Працівник Рожищенської філії ПАТ «Волиньобленерго» здобув срібло на змаганнях

27 Грудня 2016, 08:00
1714 Джерело: v-damki.com

У ПАТ «Волиньобленерго» відбулися завершальні види спартакіади, приуроченої до Дня енергетика. Майже сто працівників з'їхалися в управління, аби визначити, хто сильніший у шахах, шашках, настільному тенісі та більярді.

Про це повідомляє прес-центр ПАТ «Волиньобленерго».

Майже сто працівників з'їхалися в управління, аби визначити, хто сильніший у шахах, шашках, настільному тенісі та більярді. Найбільше учасників зібрали шахи. Енергетики змагалися не одну годину, ретельно обдумуючи кожен хід. 

Не менш захопливо енергетики зіграли шашкові партії. Цікаво, що на відміну від інших настільних ігор, за всю історію людства шашки ніколи не забороняла церква. У динамічній грі «золото» здобув Тарас Щербатюк із Ківерцівської філії. «Срібло» дісталося Борису Дуднику (Рожищенська філія). Віталій Пословський із Ратнівської філії замкнув трійку призерів-шашкістів. Високий ігровий клас продемонстрували й жінки.

Чемпіонкою стала Лілія Максимук (Старовижівська філія). Валентина Хвесік (управління) здобула друге місце, третє дісталося Людмилі Терещук (Турійська філія).


Попри те, що боротьба за перемогу була безкомпромісна, турнір відбувався у дружній атмосфері, тож свято вдалося на всі сто.

 

 

Коментарі
27 Грудня 2016, 10:42
Во прикол. То були новини концертів, а тепер новини волиньобленерго
28 Грудня 2016, 00:18
А ти, друже, розкажи про що треба писати. Ти ж мабуть знаєш, маєш в цьому досвід, розкрутив купу сайтів, експерт медійної сфери, гуру. Чи ні? А якщо ні, то мовчи в тряпочку. Розвелося грамотіів. В не треба казати, що то думка-позиція, бо це не думка, це - "аби гавкнути".
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024