Бібліосіті: що читають рожищенці?

25 Грудня 2016, 17:30
1790 Джерело: blogspot.com

У сучасному світі високих технологій і комп’ютеризації все менше уваги люди приділяють книгам. І дарма, адже книги мають позитивний вплив на людину. Ефект від читання книги не можна зрівняти з переглядом фільму, знятого за мотивами цієї книжки.

Район.Рожище продовжує свою рубрику «Бібліосіті».

У неділю, 25 грудня, ми запитали у рожищенців, які книги вони полюбляють почитати перед сном, чи у вільний час. 

Майстер хенд мейду Олена Кулик: «На даний момент, на жаль, нічого не читаю. Хоча дуже захоплююсь фантастикою. У теперішній час легше повірити в щось фантастичне, ніж у реальне.

Насправді, фантастика – це мрії, це те, чого не існує поки. Вона дозволяє подивитися на звичайні речі по-іншому.

Ще люблю історію, але не скажу що багато її перечитала, скоріше дивлюсь документальні, історичні фільми, читаю історичні статті».

Адміністратор супермаркету «Наш край» Ірина Штепа: «Зараз нічого не читаю, адже доглядаю за дитиною. Хоча раніше частенько захоплювалась романами, детективами, містикою. Один із найулюбленіших романів – це «Мемуари гейші» американського автора Артура Голдена».

Семінарист Волинської духовної семінарії УПЦ Олександр Савієвський: «Наразі читаю лише те, що потрібно для навчання. В основному це історія. Більше уваги звертаємо на І–ІІІ ст. Зокрема, це мужі апостольські, апологети, антигностична література. Вивчаємо таких святих як Тертуліан, Іриней Ліонський, Татіан Сирієць, Іустин Філософ, Ігнатій Богоносець та інших.

Також цікавимося філософію ХІХ ст. Представники – Людвіг Фейєрбах, Георг Вільгельм Фрідріх Гегель, Іммануїл Кант, Фрідріх Шлеєрмахер. Вивчаємо Священне Писання Старого та Нового Заповіту. Це все мені дуже подобається».

Співорганізатор Молодіжного руху «Імпульс» Дмитро Аршулік: «Читаю книгу «П'ять мов любові». Автор – Гері Чепмен. Вона про 5 мов любові. У кожному розділі розповідається про одну з них. Цей твір створений для тих молодих людей, які хочуть побудувати свої стосунки правильно. Мені ця книга дуже подобається. Багато що взяв для себе з цього твору».

Шліфувальник Артем Татюк: «Звичайно, люблю читати. Подобаються детективи Дена Брауна. Зокрема, «Інферно», «Код да Вінчі», «Цифрова фортеця», «Ангели і демони». Дуже захопила драма Ніколаса Спаркса «Дневник памяти». Це історія кохання, яка розчулить навіть найчерствішу людину.

Також Тадеуш Доленга-Мостович написав чудовий роман «Знахар», який чіпляє за живе. З наших українських недавно прочитав книгу Світлани Талан «Розколоте небо», Це історія кохання на фоні геноциду 30-х років». 

Отож, дорогі рожищенці, додайте читання книги в свій щоденний графік справ, і ви на собі переконаєтеся в користі цієї справи. Хороші книги подарують чудовий настрій, позбавлять від депресії, поліпшать сон та додадуть багато позитивних моментів в житті.

А що читаєте ви? Наступного разу ми обов’язково зателефонуємо до вас.

 

Коментарі
25 Грудня 2016, 20:19
Напишіть будь ласка, чи буде продовження про партію регіонів. Дуже цікава тема.
26 Грудня 2016, 00:55
цікаво почути про таньку новосад як читаєш про неї аж серце замирає
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024