністратори, кухарі, помічники кухарів, кухонні робітники, мийники посуду, бармени, офіціанти.

Підприємництво й надалі продовжує розвиватися та вдосконалюватися, адже для успіху потрібні не лише умови, але й правильно обрана професія, бажання та віра.

Коментарі
13 Листопада 2019, 18:22
Успіхів і розвитку!
13 Листопада 2019, 18:50
Заклад харчування з рестораном. У ресторані - офіціанти мають відповідну освіту,навички і т.д., у ресторані - комфорт! І вже точно не облуплений вонючий туалет! Це заклад де заробляють гроші!.
13 Листопада 2019, 19:09
...Уж лучше водку пить, чем воевать...
13 Листопада 2019, 19:32
Для місцевого електорату, і тих що переселились у Рожище з навколишніх сіл, вистачить і такого рівня ресторанного сервісу. Засмічені тротуари підверджують рівень культурного розвитку місцевого населення, некажучи вже про лісопосадки зі стихійними смітєзвалищами.
13 Листопада 2019, 21:29
Святкувала там день народження,всі були в захваті від кухні і обслуговування.Дякую
13 Листопада 2019, 21:30
Заклад дуже популярний,адже замовляти гулянку треба наперед,дівчата персонал класні
13 Листопада 2019, 21:33
Пані Наталя приємна співрозмовниця,порадить класні страви,всі місцяни знають з позитивної сторони цей заклад
13 Листопада 2019, 21:39
і що класного в цьому закладі?! нічого гендель є гендель!!! запросиш *білих людей * стид і срам!!!!!!!!!!!!!!!!
13 Листопада 2019, 22:39
Після такого коментаря ви є стид і срам бо ділите людей по категоріях.А заклад супер і готують смачно
13 Листопада 2019, 23:27
Заклад нормальний, персонал класний, кухня дуже смачна!!! А на рахунок туалету, то винуваті самі відвідувачі, бо в нас не люди туди ходять а бидло!!!
13 Листопада 2019, 23:52
Підтримую коментар Рожищанки. Більшість відвідувачів вчорашні сільські жителі, вони ще недавно, або пальчиком, або лопухом свій гудок витирали. Яка там культура. З села дівку забрати можна, село з дівки ніколи. А за джентльменів взагалі краще не розказувати. Бовдури без сільради.
14 Листопада 2019, 11:51
В місті не має ні в якому закладі такої вкусної кухні як в мередіані, толку з креативних стін підстяної Веранди, якщо кухня і обслуговування гавно. Не має різниці звідки люди з села чи зміста, є просто люди дешевші за свої носки...
14 Листопада 2019, 12:33
Меридіан потрохи стає кращим. <br/>неможливо взяти і відразу зробити Патіо Ді Фіорі. <br/>Наталі і персоналу респект.. звичайно трохи село, але зато смачно і недорого!
14 Листопада 2019, 12:50
Твоя депутатська робота це шукати де недорого і смачно пожерти готують? Халяву любиш, худобино. Зайди в магазин дивосвіт там ще штіблєти дві пари за ціною одеї.
14 Листопада 2019, 14:55
Рожищани це більшість, а мабудь і всі вихідці з якогось села тільки різних поколінь, тільки є тіпажи, що пантів повні труси і вони свого не бачать, думають що еліта, а взагальному просте рожищенське бидло, яке в дома сре за сараєм, а в громадських містях в туалеті йому воняє. Миється в тазику, а обслуговування його і ремонт в закладах не влаштовує, це вся суть деяких рожищан.
14 Листопада 2019, 16:59
Потребує, щоб чуть облагородити. Бо не дуже комфортно.
14 Листопада 2019, 17:27
Плюс: смачно, недорого<br/>Мінус: забагато, не вміють порахувати на людину!
18 Листопада 2019, 04:51
Люди схаменіться добийтесь того що добилась пані Наталія...з занищеного &amp;quot;Колосу&amp;quot;зробити пристойний заклад,облити багнюкою можуть всі,а зробити щось ніякого руки не доходять.Зачекайте ще трошки і всі як ви кажете білі люди будуть в &amp;quot;Меридіан&amp;quot; їздити навіть щоб просто пообідати.Пані Наталія так тримати.І ніколи незважайте на думку людей,тримайтесь своєї думки і нікого не слухайте.Ви дуже чудова людина неодноразово святкували у вас свої свята і надалі будимо святкувати.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024