Для Рожищенської лікарні виділять кошти на виплату пільгових пенсій

12 Листопада 2019, 11:21
4417

Під головуванням Володимира Матвійчука відбулося засідання постійної комісії Рожищенської районної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та податкової діяльності.

7 листопада у заході взяли участь голова районної ради Андрій Музика, начальниця управління фінансів райдержадміністрації Лілія Клебанська, начальник відділу освіти та молоді райдержадміністрації Ігор Кузава та головний лікар КНП «Рожищенська ЦРЛ» Рожищенської районної ради Віктор Редзій. Про це повідомили у райраді.

Під час засідання постійної комісії депутати детально проаналізували проєкт розпорядження голови райдержадміністрації щодо внесення змін до показників районного бюджету на 2019 рік, якими передбачається перерозподіл видатків в межах головних розпорядників коштів і збільшення доходів районного бюджету за рахунок додаткової дотації з державного бюджету на здійснення заходів щодо утримання закладів освіти та охорони здоров’я на 2019 рік.

Після жвавого обговорення депутати рекомендували голові райдержадміністрації видати відповідне розпорядження з наступним затвердженням на сесії районної ради.

Також на порядок денний засідання постійної комісії винесли клопотання КНП «Рожищенська ЦРЛ» щодо виділення додаткових коштів для проведення відшкодування витрат з виплати пільгових пенсій.

За результатами розгляду цього питання депутати рекомендували управлінню фінансів райдержадміністрації при підготовці проєкту рішення районної ради «Про внесення змін до рішення районної ради  від 27 грудня 2018 року № 37/16 «Про районний бюджет на 2019 рік»» передбачити кошти на ці цілі.

Коментарі
12 Листопада 2019, 19:06
З якого то часу наш до!брий Радзій так хвилюється про пенсіонерів.?????
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024