Студент Луцького університету заплатить 17 тисяч штрафу за викрадення авто у рожищанина

11 Листопада 2019, 09:13
За крадіжку цієї машини хлопець заплатить 17 тисяч штрафу. 4697
За крадіжку цієї машини хлопець заплатить 17 тисяч штрафу.

Рожищенський районний суд розглянув у підготовчому судовому засіданні в місті Рожище кримінальне провадження про обвинувачення студента ІV курсу Луцького національного технічного університету, який вкрав авто у жителя міста.

Судове засідання відбулось 30 жовтня, йдеться у вироку суду.

Згідно обвинувального акту, 8 жовтня, близько 16:50, хлопець, будучи в стані алкогольного сп'яніння, перебуваючи в місті Рожище на вулиці 8 Березня, поблизу будинку № 20, викрав авто «ВАЗ 2101» 1978 року випуску, що знаходилося на узбіччі дороги. Вартість машини – 15 000 гривень.

Ключ до авто знаходився в замку запалювання, тож зловмисник запустив двигун автомобіля та почав рухатись ним вулицею Шевченка в напрямку вулиці Стуса. Обвинуваченого зупинили працівники Сектору реагування патрульної поліції Рожищенського відділення поліції за порушення Правил дорожнього руху.

Дії хлопця кваліфікували як незаконне заволодіння транспортним засобом.

У підготовчому судовому засіданні обвинувачений свою вину в інкримінованому йому злочині визнав повністю. Завдані збитки потерпілому відшкодовані.

Між потерпілим та обвинуваченим укладена угода про примирення. Згідно з угодою сторони погоджуються про відсутність на час складання угоди матеріальних і моральних претензій з боку потерпілої сторони та на об'єм визнання вини обвинуваченим. Сторонами узгоджено, що при затвердженні угоди студенту буде призначене покарання за у виді штрафу у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Суд затвердив угоду, укладену між потерпілим та обвинуваченим. Чоловіка визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначити узгоджене сторонами покарання у виді штрафу у розмірі 17 000 гривень.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментарі
11 Листопада 2019, 13:33
1)Водій повинен був вжити заходів для унеможливлення використання автомобіля сторонніми особами. 2)Хоча українську гривню довели майже до ср@ки, але гниле корито з гайками в якого мотор жре масло не коштує 15 тисяч гривень. Вдвічі дешевше коштує такий бардзо вшисткій самоход для ладних панов :-))) P.S. І взагалі пити треба менше всім, а бовдурам, притрушеним і з "вавою в голові" зовсім не вживати.
11 Листопада 2019, 13:40
Рожищани, розкажіть власнику цього жигуля, що там є четверта передача в коробці. Нехай інколи вмикає, мотор небуде "врознос іти", і пального менше буде жерти. Всім гарного дня.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024